Medarbejder til humoristisk mand med respirator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hadsund

Søger du nye udfordringer? Så er du måske den vi søger til respiratorisk team i Hadsund.

Respiratorisk overvågning, personlig pleje, medicin håndtering, sondeindgift, ledsagelse er nogle af arbejdsopgaverne

Leder du efter en arbejdsplads hos en rar bruger? En arbejdsplads med dedikerede og fagligt dygtige kolleger? Og en arbejdsplads med muligheder for kurser og udvikling?

En arbejdsdag hos "vores" bruger vil typisk indeholde opgaver som beskrevet ovenfor, derudover vil du også skulle forestå fysisk træning, lettere rengøring, samt vare bestilling. Der vil også være ture ud af huset enten i form af private aktiviteter, eller sygehus besøg.

Du vil i løbet af formiddagen samarbejde med en kollega fra Olivia Danmark, og resten af døgnet med personale fra kommunens hjemmepleje.

Mand med masser af humor, mod på livet og en god portion vilje

Vores bruger er en mand i halvtredserne, som efter flere blodpropper i hjernen er blevet handicappet, og efterladt med locked-in-syndrome. Han har ingen fysiske funktioner, parese af alle ekstremiteter, er tracheostomeret og respiratorbruger, dog kun i nattetimerne, da han stadig kan trække vejret selv. Hans kognitive evner er intakt, og han kan derfor sagtens indgå i relationer. Han kommunikerer via en staveplade, hvilket han god til. Han er meget bevidst og vidende om egen sygdom og behandling, og er på ingen måde blevet en bitter mand. Humoren er stadig intakt.

På grund af ovenstående har han behov for hjælp 24 timer i døgnet, og denne hjælp har Olivia Danmark varetaget i ca. 6 år.

Han bor alene i et rækkehus, men har en stor familie, så du vil også skulle ledsage ham til diverse familie arrangementer.

Kompetent og selvstændig medarbejder:

Du skal kunne lide at bruge dine færdigheder og kompetence. Desuden ser vi gerne at du:

  • Kan håndtere og administrerer sondeernæring
  • Har erfaring med korrekt forflytning og kan håndtere lift
  • Har mod på og lyst til at lære respiratorisk overvågning. Han er pt. kun tilkoblet respirator om natten, og har egen vejtrækning.
  • Har interesse i og mod på en kommunikation med en bruger, som ikke kan kommunikere verbalt
  • Du kan arbejde blandede vagter – dagvagter og vågen nattevagt samt weekend/helligdage. Du vil indgå i et fast vagtrul.
  • Sætter pris på gode kolleger og bidrager positivt til teamet


Teamleder og overenskomst

Som ansat i Olivia Danmark vil du blive tilknyttet en fast teamleder, der har ansvaret for den daglige drift. Vi har derudover en rigtig god arbejdsfordeling på teamet, b.la. en koordinator som står for vagtrul oa. Vi har også overenskomst med FOA, og du får løn svarende til erfaring og kompetencer.

Vagter og oplæring

Du vil blive oplært efter Respirationscenter Vest protokol, og også i de sundhedsfaglige opgaver.

Den ledige stilling er på gennemsnitligt 30 timer/ugen, og du skal arbejde hver 3. weekend. Du arbejder i 12 timers vagter i tidsrummet kl. 07.00-19.00 og kl. 19.00-07.00. Derudover er der også vagter i tidsrummet kl. 08.30-14.15 mandag- fredag. Pga. den respiratoriske overvågning er der tale om vågne nattevagter. Det er nødvendigt, at du kan arbejde i alle vagtlag.

Du vil få en grundig oplæring i begge vagtlag, som vil foregå både på Respirationscenter Vest, Skejby og i hjemmet.

Ansøgning og kontakt

Send gerne din ansøgning i dag, da vi kalder til samtale løbende og ansætter når vi har fundet den rette kandidat. Søg også selv om du ikke kan tikke af i alle boksene. Vi kan lære dig det meste, hvis du virkelig vil vores bruger og os. Det vigtigste for bruger, teamet og Olivia Danmark er, at vi kan regne med dig.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Teamleder Ina Nielsen på telefon 88887171.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-hjælper", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hadsund.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-hjælper
  • Hadsund
  • Torsdag den 05. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sosu-hjælper i Hadsund

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-hjælper i Hadsund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-hjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-hjælper i Hadsund over tid

Dato Alle jobs som sosu-hjælper
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1