Timeafløser til 13-årige dreng i Skanderborg Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skanderborg

Har du mod på at give en 13-årige dreng en til en voksenkontakt, støtte og glædesfulde stunder i 8 timer om ugen? Så er du måske vores nye timeafløser?

Det er både givende og krævende at være timeafløser. Det kræver tålmodighed, rummelighed og overskud samtidig med, at du får meget igen og oplever glæden ved at få en stor betydning i et barns liv. Har du tiden og lysten til at påtage dig denne opgave? Så læs nærmere her!

Om stillingen
Formålet med afløsningen er, at give både drengen og hans familie afløsning i weekender og evt. andre dage efter aftale. Afløsningens omfang er i gennemsnit 8 timer pr. uge men kan fordeles over flere uger.

Din primære opgave som timeafløser vil være at give drengen 1 til 1 voksenkontakt og støtte, rolige hænder og glædesfulde stunder f.eks. ved at tage på ture til zoo. Drengen har diagnoserne epilepsi, ADHD, koncentrationsproblemer samt har indlæringsvanskeligheder.

Der er tale om en glad dreng, som ikke er alderssvarende. Han er udfordret af sine diagnoser og er impulsiv, verbal og motorisk urolig, let afledelig samt har brug for voksenguidning. Det er vigtigt at han bliver forberedt på tingene og han på forhånd ved hvad der skal ske, da han har brug for faste rammer og struktur. Drengen interesserer sig for fodbold, håndbold og dyr. Han kan lide at bevæge sig, spille ps4 og tage på tur til zoo, legeplads eller ud og få en is. Forældrene har brug for en afløser der kan tage med drengen på ture, slappe af og hygge med ham og hans interesser. Afløsningen skal foregå uden for hjemmet


Vi forventer, at du

  • Er stabil, har tålmodighed og forståelse for drengens behov/udfordringer, da han samtidig kan være udadreagerende.
  • Har erfaring fra lignende jobs eller anden relevant erfaring og er god til konflikthåndtering, da drengen er konfliktsøgende.
  • Har pondus, er robust og tydelig i din kommunikation.
  • Kan håndtere drengens anfald som er abcencer og kan give stesolid, hvis det er nødvendigt.
  • Du skal have kørekort, men det er ikke nødvendigt med egen bil.


Ansøgningsfrist
31. august 2021

Ansættelse
Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Opgaven aflønnes af Skanderborg Kommune, og de primære arbejdsgivere vil være familien selv. Der vil blive indhentet en børne- og straffeattest forud for ansættelse.
  • Lønnen reguleres i henhold til gældende takster udmeldt af kommunernes Landsforening
  • Lønnen udbetales med timeløn månedsvis bagud
  • Der ydes fra Skanderborg Kommunes side ikke refusion af eventuelle valgte udgifter forbundet med afløsningen, disse afholdes i så fald af forældrene
  • Opstår der behov for ændring af arbejdstid, skal dette søges særskilt af forældrene ved henvendelse til Skanderborg Kommunes Specialrådgivning
  • I det omfang bevilget tid øges, nedsættes eller bortfalder, er du forpligtet til at acceptere ændringer i den aftalte arbejdstid uden yderligere varsel
  • Afløser er omfattet af Sygedagpengelovens regler om dagpenge under sygdom og barsel



Yderligere information

Ønsker du at vide mere om jobbet som timeafløser/barnepige kan du skrive til [email protected], att: Emma Tschenka Jensen, som vil sørge for at videreformidle din henvendelse til drengens forældre.

Om Fagsekretariatet Børn og Unge
I Fagsekretariatet Børn & Unge arbejder vi med børn, unge og familier. Vi dækker således hele området for 0-18 år - lige fra de almene områder med sundhedspleje, dagtilbud, skoler, SFO/Klubber til specialområdet med PPR og sociale området med SSP og børnesocialrådgivningen.

Vores opgave i Børn og Unge er at understøtte den enkelte families bestræbelse på at skabe det gode børneliv, hvor børn og unge trives og udvikles i trygge rammer. Dette sker alt sammen under den politiske vision, at alle børn har ret til et godt børneliv med en oplevelse af glæde, tryghed, engagement, begejstring og robusthed i forhold til livets udfordringer

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-hjælper", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-hjælper
  • Skanderborg
  • Tirsdag den 31. august 2021

Lignende jobs

  • Handicaphjælper i Århus ( K )

    Handicaphjælper i Århus ( K ) Søges snarest Stilling: en weekend om måned. Som regel delt. Fra kl.07 til kl. 17 hver gang. Du skal også kunne køre mig om aftenen til møder o. Lign. efte..
    • SOSU-hjælper
    • Højbjerg
    Få mere info
  • Hjælper - Deltid

    SPS-medarbejder søges snarest til mandlig studerende fra uge[xxxxx]) Han starter med uddannelsen International Virksomhedskommunikation i Engelsk på Aarhus Universitet Pga. muskelsvind, er..
    • SOSU-hjælper
    • Århus C
    Få mere info
  • Social- og sundhedsarbejder

    Er du vores nye engagerede og stabile afløser/timevikar til Bøgeskovhus? På Bøgeskovhus søger vi afløser/timevikar til faste vagter, enten hver 2. eller hver 3. weekend. Vagterne ligger primært..
    • SOSU-hjælper
    • Viby J
    Få mere info
  • Ledsager - FlexjobAd-hoc, Deltid, Studiejob

    Ledsager søges til 34 årig mand i Hundslund. Borger har Down syndrom og har kun en smule verbalt sprog. Han forstår alt og kan gøre sig forståelig. Han går stille og roligt og er meget glad for..
    • SOSU-hjælper
    • Hundslund
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-hjælper i Skanderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-hjælper i Skanderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-hjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-hjælper i Skanderborg over tid

Dato Alle jobs som sosu-hjælper
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 4
20. august 2024 4
19. august 2024 3
18. august 2024 3
17. august 2024 3
16. august 2024 3
15. august 2024 3
14. august 2024 3
13. august 2024 3
12. august 2024 3
11. august 2024 3
10. august 2024 3
9. august 2024 3
8. august 2024 3