Marketingkonsulent til Business Region Aarhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Om jobbet:
Midtjyske virksomheder efterspørger i stigende omfang internationale kompetencer til at løfte vidensniveau og styrke internationalisering og innovation. Vil du være med, når vi skal ud i verden for at vise Midtjylland som attraktiv karrieredestination?

Vi søger en marketingkonsulent, der kan udvikle og drive globale kampagner med henblik på at gøre internationale specialister opmærksom på Midtjylland som en attraktiv karrieredestination.

JOBBET OG OPGAVERNE
Som marketingkonsulent og kampagneansvarlig står du for at udvikle og drive globale kampagner på tværs af platforme med internationale specialister som målgruppe. Du arbejder i et mindre team, hvorfor du også involveres i en række andre udviklingsopgaver, blandt andet i forbindelse med HEADSTART’s Ambassadørnetværk og onboarding-aktiviteter for internationale i området.

Din profil:
Vi forestiller os, at du forstår at gå selvstændigt fra strategi til eksekvering og evaluering. Du har erfaring med kampagnearbejde på flere platforme og har et naturligt overblik og en kreativ tilgang til at sikre konvertering af leads.

Faglige forventninger:

  • Du kan tilrettelægge, eksekvere og udvikle globale kampagner – fra strategi, til udvikling af visuelt content i samarbejde med bureau, skrive skarpe ad copy’s, opsætte og løbende monitorere kampagner.
  • Du har erfaring med kampagnearbejde på LinkedIn, Facebook, Google og email marketing på HubSpot.
  • Du er en dygtig formidler og forstår at sætte dig i målgruppens sted.
  • Akademisk eller praktisk uddannelse der matcher stillingens krav.
  • Skriver flydende engelsk.

Personligt:
Du skal have lyst til at være del af en hurtigt arbejdende udviklingsorganisation. Hos os er målene klart defineret, men vejen dertil skal du selv bygge.

  • Du er udadvendt, samarbejdsorienteret, tillidsvækkende og er vant til at skabe stærke relationer til dine samarbejdspartnere.
  • Du arbejder struktureret og målrettet. Du kan lægge en plan, gennemføre den – og ikke mindst motivere andre til at gå med.
  • Du trives med en blanding af konkrete praktiske opgaver og idéudvikling.
  • Du trives i et team, hvor vi hjælper hinanden. Du nyder at blive involveret i så vel praktiske- som udviklingsorienterede opgaver indenfor dine kollegaers ansvarsområder, ligesom du ser værdien i af involvere dine kollegaer til sparring og medudvikling indenfor dine ansvarsområder.
  • Du skal trives i et miljø, hvor vi ser strategi, som det fyrtårn vi sigter efter, men i det daglige tror mest på at afprøve teser, gøre os praktiske erfaringer og tilpasse undervejs.


Derfor skal du vælge os:
Hvis du har drivet til selv at definere og opsøge måder at nå vores fælles mål og er åben for en learning-by-doing tankegang, har vi de optimale rammer.

Programmet gennemføres i tæt interaktion med både de private virksomheder og de offentlige aktører. Som konsulent i HEADSTART får du mulighed for at afprøve og udvikle koncepter inden for kampagnearbejde, eventplanlægning og Employee Advocacy i en international kontekst på tværs af virksomheder.

HEADSTART er en start-up forankret i et organisatorisk og fagligt stærkt miljø i Aarhus Kommunes afdeling for Erhvervs- og Byudvikling i Borgmesterens Afdeling, som HEADSTART og Business Region Aarhus Sekretariatet bor sammen med. Det betyder, at her er styr på det praktiske med IT og lokaler mm. - og vi har adgang til et stærkt netværk af kommuner og virksomheder via Business Region Aarhus, så vi kan koncentrere os om det, vi synes, er sjovt, nemlig at udvikle og afprøve nye koncepter for at nå de mål, der er opstillet for projektet.

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.

Ugentligt timetal: 37 timer

Der er tale om en tidsbegrænset stilling i perioden 1.9.2021 eller hurtigst muligt herefter til 30.9.2022.

Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Chefkonsulent Stinne Bille på mail [email protected]

English version:

http://reader.livedition.dk/aarhuskommune/1040

Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfrist: 7. august 2021.

Vi forventer, at 1. samtale finder sted i uge 32.

Business Region Aarhus ser mangfoldighed som en styrke. Vi opfordrer derfor alle uanset alder, køn, religion og nationalitet til at søge.

Om Business Region Aarhus
Business Region Aarhus, Business Region MidtVest og Copenhagen Capacity er partnere i etableringen af et Talenttiltrækningsprogram i perioden 2019 – 2022, der har til formål at tiltrække velkvalificeret international arbejdskraft til Midtjylland. Projektet realiseres med støtte fra EU's socialfond og Regionaleudviklingsmidler fra Region MidtVest.

Business Region Aarhus består af de 12 kommuner Hedensted, Horsens, Skanderborg, Samsø, Odder, Norddjurs, Syddjurs, Randers, Silkeborg, Favrskov, Viborg og Aarhus.

Tilsammen en million østjyder – en halv million arbejdspladser – og landets største vækstområde uden for hovedstadsområdet. Vores erhvervsmæssige styrkepositioner er industriproduktion, fødevareinnovation samt informations- og kommunikationsteknologi.

Vores vision er, at Business Region Aarhus er den mest toneangivende danske vækstmetropol uden for Hovedstadsområdet. Vi har international gennemslagskraft og er derigennem en væsentlig bidragsyder til dansk vækst og udvikling.

Læs mere om Business Region Aarhus her:
https://businessregionaarhus.dk/

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Århus C
  • Lørdag den 07. august 2021

Lignende jobs

  • Digital Marketing Internship

    📍 Aarhus 📆 As soon as possible👩🏽‍💻 On site 📚 Student PageStudent PageWe are looking for interns who are eager to learn the ropes of digital marketing – with the goal of making a long career..
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • SEO Specialist

    Elsker du at arbejde med SEO, har du teknisk flair, og drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende og prisvindende performance marketing bureauer? I iProspect har vi vokseværk og er på .
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • SEO Manager

    Elsker du at arbejde med SEO, har du teknisk flair, og drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende og prisvindende performance marketing bureauer? I iProspect har vi vokseværk og er på .
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Marketingpraktikant, eftermarked

    Er du under uddannelse? Er du skarp, nysgerrig og interesseret i at få konkret erfaring med analyse og marketing i bilbranchen? Så er det måske dig, vi søger som marketingpraktikant til vores marke..
    • Marketingmedarbejder
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Århus C over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
7. september 2024 9
6. september 2024 9
5. september 2024 9
4. september 2024 10
3. september 2024 8
2. september 2024 8
1. september 2024 8
31. august 2024 9
30. august 2024 8
29. august 2024 8
28. august 2024 8
27. august 2024 7
26. august 2024 7
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 7
22. august 2024 7
21. august 2024 7
20. august 2024 7
19. august 2024 7
18. august 2024 8
17. august 2024 8
16. august 2024 8
15. august 2024 8
14. august 2024 8
13. august 2024 8
12. august 2024 8
11. august 2024 7
10. august 2024 7
9. august 2024 9
8. august 2024 9