Ventil/Lager Tekniker

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg N

Ventil/Lager Tekniker

Vi leder efter en ventil-/lagertekniker til at slutte sig til vores team inden for Score Group: Score Danmark A/S, Oddesundvej 24, 6715 Esbjerg N.

Score Group er specialist i præcisionsproduktion, ventilforsyning, automatisering og styringssystemer og leverer komplekse tekniske løsninger til kunder på flere markeder, herunder forsvar, atomkraft, rumfart, forsyningsselskaber og energi. Med drift på mere end 30 steder på tværs af 5 kontinenter understøtter Score Group en global kundebase.

Om stillingen

Ventil-/lagerteknikeren vil være ansvarlig for at udføre eftersyn, test, recertificering og emballering på forskellige ventiler og aktuatorer som anført af værkstedslederen i overensstemmelse med virksomhedens HSEQ -standarder.

Dette er en fantastisk mulighed for en person med en mekanisk baggrund, som gerne vil fremme sin karriere inden for et højtydende ventilserviceteam, der er stolte over at levere kvalitetsprodukter og tjenester i overensstemmelse med virksomheden, kunden og kvalitetsforventninger. Og som også har lyst til at udføre lageropgsver.

Hvad vi tilbyder

Score Group tilbyder et job i en virksomhed, der er dybt engageret i at hjælpe sine medarbejdere med at lære, oplære og udvikle deres karriere. Hvis du ønsker at udvikle dine færdigheder som ventiltekniker, i en virksomhed med fremragende vækstmuligheder på tværs af en række industrisektorer og kan lide lyden af en attraktiv løn, pension, fremragende fordele og mulighed for at lære af gode kolleger, hører vi meget gerne fra dig

Primære ansvarsområder:

Sørge for, at alt arbejde udføres i overensstemmelse med virksomhedens politikker, procedurer, standarder og arbejdsinstruktioner.Fejlfinding og problemløsning af alle ventil- og aktuatorproblemer.Udarbejdelse af ordrer til maleraktiviteter.Emballage, konservering og klargøring af ordrer, der skal sendes til vores forskellige kunder.Udførelse af risikovurderinger og risikovurderinger (startkort) på alle relaterede arbejdsområder.Evne til at arbejde effektivt som individ og som en del af et team.Planlæg og koordiner ethvert projekt eller nedlukningsarbejde efter behov.Gennemfør siteundersøgelser og producer detaljerede rapporter om udstyret beskrevet ovenfor i overensstemmelse med klienten og/eller virksomhedens krav.Sørge for, at alt værkstedsudstyr og værktøj vedligeholdes regelmæssigt, og at alle optegnelser holdes opdaterede.Ansvarlig for den generelle husholdning inden for og omkring afdelingen

Kvalifikationer:

Være i besiddelse af et gyldigt truckcertifikat (ikke et krav)Gennemført en teknisk uddannelse (foretrukket)

Erfaring:

Være fuldt kompetent og kan arbejde alene, på alle ventil- og aktuatortyper.Påviselig værksted/teknikererfaring inden for et ventilværkstedsmiljø foretrækkes.Adfærd og færdigheder:Effektive kommunikationsevner på dank og engelsk.Evne til at arbejde godt i et team og til at tage eget initiativ.Forpligtelse til løbende forbedringer og en fleksibel tilgang til forandringer.Selvmotiveret, entusiastisk og engageret i at levere HSEQ-ekspertise.

Mulighed for alle

Vi tager imod ansøgninger fra alle og udvælger løbende. Vi er forpligtet til at fremme mangfoldighed og inklusion i hele vores organisation og er fortsat engagerede i at udvikle en fordomsfri, global kultur.

Ansøgningsproces

Hvis du vil ansøge om denne stilling, skal du sende dit CV til:

[email protected]

Director/HR Manager – Lissi Christensen

Bemærk, at stillingsopslaget lukkes, når den rette kandidat er blevet valgt.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Supply Chain Management", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg N.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Supply Chain Management
  • Esbjerg N
  • Torsdag den 11. november 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som supply chain manager i Esbjerg N

Herunder ser du udviklingen i udbudte supply chain management i Esbjerg N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal supply chain manager.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte supply chain manager i Esbjerg N over tid

Dato Alle jobs som supply chain manager
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1