Rekrutteringsfirma

SUPPLY CHAIN CONTROLLER EasyFood

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

- med reference til Head of Controlling – Orkla Danmark


VIRKSOMHEDEN

Udgangspunktet for stillingen er Easyfoods matrikel i Kolding, hvor den primære opgave bliver at sikre transparens og forståelse for processerne på fabrikken og gennem dybdegående analyser understøtte fabrikkens drift. Easyfood og Orkla Danmark har en ambitiøs vækststrategi, som produktionen skal støtte op om, og derfor leder vi nu efter en struktureret og performancedrevet kollega til Controller-teamet.

Den nye Supplys Chain Controller vil skulle indgå i Orkla Danmarks Controller team med direkte reference til Head of Controlling. Teamet består i dag af 3 kommercielle Controller samt 2 Supply Chain Controllere, der understøtter Orkla Danmarks forretningsområder: Snacking (KiMs), FOODS (Bl.a. Beauvais og DGF) og Easyfood.

Easyfoods produktion består i dag af 2 produktionslinjer fordelt på 4 skift og ca. 104 timelønnede. Om lidt står vores 3. produktionslinje klar til at øge kapaciteten og dermed virksomhedens markedsandel.

I bageriet forener de industribageriet med stolte danske håndværkstraditioner, kvalitet og faglighed. Produktions setup er ekstremt fleksibelt og kan håndtere alle typer af bagværk, bake-off og convenience-produkter.

Virksomheden producerer lækre produkter, som mange genkender fra tankstationer, McDonalds, Starbucks eller et helt 4. sted – samtidig eksporteres der i dag til 20 lande. Sortimentet spænder vidt med 200 egenproducerede varenumre, heriblandt kan fx. nævnes pølsehorn, foccacia til kærnemælkshorn og kanelsnegle.

I maj 2019 blev Easyfood en del af Orkla-koncernen, som er en af de største leverandører af mærkevarer og koncepter til dagligvarehandelen, bagerier, kantiner og apoteker i Norden, Baltikum og i udvalgte lande i Centraleuropa samt i Indien.

Nogle af Orklas mærkevarer i Danmark er KiMs, Havrefras, Beauvais, Naturli’, Den Gamle Fabrik, Bähncke, HUSK, Futura, Jordan, Livol, Möller’s Tran, UniKalk og Odense Marcipan.

Orkla-selskaberne i Danmark omsatte samlet for 3,4 milliarder DKK i 2019 og beskæftiger omkring 1.600 medarbejdere fordelt på kontorer og fabrikker i hele landet fra Vallensbæk og Odense til Thisted og Randers.

OPGAVEN

Supply Chain Controlleren (SCC) får en central rolle i supply chain, herunder ekstern lager, logistik samt fabrikker. Hvor man gennem solid indsigt og faktabaserede analysere vil understøtte driften og udviklingen på fabrikken.

SCC vil skulle understøtte operationelle og strategiske beslutninger gennem faktabaserede analyser og indsigt, naturligvis gennem sparring og samarbejde med fabriksledelsen, medarbejdere og Orkla Danmarks Management Team

Driftsopgaverne vil være at:

  • kunne sikre datavaliditet samt udarbejde økonomiske analyser og rapporter til relevante stakeholders
  • sikre effektive processer og procedurer omkring månedsrutiner og rapportering
  • følge op på og identificere afvigelser (pris-, produktionsafvigelser m.v.), conversion cost (løn, energi) samt fragt
  • have systemforståelse og overblik over sammenhæng mellem opgaver og systemer, herunder optimering af systemudnyttelsen og opsamling af data
  • kunne identificere costdrivers og beregning af standardkostpriser samt sikre korrekt værdiansættelse af varelagre.
  • kunne udarbejde business cases for investeringsprojekter o.lign.

SCC vil få central rolle i forbindelse med strategiske projekter i tværgående projektgrupper i SC-regi

KANDIDATEN

Den nye SCC må gerne komme fra en tilsvarende stilling fra en producerende virksomhed, gerne inden for fødevarer, dette er dog fikke et must.

Desuden:

Kendt for af kollegaerne og primære sparringspartnere, for at have strategisk forståelse og stærk forretningsmæssig indsigt, og gerne beherske den finansielle disciplin.

Konstruktiv sparringspartner for interne stakeholders og evner at bidrage til at optimere den samlede værdikæde

Kan tilvejebringe overskuelighed i den økonomiske rapportering.

Arbejde selvstændigt og have gennemslagskraft lokalt. Naturligvis i dialog med dine interessante. Du skal forvente en leder på distancen, hvis lokation primært er på hovedkontoret i Vallensbæk.

DU KAN FORVENTE:

Et super spændene og dynamisk arbejde, med højt til loftet og masse mulighed for at påvirke din dagligdag. En arbejdsplads der er i rivende udvikling centralt placeret i vores vækst motor Easyfood. En arbejdsplads hvor vi tør tage modige beslutninger og hvor der er stor tillid til vores dygtige medarbejder. Du vil få omkring 170 gode kollegaer til at højne humøret og arbejdsmoralen på daglig basis. Vi er en moderne virksomhed, hvor der er plads til forskellighed og hvor der er mulighed for hjemmearbejde og fleksible arbejdstider.

UDDANNELSE

Cand.merc., Cand. Oecon. eller en HD

SPROG

Dansk til fulde i skrift og tale, engelsk på højt niveau samt skandinavisk på kendskabsniveau.

IT

Erfaren IT bruger der har indgående kendskab til Office 365, ERP og forskellige data analyseværktøjer. Der anvendes NAV/BC og PowerBI - så kendskab hertil, samt DAX vil være en klar fordel.

GAGEPAKKEN

Der tilbydes en konkurrencedygtig lønpakke plus pension og alm. kendte benefits.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Supply Chain Management", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Supply Chain Management
  • Kolding

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som supply chain manager i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte supply chain management i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal supply chain manager.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte supply chain manager i Kolding over tid

Dato Alle jobs som supply chain manager
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1