Teamleder til Pakkeri & Ekspedition, Langeland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Er du ambitiøs, målrettet og har du erfaring fra en produktionsvirksomhed? Kunne du tænke dig at blive en del af Danmarks førende FMCG-virksomhed? Så er du måske vores nye Teamleder til vores pakkeri.

Bliv en del af en virksomhed i rivende vækst og udvikling

Hos Stryhns Gruppen får du en spændende stilling, hvor du får ansvaret for Pakkeri & Ekspedition. Teamet består af 10-12 medarbejdere, dog ca. 40 i højsæsonen. I tæt samarbejde med Produktionslederen har du fokus på at optimere og effektivisere vores produktion gennem målrettet arbejde med KPI’er og produktionsmålinger.</p Du er en synlig og nærværende leder med fokus på helheden og sammenhæng i pakkeri og ekspedition

Du brænder for forbedringspotentialet i produktionen, typisk ud fra LEAN-principper. På den måde er du med til at sørge for, at vi arbejder så omkostningsbevist som muligt. Den rette kandidat får rig mulighed for at udnytte og anvende sin faglighed og sine kompetencer.

Dine ansvarsområder omfatter:

  • Dagligt arbejde med sammenhæng mellem ekspedition, pakkeri, råvare og planlægning
  • At levere kvalitet og gode resultater gennem daglig ledelse, motivation og udvikling af medarbejderne i afdelingen i samarbejde med produktionsledelsen
  • Aktivt arbejde med LEAN i afdelingen - herunder tavlemøder, opfølgning af disse og løbende forbedringsarbejde
  • Udvikle medarbejdernes faglige kompetence med fokus på sikkerhed og kvalitet
  • Kommunikere status og resultater for afdelingen
  • Arbejde for at sikre en høj arbejdsglæde

Stærke kommunikationsevner, løsningsorienteret og proaktiv

Du har erfaring fra en produktionsvirksomhed eller lager - gerne fra levnedsmiddelbranchen. Derudover ser vi gerne, at du har flere års ledererfaring på mellemlederniveau fra pakkeri eller logistik. Din uddannelsesmæssige baggrund kunne være inden for lager og logistik og det er en fordel hvis du har erfaring med løbende forbedringer og SAP.

Som person er du proaktiv, løsningsorienteret, arbejder systematisk og ansvarsbevidst. Derudover er du en god kommunikator og samarbejdspartner.

En del af arbejdet mod en bæredygtig fremtid

Når du arbejder hos Stryhns Gruppen A/S, bliver du en del af et større mærkevarehus med fokus på kvalitet og et godt arbejdsmiljø. Hos os får du stærkt fællesskab med energiske kolleger, der ikke er bange for at give en hånd med. Vi er desuden en virksomhed med gode arbejdsforhold og en høj medarbejdertilfredshed. Vi har fokus på udvikling af vores dygtige medarbejdere gennem forskellige udviklings- og uddannelsesforløb. Vi er samtidig en ansvarsfuld arbejdsplads, der har indført en række initiativer, som mindsker vores aftryk på klimaet og styrker det danske miljø.

Lyder stillingen som noget for dig?

Du er velkommen til at kontakte Produktionschef Morten Svendsen på tlf.nr. 2480 0173, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Ansøgning

Send gerne din ansøgning og dit CV hurtigst muligt, da vi behandler de indkomne ansøgninger løbende og er klar til at ansætte vores nye kollega med opstart snarest muligt. Ansøgningen sendes via knappen ’Send ansøgning’ til højre.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Følg os på de sociale medier

https://www.langelaender.dk/wp-admin

Stryhns Gruppen producerer og markedsfører mærkerne Stryhn’s leverpostej, Jensens Køkken, Graasten salater og K-Salat, remoulader og dressinger samt Langelænder pølser, og har siden 2008 været en del af den familieejede norske fødevarekoncern Agra.

Stryhns Gruppen er aktivt medlem af DI Fødevarer og Mærkevareleverandørerne (MLDK). I 2020 omsatte virksomheden for 1 mia. kr. indenfor dagligvare og foodservice sektoren og har over 400 medarbejdere fordelt på fem lokationer i Danmark.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på
(Den originale annonce kan ses på: )
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Supply Chain Management", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Supply Chain Management
  • Roskilde
  • Tirsdag den 28. juni 2022

Lignende jobs

  • Supply chain manager i Kalundborg

    Are you excited about joining a young team that prioritizes career growth opportunities as an integral part of its culture? Are you eager to take charge of intricate collaborative decision-making i..
    • Supply Chain Manager
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Supply chain manager i Hele Danmark

    Søg stillingenGrundinformationGrundinformation *Navn Billede Din adresse Adresse *Postnr *By *E-mail Tlf. Nummer Mobil Nummer Ansøgn..
    • Supply Chain Manager
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Supply chain manager i Hele Danmark

    Supply Chain analyst and project manager Are you interested in optimizing business processes, leading, and giving professional input to logistic and supply chain projects, and acting as an inte..
    • Supply Chain Manager
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Supply chain manager i Kalundborg

    Would you like to work in a dynamic environment, offering assistance for production and supply chain activities that involve various stakeholders? Are you ready for a profession that prioritizes th..
    • Supply Chain Manager
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som supply chain manager i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte supply chain management i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal supply chain manager.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte supply chain manager i Roskilde over tid

Dato Alle jobs som supply chain manager
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2