Vicekontorchef søges til Regnskab i Center for Administration, [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg Øst

Har du lyst til personaleledelse, har du en solid økonomisk indsigt samt mod på at stå i spidsen for varetagelsen af regionens regnskab i Center for Administration?

Ledelse af 27 engagerede og dygtige medarbejdere i Regnskab
Regnskab varetager forvaltningen af regionens økonomi, herunder løsningen af de daglige økonomiske og administrative opgaver, som består af:
  • Bogholderifunktion – med styring og opfølgning af Regionens betalinger til både ind- og udland.
  • Debitorfunktion – med styring og opfølgning af betalinger til Regionen.
  • Afregning vedrørende kursus/tjenesterejser.
  • Udarbejdelse og vedligehold af kontoplan samt rapporter, håndtering af Regionens bankforhold, momsafregning, regnskab med projekt- og forskningskonti og registrering af fysiske aktiver.


Derudover er regnskab ligeledes ansvarlig for driften og udviklingen af regionens økonomisystem, herunder også kontakten til leverandører. I forbindelse med regionens årlige regnskab, løses en række forskellige opgaver, herunder tilrettelæggelse og koordination af regnskabsaflæggelse, udarbejdelse af regnskab mv.
Af øvrige opgaver kan nævnes likviditetsstyring, deponering, finansiering, hjemtagelse af refusioner, statstilskud (generelle), tjenestemandspensioner, lånoptagelse og primær kontakt for ekstern revision.

Økonomisk faglighed og erfaring fra en politisk ledet organisation
Vi forventer, at du besidder gedigen økonomisk faglighed, gerne ledelseserfaring og erfaring fra en politisk ledet organisation. Du kender vigtigheden af velfungerende interne servicefunktioner, og med din forståelse og interesse for IT og digitalisering, bringer du organisationen helt i front.

Du har en inddragende og kommunikerende ledelsesstil og skaber engagement og begejstring i den daglige opgaveløsning i afdelingen. Du har stærke relationelle kompetencer for derved at kunne matche de forskellige fagprofiler i afdelingen.
Vi søger en vicekontorchef, der:
  • Er åben og lydhør over for afdelingens kultur.
  • Er et ordentligt, åbent menneske der arbejder lyttende og anerkendende, og som kan kommunikere tydeligt internt i organisationens forskellige led.
  • tænker innovativt og fremsynet i forhold til udvikling af digitaliserede løsninger
  • Evner den nærværende ledelse, og har blik for at skabe gode, stærke, helhedsorienterede ledelsessamspil i den store organisation.
  • Formår at bringe medarbejdere og deres faglighed i spil.


Din arbejdsform er initiativrig, energisk og du går gerne forrest. Du er en struktureret og kvalitetsbevidst person med gode analytiske evner og nysgerrighed i forhold til både eksisterende og nye opgaver. Du har et godt overblik og er vant til at overkomme mange komplekse opgaver i din hverdag - uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du er udadvendt og i besiddelse af gode kommunikative evner.

Trivsel, arbejdsglæde og høj kvalitet
Vi tilbyder en spændende og udviklende stilling, hvor du bliver en del af et ambitiøst, udviklingsorienteret og fremsynet Center for Administration. Vi lægger vægt på, at du får et spændende og udfordrende arbejdsliv og et karriereforløb med personlig og faglig udvikling.

For os er kolleger noget af det vigtigste. Et godt kollegaskab, hvor vi holder hånden under hinanden, giver faglig sparring, og har en god atmosfære, gør det værd at tage på arbejde. Vi lægger vægt på tværfaglighed og teamsamarbejde. Vi tager vores personalepolitiske værdier seriøst og inddrager dig og dine kolleger i vigtige beslutninger.

Regnskabsfunktionen er præget af højt engagement og godt humør og du vil indgå i et godt miljø med et velfungerende hold af gode kollegaer. Trivsel og arbejdsglæde er fundamentale arbejdsvilkår, ligesom der lægges vægt på, at ydelserne leveres med høj kvalitet og faglighed.

Praktisk
Der er ansøgningsfrist: 2/8-20. Ansættelsessamtalerne forventes gennemført d. 10. og 17. august.
Har du spørgsmål eller ønsker uddybende materiale, er du velkommen til at kontakte Managing Partner fra Curia Torben Abildgaard på tlf. +45 40617022 / [email protected] eller Chefkonsulent Pia Sondrup Bach, Curia på tlf. +45 4082 9208 / [email protected].

Stillingen er på fuld tid. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst med den relevante faglige organisation. Arbejdssted er Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, Aalborg Ø.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland løser opgaver på tværs af hospitaler og øvrige enheder i Region Nordjylland. Region Nordjylland leverer velfærd til 580.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er 14.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi garanterer et job med indhold og mening og fantastiske kolleger. Center for Administration samler og professionaliserer vores driftskompetencer indenfor løn, bogføring, praksisafregning og yderadministration, regnskab, indkøb og patientbefordring.

Læs mere om
Læs mere om


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Aalborg Øst
  • Søndag den 02. august 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Aalborg Øst over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1