Sygeplejerske søges til Geriatrisk Afdeling, Aalborg Universitetshospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Er du til nye udfordringer hver dag, og vil du være en del af en lille afdeling med et fantastisk kollegialt og tværfagligt samarbejde? Så kan vi tilbyde dig en plads på vores hold lige nu.
Hverdagen som sygeplejerske på Geriatrisk Sengeafsnit er fyldt med tværfaglige opgaver, hvor vi samarbejder på kryds og tværs af faggrupper. Vi har ikke mange standardløsninger, da de ældre ofte har flere diagnoser, og det stiller store krav til vores faglighed og vores evne til at se patienten ud fra et helhedsperspektiv.
Nogle af dine kommende kollegaer siger sådan her om at arbejde på Geriatrisk sengeafsnit:
  • Jeg kan godt lide at komme på arbejde, da vi har et fantastisk arbejdsmiljø.
  • Alle bliver behandlet på den samme måde.
  • Ens meninger bliver respekteret.
  • Vi har let til smil og latter.

Gør en forskel sammen med os
Dit primære ansættelsessted vil være Geriatrisk sengeafsnit, men fordi vi arbejder tværfagligt i hele patientens forløb, kan du eventuelt på sigt forvente at skulle arbejde i ambulatoriet.
Geriatrisk afdeling består af et selvvisiterende sengeafsnit med 10 senge og et ambulatorium, hvor vi modtager patienter med komplekse geriatriske problemstillinger, der har behov for behandling og pleje. Vi arbejder tværfagligt i hele forløbet, og vi har et stort fokus på tværsektorielle overgange. Du bliver en del af en lille afdeling, hvor vi alle bidrager til at udvikle vores speciale, og du kommer til at arbejde tæt sammen med dine kollegaer. Som sygeplejerske hos os, bliver du dygtig til at overskue det hele menneske, og du får mulighed for at arbejde med både kirurgiske og medicinske problemstillinger.
Vi arbejder med funktioner på tværs af hospitalet og ude i kommunerne. Her er vi åbne for nye arbejdsgange og ideer, så du må gerne have interesse for at arbejde med forskellige faggrupper. Vores målsætninger er at skabe de bedste patientforløb for vores patienter, og dermed bidrage til at skabe gode forudsætninger for livskvalitet.

Vi søger efter dig, der
er motiveret af det tætte kollegiale samarbejde, og dig, som har lyst til at være med til at præge fremtidens geriatri på Aalborg Universitetshospital. Du tager ansvar, er nysgerrig og bidrager til det gode arbejdsmiljø med en positiv indstilling. Herudover ønsker vi os en kollega, der:
  • vil involvere sig i en lille afdeling.
  • kan se potentialet i vores ældre borgere og har lyst til at give dem de bedste forudsætninger for stabilitet og livskvalitet
  • vil være med til at optimere og forbedre patientforløbene både internt på hospitalet, men også i forhold til primærsektoren
  • har interesse i og lyst til at udvikle sig som sygeplejerske.

Vi tilbyder dig
Dedikerede, tværfaglige kollegaer der ser den geriatriske patient som andet end blot plejekrævende. Vi ser mulighederne for at gøre en forskel for vores ældre borgere og give dem tryghed, stabilitet og behandling af højeste faglige kvalitet.
Medarbejderinvolvering – du vil opleve, at vi er særdeles lydhøre overfor ideer til, hvordan vi skaber de bedste rammer og den bedste arbejdsplads. Der er desuden mulighed for kompetenceudvikling, både internt i afdelingen, men også eksternt. Du får medindflydelse på tilrettelæggelsen af din vagtplan.
Du får adgang til et speciale, som er i udvikling, hvor der er højt til loftet, og hvor vi ved, at vi kun udvikler os, hvis vi tør at afprøve nye ideer. Du får stabile rammer ift. ledelse og undervisning/udvikling, hvilket har en positiv, afsmittende effekt på sengeafsnittet. Du får et arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og ønsker det bedste for hinanden.
Når du starter hos os, får du et grundigt introforløb tilpasset dig og dine erfaringer, og du bliver tilknyttet en makker den første tid. Det første år vil der med jævne mellemrum være opfølgning hos den afsnitsledende sygeplejerske og UUU-sygeplejerske for at sikre de bedste vilkår som nyansat sygeplejerske i geriatrien.
Der er fremtid i at være geriatrisk sygeplejerske, derfor arbejder vi med løbende udvikling af dine kompetencer. Det gælder både for dig, der er novice og for dig, der er ekspert. Vi ser erfaringsudveksling, videndeling og kompetenceudvikling som en integreret del af hverdagen både til gavn for dig som sygeplejerske og for hele afdelingen.

Du kan læse mere om at være sygeplejerske i Region Nordjylland her:

Om os
Geriatrisk afdeling undersøger og behandler sygdomme hos ældre mennesker. Desuden tilbydes kortvarig rehabilitering gennem en tværfaglig indsats. Geriatrien er et speciale med mange funktioner. På sengeafsnittet behandles de akutte problemstillinger, og behandlingen indbefatter ofte en videre udredning i Geriatrisk ambulatorium efter udskrivelse.
Geriatrisk ambulatorium består af 3 sygeplejersker, der varetager forundersøgelser til faldudredning, andre geriatriske problemstillinger og osteoporoseprofylakse. Der udføres udkørende hjemmebesøg, både fra ambulatorium og sengeafsnit.
Vores mål er ikke kun helbredelse, men også hjælp til at opretholde/genoprette et acceptabelt funktionsniveau, fysisk, psykisk og socialt. Undersøgelser, behandling og pleje foregår med deltagelse af læger, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, fysioterapeuter, ergoterapeuter, diætist, socialrådgiver, lægesekretærer og serviceassistenter.
Geriatrisk sengeafsnit er placeret sammen med Ortopædkirurgisk sengeafsnit O1, hvor vi deler personalefaciliteter, og vi har også et godt og udviklende samarbejde omkring fælles patienter.
Dit primære ansættelsessted er Geriatrisk sengeafsnit, men du kan forvente eventuelt at skulle arbejde ved andre afsnit under Geriatrisk afdeling. Det drejer sig om følgende afsnit: Geriatrisk ambulatorium. Dette sker altid ud fra en faglig begrundelse og med et varsel på minimum 4 uger.

Du kan læse mere om os her:

Vil du vide mere
Så er du meget velkommen til at kontakte afsnitsledende sygeplejerske Karin Aagaard på 97664186 eller UUU-sygeplejerske Helle Schnor på tlf. 9766 4171.

Det praktiske
Vi afholder samtaler løbende, og der er opstart i jobbet den 1. september 2021, eller efter aftale. Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst mellem Danske Regioner og DSR. Arbejdstid: stillingen er på fuld tid med blandede vagter.
Vi arbejder i 8 timers vagter og arbejder hver 3. weekend. Arbejdstidens placering kan ændres med 4 ugers varsel, jævnfør det overenskomstmæssige varsel for ændring af vagtplaner.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 14.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Aalborg
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Aalborg

    Vi søger en sygeplejerske 37 timer ugentligt med tiltrædelse pr. 1.august 2024 eller hurtigst mulig herefter. Er du klar til at være med til at udvikle vores nye tværgående funktion?Vi har brug..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske (studiejob) i Aalborg

    Stilling som introduktionslæge i intern medicin reumatologi nr.: [xxxxx]I-02 opslås til besættelse pr.1/10 2024 eller efter aftale.Om afdelingenReumatologisk afdeling varetager diagnost..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i Aalborg
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg Øst

    Aalborg Universitetshospital – Almenpsykiatrisk Afdeling, Syd søger ambulant sygeplejerske til attraktiv stilling i Ambulatorium for PsykoserDerfor skal du søge denne stillingDu får rig mulig..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg Øst
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
5. juli 2024 20
4. juli 2024 20
3. juli 2024 18
2. juli 2024 18
1. juli 2024 15
30. juni 2024 15
29. juni 2024 15
28. juni 2024 13
27. juni 2024 14
26. juni 2024 14
25. juni 2024 12
24. juni 2024 12
23. juni 2024 18
22. juni 2024 18
21. juni 2024 18
20. juni 2024 19
19. juni 2024 20
18. juni 2024 20
17. juni 2024 21
16. juni 2024 21
15. juni 2024 21
14. juni 2024 18
13. juni 2024 18
12. juni 2024 18
11. juni 2024 18
10. juni 2024 17
9. juni 2024 18
8. juni 2024 16
7. juni 2024 17
6. juni 2024 13
5. juni 2024 14

Værd at vide når du søger job som sygeplejerske i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!