Sygeplejerske til AMK-vagtcentralen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Er du sygeplejerske, og har du lyst til at bruge din faglighed i den regionale fælles visitation, samt hjælpe og rådgive borgere, der ringer 1-1-2?

Hvis du har lyst til nye opgaver og til at arbejde med din sygeplejefaglighed på en helt ny måde, så læs videre og overvej et job hos os i AMK-vagtcentralen.

I AMK-vagtcentralen varetager vi den regionale fælles visitation. Her skal du visitere borgere til akut indlæggelse eller subakutte tilbud på regionens hospitaler.

Desuden skal du besvare opkald fra borgere som i akutte situationer ringer 112 for sundhedsfaglig hjælp. Her skal du kunne skabe ro og overblik, samt vurdere borgere og hurtigt træffe beslutninger ud fra oplysninger givet over telefonen.

Dine opgaver
Som sygeplejerske i AMK-vagtcentralen (Akut Medicinsk Koordinering) har du to typer af opgaver som fordeler sig nogenlunde ligeligt.

For det første varetager vi den regionale fælles visitation, hvor du visiterer borgere til akut indlæggelse eller et subakut tilbud på regionens hospitaler via almen praksis/lægevagt.

For det andet skal du besvare sundhedsfaglige 1-1-2 opkald fra borgere i akutte og pressede situationer. Du skal vurdere og visitere borgerens behov for hjælp. Du skal give sundhedsfaglig rådgivning og telefonisk førstehjælp, og du skal sørge for, at borgeren får den præhospitale hjælp, der er behov for i form af ambulance, akutlægebil eller andet.

Om os
AMK-vagtcentralen er en del af Den Præhospitale Virksomhed.

Den Præhospitale Virksomhed driver et sundhedsberedskab og et præhospitalt setup af meget høj kvalitet. Forud ligger en mangeårig proces, hvor virksomheden og Region Nordjylland har været frontløber i en markant faglig udvikling på det præhospitale område. En udvikling der blandt andet handler om høje kompetenceniveauer, teknologi og forskning.

Et helt essentielt element i vores hverdag er AMK-vagtcentralen. Her starter den akutte præhospitale behandling. Her starter det akutte forløb udløst af den praktiserende læge eller lægevagten. Sammen med dine kollegaer i AMK-vagtcentralen er du det første led i en præhospital kæde, der omfatter PT-reddere, ambulancebehandlere, paramedicinere, læger i akutbiler og akutlægehelikoptere. Hertil kommer godt 10.000 frivillige som står klar ved hjertestop. Tilsammen en velsmurt maskine, der skal sikre den bedste og mest kvalificerede akutte hjælp til regionens borgere

I AMK-vagtcentralen er vi 30 sygeplejersker med titel af Sundhedsfaglig Visitator (SFV), desuden 3 paramedicinere som deler en stilling. Vi har en sundhedsfaglig leder og en vagtcentralchef.

Vores hverdag er uforudsigelig. Vi ved aldrig, hvem der ringer, eller hvor alvorligt det er. Derfor går vi meget op i, at du får en grundig introduktion, herunder sidemandsoplæring. Introduktionen varer ca. 2 måneder. For at få et helhedsblik på den præhospitale opgave, har du mulighed for at komme i praktik f.eks. i ambulance og akutlægebil eller ved sygehusafdelinger og lægevagten.

Det har stor betydning, at vi kan vurdere hurtigt og korrekt. Derfor er uddannelse vigtig. Der er en national uddannelse samt en efteruddannelse for SFV’ere på tværs af de 5 regioners AMK-vagtcentraler, og vi har mødedage med faglige input og undervisning. Vi har gode digitale hjælpeværktøjer, og anvender kunstig intelligens og video til indringer, som hjælper os med at vurdere borgeren, mens vi taler med vedkommende.

Vi har et omsorgsfuldt og nært arbejdsmiljø, hvor vi er der for hinanden, hvis en f.eks. har haft en svær samtale. Vi ser humor som en styrke, også når der er travlt.

For at sikre både det faglige og psykiske arbejdsmiljø er der tilknyttet en coach og en psykolog til AMK-vagtcentralen, som blandt andet støtter os i udvikling af kommunikation og vores faglighed. Det er obligatorisk at deltage i arbejdet med coach og psykolog.

Din baggrund
  • Du skal have minimum 5 års bred erfaring som sygeplejerske og have dansk autorisation som sygeplejerske. Vi regner med du har erfaring med akutte patienter.
  • Du skal være godt tilpas i et til tider hektisk miljø med mange telefoner og alvorligt syge borgere.

Din person
Det er alfa og omega, at du kan bevare overblikket i telefonisk kontakt med borgere i vanskelige og pressede situationer.

Dit arbejde foregår over telefonen, og du skal kunne træffe en afgørelse ind imellem på sekunder. Derfor skal du være trænet i at arbejde selvstændigt og have gode kommunikative evner. Du besidder en naturlig autoritet og er samtidig bevidst om borgerens oplevelse.

Du skal kunne multitaske – det vil sige, du skal kunne bruge vores digitale hjælpeværktøjer og notere på computer, mens du lytter til og taler med borgeren eller almen praksis.

Arbejdet som sundhedsfaglig visitator kræver stor selvindsigt, og derfor skal du kunne tage vare på dig selv og dine kollegaer, såvel psykisk som fagligt. Du er derfor robust og hviler i dig selv og har en stor portion livserfaring med i rygsækken, som bidrager til både det faglige og sociale arbejdsmiljø.

Vi forventer, at du taler, forstår og skriver dansk. Desuden skal du kunne føre en samtale på engelsk.

Det praktiske
Den Præhospitale Virksomhed bor sammen med Nordjyllands Beredskab, Aalborg Kommunes Hjemmesygepleje og Falcks Brandvagtcentral i det vi kalder den Fælles Vagtcentral.

Du kommer til at arbejde i skiftende 8-timers vagter. Vi arbejder 3 weekender på 8 uger.
Du refererer til den sundhedsfaglig leder for AMK-vagtcentralen.
Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst. Der ydes funktionstillæg. Hvis du har spørgsmål til løn, er du velkommen til at kontakte TR Mai-Britt Kristiansen på tlf.30 64 04 40

Ansøgningsfrist: 24. oktober 2021
Vi forventer at holde ansættelsessamtale: 5. november 2021

Vi indhenter reference fra nuværende arbejdsgiver på den person, vi ønsker at ansætte. Der sker efter aftale med ansøgeren.

Da jobbet er meget anderledes fra andet sygeplejefagligt arbejde, er der mulighed for at aftale et studiebesøg, så du kan få et indblik i arbejdet, inden du beslutter dig for at søge stillingen.Har du interesse i det eller andre spørgsmål, så kontakt os.
  • Sundhedsfaglig leder Mette Bøgeskov-Jensen, tlf. 97 66 21 10 / 40 20 24 53.
  • AMK-vagtcentralchef Jan Lindberg tlf. 97 66 21 00.


Du kan læse mere om Den Præhospitale Virksomhed på:
Du kan også følge os på Facebook:

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 4.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Aalborg
  • Søndag den 24. oktober 2021

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Aalborg

    Er du sygeplejerske helt ind til knoglen?Har du lyst til at arbejde på en arbejdsplads, hvor den daglige indsprøjtning består af lige dele medbestemmelse, høj faglighed, humor med fokus på læri..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    Brænder du for akut sygepleje og skal en kommende ansættelse være i Akut modtageafsnit på AAUH, så er du den rigtige kandidat.Er du ambitiøs, energisk og brænder for sygeplejen til akutte patie..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    Vi søger en sygeplejerske 37 timer ugentligt med tiltrædelse pr. 1.august 2024 eller hurtigst mulig herefter. Er du klar til at være med til at udvikle vores nye tværgående funktion?Vi har brug..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i Aalborg
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
2. juli 2024 18
1. juli 2024 15
30. juni 2024 15
29. juni 2024 15
28. juni 2024 13
27. juni 2024 14
26. juni 2024 14
25. juni 2024 12
24. juni 2024 12
23. juni 2024 18
22. juni 2024 18
21. juni 2024 18
20. juni 2024 19
19. juni 2024 20
18. juni 2024 20
17. juni 2024 21
16. juni 2024 21
15. juni 2024 21
14. juni 2024 18
13. juni 2024 18
12. juni 2024 18
11. juni 2024 18
10. juni 2024 17
9. juni 2024 18
8. juni 2024 16
7. juni 2024 17
6. juni 2024 13
5. juni 2024 14
4. juni 2024 14
3. juni 2024 19
2. juni 2024 20

Værd at vide når du søger job som sygeplejerske i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!