Nysgerrig på spiseforstyrrelsesområdet? Introduktionsstilling for sygeplejersker, Psykiatrisk Center Ballerup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Er du nyuddannet sygeplejerske eller trænger du til et specialeskifte? Vi har sammensat en introduktionsstilling, der giver dig en unik mulighed for at prøve kræfter med vores 4 behandlingstilbud på spiseforstyrrelsesområdet.

Vi har oprettet en introduktionsstilling, som er et struktureret kompetenceudviklingsforløb på tværs af vores 1) åbne døgnafsnit, 2) højt specialiserede døgnafsnit, 3) dagafsnit samt 4) psykoterapeutisk ambulatorium for spiseforstyrrelser – i nævnte rækkefølge.

Introduktionsstillingen forløber over 20 måneder, og via rotationen på centret kommer du til at arbejde med den psykiatriske sygepleje og opleve forskellene i den, alt efter hvor patienten befinder sig i sin helbredstilstand.

Din nye hverdag - Spændingsfeltet mellem psykiatrisk relationsarbejde og somatisk sygepleje

Du får en grundig introduktion til alle 4 afsnit. I samarbejde med dine kolleger bliver du vejledt og undervist i de mange forskellige arbejdsopgaver og får på den måde en række unikke kompetencer, som du kan anvende i en varieret hverdag – og i din fremtidige sygeplejerskekarriere.

  • På det åbne sengeafsnit (afsnit 38) opnår du færdigheder og rutiner i den kognitive miljøterapi og dialektisk adfærdsterapi samt spisestøtte ift. afsnittets særlige patientgruppe. Du får tid og mulighed for fordybelse i forskellige samtaleteknikker. Du opnår rutine i en recoverybaseret sygepleje, hvor patientplaner og netværksmøder er centrale elementer i patientforløbet.
  • På det højt specialiserede døgnafsnit (afsnit 5) får du indsigt i den del af spiseforstyrrelsesbehandlingen som befinder sig mellem somatik og psykiatri, hvor der er fokus på observationer af somatiske og psykopatologiske symptomer og administration af medicinsk behandling. Du opnår færdigheder i motiverende samtale og kognitive teknikker.

  • I Dagafsnittet og psykoterapeutisk ambulatorium for spiseforstyrrelser får du forståelse for det sammenhængende patientforløb. Du får indsigt i ambulant sygepleje og dokumentation samt fortsætter udviklingen af kognitive samtaleteknikker og udførelsen af dialektisk adfærdsterapi. Du får erfaring med gruppebaseret behandling og psykoterapi.

Udover at få et bredt kendskab til sygeplejen indenfor spiseforstyrrelser, vil du også bedre kunne pejle dig ind på, hvor du synes, sygeplejen er mest spændende.

Hvorfor skal du søge en introduktionsstilling?

”Vi ved godt, at du er ny, så du behøver ikke at vide det hele - vi vil rigtig gerne lære dig spiseforstyrrelsesområdet i psykiatrien at kende,” fortæller Ann Colleen Nielsen, udviklingschef.

Du får et godt læringsmiljø, hvor der er ekstra god plads til at stille en masse spørgsmål.

Du får også en mentor, som holder mentorsamtaler og følger dig gennem hele dit forløb. Der bliver formuleret læringsmål for de enkelte enheder for at sikre, at du får det optimale udbytte.

Desuden kommer du på en grundig introduktion til det psykiatriske speciale, hvor du bliver klædt godt på med uddannelsesprogrammet ”Godt på vej i Psykiatrien”, 4-dages uddannelse inden for spiseforstyrrelser samt uddannelse i Dialektisk Adfærdsterapi rettet mod patienter med spiseforstyrrelse.

Du vil, ligesom centrets øvrige ansatte, modtage supervision, psykofysisk træning og træning i konflikthåndtering, sygeplejefaglig vejledning, og deltage i de tværgående undervisningssessioner, kursus i kognitiv adfærdsterapi samt personalemøder.

Du lærer at behandle patienter med forskellige diagnoser, og vi vægter den somatiske pleje højt.

Vi har gode karrieremuligheder, hvor bl.a. klinisk vejleder eller specialuddannelse kan være en vej. Som en del af forløbet får du en karriesamtale med henblik på afklaring af retning i de videreuddannelsesmuligheder, vi har.

En lille hilsen fra afsnit 5, om det at arbejde i afdelingen:

Vil du vide mere?

Er du nysgerrig på stillingen timeantal eller afdelingen, eller har du lyst til at få en rundtur, er du mere end velkommen til at ringe til oversygeplejerske Tine Bresson på 26 17 77 06.

Du kan læse mere omPsykiatrisk Center Ballerup her.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes i henhold til overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område. Du er under ansættelsen omfattet af den til enhver tid gældende arbejdstidsaftale indgået mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Dansk Sygeplejeråd.

Stillingen er en fast stilling med opstart efter aftale. Efter endt rotationsforløb er du sikret en fast stilling på et af de fire afsnit.

I introduktionsstillingen tilbyder vi weekendvagter hver 3. weekend eller 2-4.

Vi glæder os til at høre fra dig

Send en motiveret ansøgning, CV, uddannelsespapirer og andre relevante dokumenter via linket her på siden. Ansøgningsfristen er den 23. januar 2024. Vi holder ansættelsessamtaler løbende.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Ballerup
  • Tirsdag den 23. januar 2024

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Greve

    Fri kontakt
    Ønsker du at være en del af noget virkelig specielt? Så er du kommet til det rette sted nemlig hjemmeplejen Tune. Vi tilbyder ikke bare et fantastisk arbejdsmiljø. Vi tilbyder et arbejdsmiljø, der får enhver anden arbejdsplads til at ligne en grå kontorkubus i forhold!
    • Sygeplejerske
    • Greve
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Hellerup

    17. april 2023 Palliation og hospice Timelønnede sygeplejersker til hospice Sankt Lukas Hospice søger timelønnede sygeplejers..
    • Sygeplejerske
    • Hellerup
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Taastrup

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Sygeplejerske
    • Taastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
4. juli 2024 6
3. juli 2024 7
2. juli 2024 7
1. juli 2024 7
30. juni 2024 7
29. juni 2024 7
28. juni 2024 9
27. juni 2024 8
26. juni 2024 8
25. juni 2024 8
24. juni 2024 7
23. juni 2024 7
22. juni 2024 7
21. juni 2024 8
20. juni 2024 7
19. juni 2024 7
18. juni 2024 7
17. juni 2024 6
16. juni 2024 8
15. juni 2024 8
14. juni 2024 8
13. juni 2024 7
12. juni 2024 8
11. juni 2024 7
10. juni 2024 7
9. juni 2024 7
8. juni 2024 7
7. juni 2024 6
6. juni 2024 6
5. juni 2024 7
4. juni 2024 7