Sygeplejerske til børneområdet, Epilepsihospitalet [xxxxx], Dianalund

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Dianalund

På børneafdelingen har vi plads til dig!

Vi står klar med mentor og tilpasset introduktions- og oplæringsprogram.

Hvem er vi

Filadelfia er en selvejende institution med regional driftsaftale. Vi er et neuropædiatrisk sengeafsnit, som udgør en del af det anerkendte høje faglige miljø, som kendetegner Epilepsihospitalet Filadelfia.

Vi prioriterer et godt arbejdsmiljø, høj faglighed og tryghed på arbejdsdagen og i alle vagtlag. Vi arbejder tværfagligt på baggrund af den enkelte medarbejders kompetencer og vi glæder os til at se, hvordan du kan bidrage til dette samarbejde.

Vi kan tilbyde to stillinger som sygeplejerske med ansættelse på 30-37t/uge eller efter aftale. I stillingen må du påregne skiftende vagter – primært i aftenvagt, men nattevagt kan forekomme ved fravær. Herforuden vil der være 4-5 weekendvagter/år. Afdelingen er underlagt tvungen ferie.

Patientbilledet

Sengeafsnittet modtager patienter i alderen 0-18 år med behov for neurologisk udredning, behandling/diætbehandling samt vurdering af udviklingsmæssige og kognitiv status. Vi har plads til i alt 16 patienter.

Sammenhæng og perspektiv for patienterne

Du skal være en teamplayer der vægter arbejdet på tværs af faggrænser, samtidig med du har en stærk sygeplejefaglige profil og identitet. Du skal være en aktiv medspiller i indsatsen om at arbejde familie fokuseret og skabe sammenhæng i patientforløbene ved at fokusere på samarbejde på tværs af afdelinger, organisationer og sektorer.

Afdelingen har en ambition om i 2022, at arbejde målrettet med forventningsafstemning i indlæggelsesinterview samt afholde udskrivningssamtaler. Videre ønsker vi at fokusere på dokumentation med patienterne.

Sammen om aktiviteter

Vi ønsker, at patienterne og deres netværkspersoner/familier skal møde et miljø, hvor synlighed, nærvær og tilgængelighed er i fokus. Derfor fokuserer vi på, at integrere leg og daglige aktiviteter i vores patientforløb.

Vi arbejder med udviklingen af en familiefokuseret tilgang med en ambition om brugerinddragelse på alle niveauer af patientforløbene. Et af målene herfor er i høj grad at fokusere på dokumentation med børn, netværkspersoner og familier i et ønske om løbende at integrere viden, mestring og refleksion i dagligdagens kontakter og med familiens behov som omdrejningspunkt.

Vi afholder morgen- og aftensmøder. Ved møderne har vi fælles sang mm og tilstræber, at formidle informationer om afdelingens aktiviteter. Aktiviteterne kan bestå af motion, kreative aktiviteter, højt læsning, gruppe refleksioner/undervisning. Vi har dejlige udendørsfaciliteter i form af legeplads og let adgang til skoven. Vi forventer derfor at du har ambition om at integrere fysiske og kognitivt stimulerende aktiviteter i dine sygeplejehandlinger.

Din og vores faglighed

Du må meget gerne være én der har et godt overblik og er udadvendt. Det er en fordel, hvis du har neurologisk erfaring – men det er ikke et krav.

Du skal være indstillet på at vælge neurologien til som en karrierevej og du skal på sigt være indstillet på, at kombinere dit virke med den ambulante funktion.

Du bliver kollega til en tværfagligt sammensat gruppe, bestående af specialesygeplejersker, diætister, lægesekretærer og læger. Vi har et tæt samarbejde med specialskolen og ansatte fra VISO på Filadelfia. Vores samarbejdspartnere udgør herforuden neurofysiologiske assistenter, fysio- og ergoterapeuter m.fl. Vi kendetegnes alle ved i det daglige at udvise stor fleksibilitet, samhørighed og lyst til at finde løsninger på dagligdagens udfordringer.

Lysten til at ville kompetenceudvikle, samarbejde og bidrage til et godt arbejdsmiljø er en forudsætning for at kunne arbejde på Filadelfia. Filadelfia har egen kursus- og undervisningsafdeling og der er herforuden gode muligheder for deltagelse i konferencer, ligesom relevante efteruddannelser udbydes.

Besøg os

Du er meget velkommen til at kontakte os for en uddybende telefonsamtale eller at komme forbi til et uforpligtende besøg.

Kontaktperson: Tina Munk, Ledende sygeplejerske, tlf 2074 5758, E-mail: [email protected]

Løn

Løn fastsættes på baggrund af gældende overenskomst. Du kan se stillings- og funktionsbeskrivelse i opslaget på vores hjemmeside.

Praktiske oplysninger

Ansøgningsfrist d. 27/1-2022 kl. 10.00

Samtaler d. 28/1-2022 kl. 8.00-13.00

Ansættelse senest d. 1/3-2022


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Dianalund.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Dianalund
  • Torsdag den 27. januar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Dianalund

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Dianalund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Dianalund over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1