Nyetableret introduktionsstilling i Abdominalcenter K

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Abdominalcenter K søger sygeplejerske per 1. juli eller efter aftale. Fastansættelse med 2-årig introduktionsstilling på både kirurgisk modtagerafsnit (KMO) og gastromedicinsk sengeafsnit (K3).

Vi hedder Karina og Maria og er afdelingssygeplejersker på henholdsvis KMO og K3. Vi vil gerne styrke de sygeplejefaglige kompetencer på tværs af vores afsnit samt optimere kvaliteten af vores patientforløb, så derfor søger vi en sygeplejerske, der de første 2 år får en introduktionsstilling på både KMO og K3. Efter de 2 år kan du selv beslutte, om du vil fortsætte på tværs af afsnittene og være med til at videreudvikle de muligheder, der er i sådan en stilling. Det kan også være, at du er brændt varm på enten det kirurgiske modtagerspeciale eller det gastromedicinske speciale og derfor vil vælge en fast stilling på et af de 2 afsnit.

Dine nye kollegaer

Når du starter som sygeplejerske på KMO og K3, får du i al beskedenhed helt fantastiske kolleger. Både på tværs af KMO og K3 samt i det enkelte afsnit har vi et godt sammenhold – både fagligt og socialt – og vores personalegruppe er fyldt med engagerede, kompetente, nysgerrige, sjove og innovative kolleger. Vi lever højt på at sprede god energi til hinanden og til vores patienter. Vi sørger altid for at spise morgenmad og frokost sammen. Og så spiser vi også tit kage!

Hvem er vi så?

På KMO og K3 har vi et meget tæt samarbejde omkring vores patienter. Selvom vi varetager hvert vores subspeciale i henholdsvis kirurgi og medicin, så har vi hele tiden patienter, der kommer i kontakt med begge specialer undervejs i deres indlæggelsesforløb.

KMO modtager vi en bred patientgruppe med akutte kirurgiske mave- og tarmsygdomme. Vores patienter har et typisk kort ophold, hvor de observeres, udredes og behandles hovedsaligt for akutte mavesmerter, tarmslyng, abscesser, blødninger og galdesten. Patientforløbene svinger meget mellem svært, kritisk syge til lettere, akutte problemstillinger.

Vi er en meget blandet personalegruppe både hvad angår køn, alder og erfaring. Fælles for vores sygeplejerskegrupper er, stort fagligt engagement og stolthed over vores arbejde, respekt for vores patienter og pårørende og godt samarbejde med andre afdelinger og primær sektor. Vi har god energi, højt humør og vi er meget opmærksomme på hinanden. SÅ hvis vi selv skal sige det, så står KMO for “Knald-Meget-Overskud"

Du vil typisk være primærsygeplejerske på 3-5 patienter af gangen men selvfølgelig først når du er kommet trygt ind i specialet. Vi arbejder i makkerpar, så der er altid mulighed for at få hjælp og faglig sparring fra sin makker.

Dagene på KMO er aldrig ens. Vores patient flow er meget skiftende – med få til mange patienter. Desuden har vi et subakut ambulatorium, hvor vi forebygger unødige indlæggelser og lang ventetid for vores patienter.

K3 har vores patienter sygdomme i mavetarmsystemet, som primært bliver behandlet med medicin. Det er for eksempel inflammatoriske tarmsygdomme, skrumpelever og tarminfektioner. Vi har 17 sengepladser, og så har vi 3 pladser, som er intermediære. Sygeplejerskerne, der passer patienter i de intermediære senge, har flere års erfaring og et højt kompetenceniveau. I tilknytning til vores afsnit har vi også et daghospital samt en levercirroseklinik.

Til dagligt vil du som kontaktsygeplejerske have ansvaret for 3-4 patienter, og du vil være i et team med 2-3 andre kolleger. Du kommer aldrig til at stå alene med svært syge og komplekse patienter, og du kan altid hente hjælp og sparring hos dine teamkolleger.

Vores patientkategorier spænder meget vidt: Fra den helt unge patient med inflammatorisk tarmsygdom, til den socialt udsatte med misbrugsproblematik og til den terminalt syge patient, der skal plejes kærligt i den sidste tid. Det er alsidigheden i patientkategorierne, der gør hver dag på K3 spændende.

Hvad kan vi tilbyde

  • En 32 eller 37 timers fast stilling i blandede vagter, og dine weekendvagter ligger fast hver 3. weekend med primært 8-timers vagter
  • Et 2-årigt introduktionsforløb, hvor du de første 7 måneder er på KMO. Herefter vil du være 7 måneder på K3. Du vil i de første 2 forløb få et grundlæggende kendskab til det kirurgiske modtagerspeciale og det gastromedicinske speciale. Dernæst skal du tilbage til KMO i et 5-måneders forløb, hvor du bl.a. skal have fokus på koordinatorfunktionen og det subakutte ambulatorium. Og de sidste 5 måneder på K3 bliver du introduceret for vores intermediærpatienter samt vores daghospital
  • Et 2-årigt onboardingprogram samt en uddannelsesmappe, der nøje vil sikre dig en grundig og struktureret oplæring og kompetenceudvikling i de 2 specialer.
  • En unik mulighed for at have indflydelse på det tværfaglige samarbejde på tværs af 2 afsnit og 2 specialer. Et samarbejde vi værdsætter højt.
  • Undervisning på tværs af afsnittene samt i eget afsnit og sygeplejefaglige refleksioner
  • Mulighed for den Gastroenterologiske efteruddannelse for sygeplejersker
  • En arbejdsplads hvor vi griner meget


Er du nysgerrig – måske interesseret?

Så ring meget gerne til Karina Hansen (3091 3883) eller Maria Holm Frank (3091 41 48), hvis du vil høre mere om stillingen, eller hvis du har lyst til at komme på besøg og se afsnittene.

Ansøgningsfristen er den 7. juni kl.12.00. Vi afholder samtalerne løbende.

Du kan du følge Abdominalcenter K på Instagram – vores profil hedder ”K på Bjerget”, hvor du kan se billeder og videoer af dine måske kommende kolleger.

Send din ansøgning via linket nederst på siden.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Frederiksberg
  • Mandag den 07. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
16. september 2024 5
15. september 2024 7
14. september 2024 7
13. september 2024 7
12. september 2024 7
11. september 2024 7
10. september 2024 9
9. september 2024 9
8. september 2024 10
7. september 2024 10
6. september 2024 10
5. september 2024 10
4. september 2024 10
3. september 2024 9
2. september 2024 8
1. september 2024 9
31. august 2024 9
30. august 2024 9
29. august 2024 9
28. august 2024 9
27. august 2024 8
26. august 2024 8
25. august 2024 8
24. august 2024 8
23. august 2024 8
22. august 2024 5
21. august 2024 5
20. august 2024 5
19. august 2024 5
18. august 2024 4
17. august 2024 4