Vil du være med til at skabe udvikling og kvalitet i praksis på Danmarks største Afdeling for Øjensygdomme?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Vi søger en klinisk sygeplejespecialist med relevant akademisk uddannelse til at være tovholder for kvalitetsarbejdet i Afdeling for Øjensygdomme pr. 1. januar 2022. Har du lyst til at arbejde med koordinering, udvikling og kvalitetsarbejde der giver mening for sundhedsprofessionelle og patienter i praksis? Så er du måske vores nye kollega i Afdeling for Øjensygdomme på Rigshospitalet – Glostrup.

Afdeling for Øjensygdomme er organisatorisk placeret under HovedOrtoCentret på Rigshospitalet. Afdelingen har funktioner på fire matrikler, hvoraf Glostrup har den største. Øjenafdelingen varetager højt specialiserede funktioner indenfor kirurgiske og medicinske øjensygdomme med mere end 140.000 ambulante besøg og ca. 20.000 operationer årligt. Vi er ca. 350 ansatte, bestående af en bred vifte af faggrupper. Det er en travl arbejdsplads, præget af mange patientkontakter og med mange samarbejdspartnere.

Vi søger en klinisk sygeplejespecialist, der kan bidrage til at løfte den kliniske kvalitet på et organisatorisk niveau ude på afsnittene i praksis. Vi leder efter en profil der kan se sig selv i en kombineret stilling, hvor der er et klart fokus på, at kvalitet skal findes, udvikles og løftes ude i klinikken.

Som tovholder fra kvalitetsområdet i afdelingen, er det vigtigt at være bevidst om, at vi har en bred vifte af forskellige patientforløb, herunder en del korttidskontakter og accelererede forløb. Der er et generelt fokus på flow og smidige patientforløb samt forskellige tilgange til at optimere teamsamarbejdet.

Vi står foran et stort organisatorisk arbejde mht. at omorganisere og optimere vores VIP-system og dokumenter, hvorfor dette vil blive en af de første opgaver, der skal løses i stillingen. Dette arbejde påtænker vi skal foregå i tæt samarbejde med en eller flere fra den øvrige gruppe af kliniske specialister og i tæt samarbejde med de forskellige afsnitsledelser.

En anden opgave som stillingen rummer, er at bidrage til det aktuelle arbejde med at udvikle, implementere og monitorere vores nye kompetenceudviklingsprogrammer og uddannelsesforløb til vores sygeplejersker, SOSU-assistenter og optometrister. Det vil derfor være en fordel hvis du har erfaring med kompetenceudvikling og implementering af udviklingsinitiativer i praksis.

Du vil organisatorisk referere til den ledende oversygeplejerske og indgå i et team på 3 kliniske specialister samt 2 kliniske undervisere, så der vil være rig mulighed for sparring og samarbejde om udviklings- og forskningstiltag.

Det er afgørende, at du har erfaringmed projekt- og udviklingsarbejde, og har du tillige erfaring med kvalitetsarbejde vil det være en stor fordel.

Vi søger en kollega der er uddannet sygeplejerske med relevant akademisk uddannelse på kandidatniveau og vi ønsker derudover at du:

  • har solid klinisk erfaring samt højt fagligt engagement
  • har gode pædagogiske og kommunikative kompetencer og er i stand til at anvende disse til at skabe gode relationer og nå i mål med opgaverne
  • har gode formidlingsevner og brænder for at engagere og motivere andre i praksis – da vi har fokus på at implementere nye kompetenceudviklingsprogrammer og uddannelsesforløb til vores sygeplejersker
  • har flair for kvalitetsudvikling med særligt fokus på patientinddragelse.
  • er en dygtig facilitator, der evner at etablere gode, samarbejder på tværs af forskellige faggrupper og teams, både internt og eksternt
  • kan motivere kollegers sygeplejefaglige udviklingstiltag samt bistå med vejledning
  • kan omsætte teoretisk viden til klinisk praksis og omvendt
  • er systematisk og i stand til at bevare overblik
  • har evne til at administrere en stilling, der er delt mellem kliniske opgaver og udviklingsopgaver med højt fagligt engagement og er interesseret i kontinuerlig faglig og personlig udvikling
  • er god til at samarbejde, formidle og vidensdeling indenfor og uden for egen organisation

Stillingen er nyoprettet, så der er rig mulighed for at du præger indholdet af stillingen sammen med oversygeplejersken og den øvrige ledelsesgruppe. Det vigtigste er, at du er åben og nysgerrig og fokuseret på at nå i mål med dine opgaver. Vi forventer at du i et vist omfang deltager i klinisk arbejde der hvor det giver mening i forhold til opgaveløsningen.

Stillingen er på 37 timer pr. ugen. Løn- og ansættelsesvilkår med udgangspunkt i gældende overenskomst.

Har du lyst til at høre mere om stillingen er du velkommen til at kontakte ledende oversygeplejerske Kirsten Engelhard Nielsen, mobil 20291453.

Et af Regionens mål i personalepolitikken er ligebehandling uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap eller religion. Det sikres blandt andet gennem ansættelses- og uddannelsespolitikken.

Vi er en røgfri arbejdsplads.

Stillinger er omfattet af bekendtgørelse om indhentelse af børneattest. Det er derfor en forudsætning for ansættelse, at du har blank børneattest.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest torsdag d. 25. november 2021 kl. 8.00.

Samtaler forventes finde sted i uge 47-48 på Rigshospitalet-Glostrup.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Glostrup
  • Torsdag den 25. november 2021

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Greve

    Fri kontakt
    Ønsker du at være en del af noget virkelig specielt? Så er du kommet til det rette sted nemlig hjemmeplejen Tune. Vi tilbyder ikke bare et fantastisk arbejdsmiljø. Vi tilbyder et arbejdsmiljø, der får enhver anden arbejdsplads til at ligne en grå kontorkubus i forhold!
    • Sygeplejerske
    • Greve
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Hellerup

    17. april 2023 Palliation og hospice Timelønnede sygeplejersker til hospice Sankt Lukas Hospice søger timelønnede sygeplejers..
    • Sygeplejerske
    • Hellerup
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 5
18. juni 2024 6
17. juni 2024 9
16. juni 2024 13
15. juni 2024 13
14. juni 2024 13
13. juni 2024 13
12. juni 2024 14
11. juni 2024 15
10. juni 2024 14
9. juni 2024 14
8. juni 2024 14
7. juni 2024 14
6. juni 2024 15
5. juni 2024 14
4. juni 2024 12
3. juni 2024 12
2. juni 2024 8