Vi søger en akademisk medarbejder med baggrund indenfor neurorehabilitering til Videnscenter for Neurorehabilitering,...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Vi søger en akademisk medarbejder med baggrund indenfor neurorehabilitering til Videnscenter for Neurorehabilitering, Neurocentret, Rigshospitalet.

Om Videnscenter for Neurorehabilitering

Centret, der vil blive en central platform i Østdanmark til gavn for neurorehabilitering, vil have fokus på fire områder; Viden, Kompetenceudvikling, Forskning og Innovation.

Centret skal først og fremmest styrke det tværsektorielle samarbejde, samle og videreformidle viden og kompetencer på alle niveauer samt bidrage til udvikling af nye løsninger - dette gælder både inden for klinisk praksis, organisation, teknologi og optimering af det samlede patientforløb.

Forskning vil blive en integreret del af centret, herunder initiering af og bidrag til tværsektoriel praksisforskning. Inddragelse af patienter og pårørendes erfaringer er essentiel og vil blive prioriteret i både udvikling og evaluering af løsninger. Centrets primære målgruppe vil være fagprofessionelle, der arbejder med neurorehabilitering, på tværs af hospitaler, kommuner og private rehabiliteringsinstitutioner.

Din opgave som akademisk medarbejder:

Du skal i samarbejde med en nystartet stab i Videnscenter for Neurorehabilitering (VNR) være med til at opbygge centret og udvikle centrets strategi. Dine primære arbejdsopgaver vil være at opbygge centrets kursusvirksomhed med henblik på vidensdeling og kompetenceudvikling. Kursusinitiativerne retter sig primært mod fagprofessionelle indenfor neurorehabilitering. Opbygningen af centrets kursusvirksomhed vil ske i tæt samarbejde med VNR’s leder, programleder for viden og kompetenceudvikling samt kursussekretær. Det forventes, at du vil blive involveret i udviklingen af strategi for vidensdeling og kompetenceudvikling , herunder afdækning af behov i både regionalt og kommunalt regi.

Som akademisk medarbejder kan du i øvrigt forvente at blive involveret i opgaver som relateres til hver af de fire fokusområder: Viden, Kompetenceudvikling, Forskning og Innovation. Opgaver som løses i samarbejde med relevante kommunale og regionale aktører.

Vi stræber mod at afspejle den tværfaglighed, der i høj grad kendetegner neurorehabiliteringen. Vi forventer derfor, at du er uddannet sundhedsprofessionel, har en sundhedsfaglig kandidatgrad, og at du:

  • Har solid klinisk erfaring fra neurorehabilitering
  • Har erfaring med projektarbejde og gerne projektledelse
  • Har erfaring med tværsektorielle patientforløb og snitfladen mellem region og kommune
  • Har erfaring med systematisk litteratursøgning og evidensvurdering
  • Trives med at have mange bolde i luften og samtidig bevare overblikket
  • Har lysten til at opbygge og udvikle vidensdeling og kompetenceudvikling inden for neurorehabilitering
  • Kan arbejde selvstændigt og løsningsorientret og samtidig med mod på at gå nye veje

Du er god til at etablere netværk og i stand til at inddrage mange synspunkter til gavn for mennesker med hjerneskade eller rygmarvsskade og deres familier.

Neurocentret

Neurocentret tager sig af patienter med sygdomme i hjerne og rygmarv. Det omfatter udredning af sygdomme, medicinsk behandling, operationer, akutmodtagelser og genoptræning. Neurocentret har afdelinger placeret på Blegdamsvej, i Glostrup, Hvidovre og Hornbæk. Mange patienter er i kontakt med flere afdelinger, og i centret ser vi det som en unik mulighed for at understøtte det sammenhængende patientforløb. Vi prioriterer tæt tværfagligt- og ledelsessamarbejde og et nært samarbejde medpatienter og pårørende. Vi ønsker at skabe optimale forløb fra vi modtager den akut syge patient til den højtspecialiseret neurorehabilitering, og samtidig have sigte på patientens levede liv efter behandling.

Neurocentret består af 8 afdelinger, der er placeret på både Blegdamsvej og i Glostrup. Derudover ligger én afdeling i Hvidovre og én i Hornbæk. I centret er der ca. 1.500 medarbejdere. Neurocentret ledes af en centerdirektør og en centerchefsygeplejerske.

Har du spørgsmål til stillingen:

Du er velkommen til at kontakte leder af Videnscenter for Neurorehabilitering Anne Norup på telefon 24853396 eller på e-mail: [email protected] for yderligere oplysninger.

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles efter gældende overenskomst. Lønnen forhandles i henhold til reglerne om lokal løndannelse, hvor der vil blive taget hensyn til dine hidtidige optjente kvalifikationer.

Ansøgningen skal være os i hænde senest 19. november kl. 12.00. Ansættelsessamtaler forventes at finde sted den 23. november.

Ansøgning og CV sendes online via linket her på siden.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Glostrup
  • Fredag den 19. november 2021

Lignende jobs

  • Lærer i Greve

    Fri kontakt
    I S-klasserne har vi godt og vel 85 elever, som alle er visiteret til os, da de vurderes at ville profitere af en autismepædagogisk tilgang. På 7. årgang har vi et lille hold på 3 – 4 børn, som har brug for et mindre tilbud end de 8 – 10 børn, vi typisk har i klasserne.
    • Lærer
    • Greve
    Få mere info
  • Lærer i Brøndby

    Vores modtageklasser vokser i højt tempo. Derfor søger vi en dygtig underviser med erfaring inden for undervisning af udskolingselever og allerhelst med erfaring fra DSA-undervisning, som brænder f..
    • Lærer
    • Brøndby
    Få mere info
  • Lærer i Storkøbenhavn

    Vi søger lige nu en underviser i erhvervsjura til Vestskoven Gymnasium i Albertslund.Hvem er vi?NEXT Vestskoven Gymnasium har mere end 1000 elever, og søges af flere elever end vi har plads til..
    • Lærer
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i København N

    Har du lyst til at hjælpe medstuderende med at lykkes med deres faglige progression, dannelse og motivation på studiet? Er du studerende på sygeplejerskeuddannelsen og en dygtig formidler med en im..
    • Lærer
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som lærere
5. juli 2024 1
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 5
16. juni 2024 5
15. juni 2024 5
14. juni 2024 5
13. juni 2024 3
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2