Akutsygeplejerske til stor akutmodtagelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Hvis hurtige patientforløb, den korte patientkontakt, den instrumentelle sygepleje og en hurtig omskiftelig hverdag er noget for dig, så skyd din karriere i gang hos os. Hos os får du et bredt sygeplejefagligt fundament, som styrker dig i din karriere – uanset hvad dine drømme måtte blive for fremtiden.

Vil du stå forrest når ambulancen ankommer og være 1:1 med lægen i jagten på den korrekte diagnose? I den medicinske akutmodtagelse modtager vi patienter fra alle medicinske specialer, og du har mulighed for at få en bred faglig viden.

Hvad kommer du til at lave?

I Akutmodtagelsen er din opgave at modtage alle akutte kritiske syge patienter og at sætte relevant behandling i gang inden lægen tilser patienten. Vi uddanner dig til at arbejde stringent efter ABCDE princippet og du lærer at triagere alle patienter, så de sygeste behandles først. Du kommer til at have ansvaret for dine egne patienter i alderen 18 år og opefter. Du vil opleve at patientens henvendelse kan variere fra at være meget akutte og livstruet til at være mere sub-akutte, hvor patienten udskrives til eget hjem efter kort tid i akutmodtagelsen.

Hos os har vi speciallæger i front fra en lang række specialer. Det betyder at patienten får en høj lægefaglig vurdering. Du er dagligt i tæt samarbejde med de dygtigste ekspertiser, hvilket giver dig mulighed for at udvikle din sygepleje indenfor de specialer, som du brænder mest for.

Sygeplejen hos os har mange nicher. Du kan brænde for det akutte forløb, for de socialt udsatte, for at lave gode udskrivelser eller måske sygeplejen til den ældre skrøbelige patient. Vi tilbyder forskellige sygeplejeopgaver og du vil få muligheden for at fordybe dig i det område som passer til dig.

Vi tror på dig

Vi ønsker at du får den bedste start hos os. Du bliver tildelt en mentor, som sammen med dig planlægger din oplæring. I de første 4 uger er du ikke en del af normeringen, fokus er at oplære dig ud fra dine individuelle behov og præferencer. Vi uddanner dig det første år, hvor du sammen med andre nye kolleger trænes i den gode udskrivelse, tværfagligt samarbejde, krise og konflikthåndtering.

Hver uge har vi tværfaglig simulationstræning hvor vi træner dig, i at stå i akutte situationer. Vi har fast planlagt undervisning og et struktureret kompetence- og udviklingsprogram. I vores afdeling har du som sygeplejerske mange forskellige funktioner og du udvikles løbende til at kunne varetage dem, det kunne b.la være at visitere alle akutte ambulancer ind i afdelingen, eller at være koordinerede sygeplejerske hvor du har ansvar for flow og koordinering.

Hvem er vi?

Vi er en afdeling med et stort patientflow og hos os er ikke to dage ens. Du skal kunne se dig selv trives i et højt tempo og være villig til at skabe nogle gode patientforløb i de givne rammer.

Akutmodtagelsen på Herlev er opdelt i en kirurgisk og en medicinsk søjle og der er nu ledige stillinger i den medicinske søjle. I den medicinske søjle varetager vi kardiologiske, neurologiske og intern medicinske patient forløb. Vi har gode rammer for at yde de bedste patientforløb, da vi i sommers flyttede ind i en helt ny akutmodtagelse.

Hos os er der et godt socialt fællesskab. Vi er som gruppe bredt repræsenteret og vi har både erfarne og nyuddannet sygeplejersker og social og sundhedsassistenter. Alle er hjælpsomme, glade, humoristiske og åbne, Hos os vil du aldrig føle dig alene. Vi har en høj professionel tilgang til vores patienter og vi er kendetegnet ved, at have en høj sygeplejefaglighed.

Et par praktiske detaljer

Vi kan tilbyde ansættelse i fast stilling på 37 timer/ ugentligt i blandede vagter pr. 1/1.2022 eller efter aftale.

Du skal forvente 12-14 vagter på en 4 ugers plan, samt weekendvagt hver 3. weekend, med en ekstra arbejdsweekend på 12 uger. Vi bestræber os på at imødekomme dine ønsker, det kunne være et ønske om at arbejde i faste vagttyper som fx aften eller nat.

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Send os din ansøgning senest onsdag den 29/11 2021 kl. 12:00 via linket. Vi forventer at afholde samtaler løbende.

Har du spørgsmål?

Vil du vide mere om vores afdeling, eller ønsker du at besøg os, så kontakt

Afdelingssygeplejerske Katrine Juul kjeldsten tlf: 38689919 eller afdelingssygeplejerske Malte Mathias Bryne tlf: 38681045

Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis. Danskprøven skal bestås med samme karakterkrav, som Sundhedsstyrelsen kræver af sundhedspersonale fra lande uden for EU, for at de kan få dansk autorisation.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Hellerup
  • Mandag den 29. november 2021

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Greve

    Fri kontakt
    Ønsker du at være en del af noget virkelig specielt? Så er du kommet til det rette sted nemlig hjemmeplejen Tune. Vi tilbyder ikke bare et fantastisk arbejdsmiljø. Vi tilbyder et arbejdsmiljø, der får enhver anden arbejdsplads til at ligne en grå kontorkubus i forhold!
    • Sygeplejerske
    • Greve
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Hellerup

    17. april 2023 Palliation og hospice Timelønnede sygeplejersker til hospice Sankt Lukas Hospice søger timelønnede sygeplejers..
    • Sygeplejerske
    • Hellerup
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Hellerup over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
2. juli 2024 10
1. juli 2024 11
30. juni 2024 13
29. juni 2024 13
28. juni 2024 13
27. juni 2024 13
26. juni 2024 13
25. juni 2024 13
24. juni 2024 10
23. juni 2024 10
22. juni 2024 10
21. juni 2024 8
20. juni 2024 10
19. juni 2024 10
18. juni 2024 11
17. juni 2024 9
16. juni 2024 10
15. juni 2024 11
14. juni 2024 11
13. juni 2024 12
12. juni 2024 12
11. juni 2024 12
10. juni 2024 12
9. juni 2024 12
8. juni 2024 12
7. juni 2024 13
6. juni 2024 11
5. juni 2024 10
4. juni 2024 9
3. juni 2024 10
2. juni 2024 10