Akutmodtagelsen på Herlev Hospital søger klinisk vejleder til sygeplejestuderende

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Hellerup

Akutmodtagelsen, Herlev Hospital søger klinisk vejleder til sygeplejestuderende

Vi søger en sygeplejerske med klinisk vejlederfunktion for vores sygeplejestuderende i den medicinske base, medicinsk søjle. Her modtager vi flere gange om året sygeplejestuderende på 1.- 6. semester. Idet vi prioriterer vores uddannelses- og læringsmiljø højt, er det essentielt for os at finde den rette sparringspartner til at varetage denne opgave.

Hvem er vi?

Det første du tænker om en medicinsk akutmodtagelse er nok, at vi har vi travlt - det har vi. Vi har mange patienter hver dag, og ikke to dage er ens, men vi er samtidigt en flok dygtige, nærværende sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter. Vi bestræber os altid på, at vores patienter har en positiv oplevelse i en svær situation. Vi har også rolige tidspunkter med færre patienter, hvor der er tid til undervisning, faglig refleksion og fordybelse.

Vores patienters tilstand spænder vidt fra stabile selv-henvendere til kritisk syge. Vi har særlige medicinske alarmforløb for vores mest akut kritisk syge patienter. Her er vi som sygeplejersker en vigtig del af teamet sammen med læger fra flere specialer, og vi har stort fokus på, at alarmforløbene er et trygt læringsrum for alle. Vi modtager neurologiske, kardiologiske og intern medicinske patienter. Vi har speciallæger i front og arbejder i speciale-inddelte baser, så det tværfaglige samarbejde styrkes, og patienterne deraf modtager den mest optimale behandling.

Stærkt fagligt fællesskab

Vi ønsker nu en sygeplejerske med klinisk vejlederfunktion, der kan indgå som en værdifuld ressource i vores solide uddannelsesfællesskab. Vi er to kliniske undervisere, seks kliniske vejledere samt fem praktikvejledere, fordelt på de forskellige afsnit i akutmodtagelsen. I vores fællesskab og samarbejde deler vi viden, sparrer, udvikler, udfordrer, støtter og værdsætter hinanden – således ønsker vi både at skabe et fagligt fællesskab til gavn for alle, men også at skabe et læringsmiljø, hvor hver den enkelte studerende føler sig ”set” og fagligt udfordret. Vi tror på åbenhed, dialog og ærlighed som værdier, der ikke blot styrker vores interne samarbejde, men som faktorer, der vil støtte op om de studerendes tilstedeværelse i afdelingen, læringsmulighederne og dermed udviklingen af deres professionsidentitet.

At være klinisk vejleder i akutmodtagelsen

Som klinisk vejleder er du en stærk rollemodel for vores studerende – både fagligt, men også i praksisfælleskabet. Du vil være den daglige ”tovholder” for dine studerende og være medansvarlig for, at de får et så pædagogisk rettet og sammenhængende forløb som muligt. Du forstår at balancere din rolle som kollega, sygeplejerske og klinisk vejleder. Det er ligeledes vigtigt for dig at holde dig fagligt opdateret og arbejde efter ”best practice” - ligesom du lægger en ære i at italesætte og eksemplificere vores kerneopgave, sygeplejen, i alle sammenhænge. Du er bevidst om, at læring kan finde sted i mange forskelligartede situationer og opmærksom på vigtigheden af at følge op på dine studerendes velbefindende.

I funktionen er indlagt ugentlig klinisk tid – dvs. tid du kan disponere over til at undervise de studerende bed-side uden for normeringen, lægge mødeplaner for de studerende eller afholde studiesamtaler. Ligeledes vil der være deltagelse i sparringsmøder, refleksionsrum, fremlæggelser, workshops eller andet fagligt i relation til de studerende. Der arrangeres også mindst to årlige temadage i det præ-graduate netværk. På sigt tilbydes du klinisk vejleder-uddannelsen, og der vil ligeledes være et økonomisk tillæg tilknyttet funktionen.

Hos os får du også:

8 ugers introduktionsperiode udenfor normering med mentor/introduktionsansvarlig.

  • En grundig oplæring af et dygtigt, hjertevarmt og opmærksomt hold af nyuddannede og erfarne kollegaer
  • Et fastlagt færdigheds-/kompetenceprogram, som gennemføres i løbet af det første år
  • Undervisning og sparring hver formiddag i hverdagene
  • Oplæring i akutsygepleje til de enkelte specialer. Herunder tæt sparring og samarbejde med speciallægerne
  • Introduktion til triage/I-DEPT, som er vores triage-model
  • Introduktion til delegeret ordinationsret, hvor vi selvstændigt initierer behandling af kritisk syge patienter sideløbende med dialog med læger og kollegaer
  • Introduktion til ABCDE-princippet, som vi triagerer og vurderer patienterne ud fra
  • Ugentlig simulationstræning, tværfagligt og monofagligt
  • Tildelt patientpleje – men vi har samtidig en kultur, hvor vi sparrer meget med hinanden, hjælper hinanden og gerne må sige, når noget er svært
  • Gode muligheder for uddannelse, herunder den regionale akutuddannelse eller klinisk vejleder-uddannelse
  • Et godt kollegialt sammenhold, hvor vi griner og græder sammen og er glade for at gå på arbejde

Hvem er du?

  • Du er erfaren eller nyuddannet med interesse for den akutte sygepleje og for at lære fra dig.
  • Du brænder for at skabe en god relation i det korte patientforløb.
  • Du er venlig og imødekommende og har forståelse for patienternes komplekse behov.
  • Du har interesse for at lære at prioritere dine opgaver ud fra ABCDE-metodikken og patientens behov.
  • Du kan være omstillingsparat i en afdeling, hvor ting hurtigt ændrer sig (– det er en del af charmen ved akutmodtagelsen, og vi hjælper hinanden med at lægge en ny plan for vagten, når det kræves).


Et par praktiske detaljer

Vi kan tilbyde en ansættelse i en fast stilling på 37 timer/ugentligt i blandede vagter pr. 1/10 2022 eller efter aftale.

Løn og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på sundhedskartellets område indgået mellem sundhedskartellets parter, herunder Dansk sygeplejeråd og regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Send din ansøgning senest onsdag den 24. august 2022.

Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis. Danskprøven skal bestås med samme karakterkrav, som Sundhedsstyrelsen kræver af sundhedspersonale fra lande uden for EU, for at de kan få dansk autorisation.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Hellerup
  • Onsdag den 24. august 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Hellerup over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
26. januar 2025 1
25. januar 2025 1
24. januar 2025 1
23. januar 2025 1
22. januar 2025 2
21. januar 2025 2
20. januar 2025 3
19. januar 2025 4
18. januar 2025 4
17. januar 2025 4
16. januar 2025 4
15. januar 2025 4
14. januar 2025 4
13. januar 2025 4
12. januar 2025 5
11. januar 2025 5
10. januar 2025 5
9. januar 2025 5
8. januar 2025 5
7. januar 2025 4
6. januar 2025 4
5. januar 2025 5
4. januar 2025 5
3. januar 2025 6
2. januar 2025 6
1. januar 2025 6
31. december 2024 6
30. december 2024 6
29. december 2024 6
28. december 2024 6
27. december 2024 6