Sygeplejerske med bred faglighed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Sygeplejerske med bred faglighed


Har du lyst til at udfordre dig selv og bruge din sundhedsfaglige viden og erfaring på en anderledes måde? Motiveres du af at gøre en forskel for den enkelte, og er du vant til selvstændigt at træffe fagligt funderede beslutninger? Så er du måske den kollega, vi søger.

OM STILLINGEN
Som sygeplejerske i vores Sundhedsteam bliver du det første bindeled i den telefoniske kontakt med kunder, som ønsker sundhedsfaglig rådgivning i forbindelse med brugen af deres sundhedsforsikring. Det bliver din opgave at hjælpe vores kunder videre til den rette behandling og give dem den samme gode service uanset skadens omfang eller sygdommens alvor. Ikke mindst handler det om at forene de bedste elementer i det offentlige og private sundhedssystem, så vi sikrer det bedste forløb for den enkelte kunde.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:
  • Daglig kundekontakt primært via telefon
  • Identificere og vurdere alle helbredsmæssige skadesanmeldelser ved sundhedsfaglig telefonvisitation og sagsbehandling
  • Koordinere forløb på såvel offentlige som private hospitaler og klinikker
  • Fungere som tovholder på kundens forløb og bistå med rådgivning og navigation gennem sundhedsvæsenet
  • Deltage aktivt i den faglige udvikling i sundhedsteamet

Du bliver en del af et humoristisk og livligt sundhedsteam, som samarbejder på et højt fagligt niveau og drøfter de komplekse sager i fællesskab. Det er vigtigt for os, at vores kunder hver dag mødes af dygtige og kompetente medarbejdere. Som ny sygeplejerske vil du derfor gennemgå et grundigt onboardigprogram, så du bliver klædt godt på.

DIN PROFIL
Du er uddannet sygeplejerske med minimum 4 års erfaring – gerne inden for flere specialer. Det er en fordel, hvis du har erfaring indenfor ortopædkirurgi, reumatologi, øre-næse-hals, onkologi eller psykiatri. Du er en god kommunikator og formår at skabe en tillidsfuld dialog gennem telefonen. Du taler og skriver flydende dansk, kan begå dig på engelsk og er hurtig til at sætte dig ind i nye IT-systemer.

Som person er du imødekommende og løsningsorienteret både overfor kunder, samarbejdspartnere og kolleger. Du er vant til selvstændigt at træffe kvalificerede beslutninger på et højt fagligt grundlag og går aldrig på kompromis med kvaliteten – men indhenter sparring, når det er nødvendigt. Du er god til at tænke i muligheder og tager ansvar for dine opgaver og arbejder effektivt. Du trives med telefonisk kundekontakt og formår altid at fremstå empatisk, lyttende, serviceminded og ikke mindst sundhedsfaglig professionel. Du trives i et travlt og omskifteligt miljø, hvor du formår at bevare overblikket og det gode humør.

EN ORGANISATION I UDVIKLING
Vi er en organisation i udvikling – og det går stærkt. Der er kort vej fra idé til handling, hvor alle har mulighed for at bidrage med gode idéer. Vi er en flad organisation med et uformelt miljø, og tonen er åben og direkte – men med respekt for hinanden. Selv om vi har travlt i perioder, er det vigtigt for os, at der er plads til hygge og humor.

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge, hvor arbejdstiderne primært ligger i tidsrummet mandag til fredag 8-17. Hver anden måned er der faste weekendvagter lørdag eller søndag i tidsrummet 9-12. Der er gode arbejds- og personaleforhold, hvor vi prioriterer en sund balance mellem arbejde og privatliv. Din løn forhandles individuelt efter dine kompetencer. Du får en sundhedsforsikring, pensionsordning og mulighed for en lækker frokostordning.

I Dansk Sundhedssikring bygger vi vores samarbejde på en anerkendende og positiv kultur, hvor forskellighed er en styrke, og hvor engagement, nysgerrighed og arbejdsglæde fremmer de nye idéer og den gode service til de enkelte kunder og samarbejdspartnere. Dansk Sundhedssikring ser mangfoldighed som en ressource og ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, religion, seksuel orientering, handicap og etnisk baggrund til at søge.

SØG JOBBET
Send dit CV og en motiveret ansøgning via ”Ansøg”-linket. Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt, og ansøgninger behandles løbende. Har du spørgsmål eller ønsker mere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Sundhedschef, Gitte Mejlholm på tlf. 22 99 05 42.

Hvem er Dansk Sundhedssikring?
Dansk Sundhedssikring er en virksomhed i vækst, og lige nu er vi over 180 medarbejdere. Vi er Danmarks største udbyder af sundhedsforsikringer, og vi tilbyder sundhedsforsikringer, der er baseret på personlig service og sundhedsfaglig rådgivning i både det offentlige og det private sundhedssystem. Mere end 80 sygeplejersker tager hånd om vores kunder og deres behov. Vores kunder tæller i dag tæt på 12.500 virksomheder og organisationer i Danmark, og vi samarbejder med førende forsikringsmæglere, pensionsselskaber og internationale forsikringsselskaber.

Ansøg Del i dit netværk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Herlev

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Greve

    Fri kontakt
    Ønsker du at være en del af noget virkelig specielt? Så er du kommet til det rette sted nemlig hjemmeplejen Tune. Vi tilbyder ikke bare et fantastisk arbejdsmiljø. Vi tilbyder et arbejdsmiljø, der får enhver anden arbejdsplads til at ligne en grå kontorkubus i forhold!
    • Sygeplejerske
    • Greve
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Hellerup

    17. april 2023 Palliation og hospice Timelønnede sygeplejersker til hospice Sankt Lukas Hospice søger timelønnede sygeplejers..
    • Sygeplejerske
    • Hellerup
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Taastrup

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Sygeplejerske
    • Taastrup
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København N

    Vil du være en del af [xxxxx]s (KP) sygeplejerskeuddannelse og bidrage til at understøtte de daglige aktiviteter i vores simulationsaktiviteter? Så er det måske dig, vi led..
    • Sygeplejerske
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Herlev over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
5. juli 2024 24
4. juli 2024 26
3. juli 2024 26
2. juli 2024 23
1. juli 2024 23
30. juni 2024 25
29. juni 2024 25
28. juni 2024 25
27. juni 2024 26
26. juni 2024 27
25. juni 2024 23
24. juni 2024 27
23. juni 2024 32
22. juni 2024 32
21. juni 2024 20
20. juni 2024 19
19. juni 2024 17
18. juni 2024 17
17. juni 2024 18
16. juni 2024 19
15. juni 2024 20
14. juni 2024 21
13. juni 2024 21
12. juni 2024 21
11. juni 2024 21
10. juni 2024 19
9. juni 2024 18
8. juni 2024 18
7. juni 2024 21
6. juni 2024 21
5. juni 2024 18