På grund af opnormering søger vi 2 nye sygeplejersker til vores sengeafsnit på Afdeling for Kvindesygdomme, Gravidite...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Hørte du os i radioen den 18. november?
Her var der spot på vores store succes med rekruttering og fastholdelse, hvilket bl.a. skyldes, at vi arbejder i teams, er medledende og har stort fokus på vores arbejdsmiljø – vil du være med?
Det vi er særligt gode til er: medledelse, trivsel, udvikling, temadage m.m., så har du lyst til at være en del af en tværfaglig arbejdsplads, hvor patientforløb og faglighed er i fokus, så skal du vælge os.

Om jobbet
Stillingerne er på 37 timer om ugen eller efter aftale med ansættelse pr. d. 1. februar 2023 eller efter aftale.
Din primære opgave vil være at tage dig af de førstegangsfødende og deres nyfødte. Her vil fokus være at sikre trivsel hos de nyfødte, forældrene samt at familierne er klædt godt på til at komme hjem og starte deres nye tilværelse.
Vi arbejder evidensbaseret med amning, og derfor ligger vi vægt på relationsarbejdet med mor/partner. Dette gør vi blandt andet ved at arbejde ud fra begrebsrammen ”Fundamentals of Care”.
Du vil blive en del af et team, der varetager sygeplejen på sengeafsnittet, men også med konkrete opgaver på fødegangen.
Da stillingerne er nyoprettede, vil der være mulighed for selv at få indflydelse på, hvordan dine funktioner skal sammensættes, ud fra de områder vi varetager her i afdelingen.
På en arbejdsdag kan du befinde dig på en sengestue, i dagkirurgisk afsnit, i et ambulatorie for gravide eller familier med en nyfødt.
På sengestuen vil du varetage plejen af gynækologiske og obstetriske patienter/familier i et tæt samarbejde med patienterne, pårørende, kolleger, lægerne, portørerne m.fl.
I dagkirurgisk afsnit modtager og afslutter vi plejen af gynækologiske patienter til diverse indgreb som f.eks. hysterektomier, prolapsoperationer, aborter m.m.
På en ambulant stue vil du varetage opgaver som eks. samtaler med henblik på trivsel af nyfødte på dag to efter fødsel og væsketerapi ved graviditetsbetinget kvalme/opkast.
I en vagt møder du en del akutarbejde i form af indlæggelser af gynækologiske/obstetriske patienter. Vi arbejder på et stærkt tværfagligt samarbejde med vores samarbejdspartner på fødegangen, læger og sygeplejersker fra operationsspecialet.

Om dig
Du kan i akutte situationer bevare overblikket, roen og viser overskud. Du formår at skabe, bevare og afslutte kontakt og samarbejdsrelationer med patienter/pårørende i korte patientforløb.
Du arbejder altid med fokus på patientforløbet og er deltagende i at optimere, der hvor det kan være nødvendigt.
Grundet det store patientflow i vores afdeling må du kunne evne fokus på at kunne planlægge udskrivelse allerede ved indlæggelsens start, dvs. at være skarp på koordinering og samarbejde omkring et patientforløb, således at patienten føler sig godt klædt på til at komme hjem.
Du er fleksibel og hjælpsom, også når der er brug for det f.eks. ved sygdom.

Vi tilbyder
en afdeling, hvor der er stort fokus på det tværfaglige samarbejde samt stort fokus på medindflydelse og høj grad af faglighed, hvilket bidrager til vores gode arbejdsmiljø.
En arbejdsplads med rig mulighed for faglig og personlig udvikling samt en kombination af meget erfarent og mindre erfarent personale.
God oplæring med mentorordning. Man står ikke som ansvarshavende før flere måneders ansættelse.
Du vil blive en del af en vagtordning, hvor man arbejder i blandede vagter med en evt. tilkaldevagt i nattetiden. Hos os har du stor indflydelse på din egen arbejdsplan, og vi prioriterer fri og ferie efter ønske.

Om os
Vi er en afdeling, der består af: Gynækologi, obstetrik, Fødegangen samt Diætistenheden.
Der er ambulatorier, operationsstuer, sengeafsnit samt fødegang.
Vores afdeling har et stort patientflow, hvor der er meget fokus på det tværfaglige samarbejde for at opnå de bedste patientforløb. Vi arbejder ud fra begrebsrammen ”Fundamentals of Care”.

Fakta om os:
  • Et godt arbejdsmiljø
  • Lavt sygefravær
  • Hos os har vi fejret en del både 30 og 40 års jubilæer.

Læs mere omkring vores Kvinde-Barn-Hus:

Vil du vide mere
Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte afsnitsledende sygeplejerske Christina H. Østergaard, mail: , tlf: 21428554 eller klinisk koordinator Louise Nødgaard, mail: , tlf: 97642883.

Det praktiske
Ansøgningen skal være os i hænde senest lørdag den 17. december 2022.
Ansættelsessamtaler afholdes den 21. december 2022.
Løn efter gældende overenskomst.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Hjørring
  • Lørdag den 17. december 2022

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Hobro

    Det drejer sig om et barselsvikariat på fuldtid med ansættelse i tværgående funktion. Det fordeler sig med tre uger i medicinsk ambulatorium i Farsø og hver fjerde uge i medicinsk afdeling for akut..
    • Sygeplejerske
    • Hobro
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Støvring

    Vil du gøre en stor forskel for børn og unge med særlige behov sammen med engagerede kollegaer?Specialbørnehjemmet Kvisten i Støvring søger en engageret sygeplejerske eller social- og sundhedsa..
    • Sygeplejerske
    • Støvring
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Frederikshavn

    I [xxxxx]s Hjemme- og Sygepleje, Frederikshavn Øst, søger vi en sygeplejerske med høj faglighed og erfaring. Vi er i fuld gang med implementeringen af faste teams i vores Hjemme- og..
    • Sygeplejerske
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i Aalborg
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 3
20. juni 2024 3
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1