Sygeplejerske til medicinsk sengeafsnit M1 Aalborg UH - Hobro

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hobro

Genopslag: Vi søger en ny kollega til en fast stilling i en nyetableret afdeling, der består af det tidligere AMA og M1.

Du bliver en del af den medicinske frontlinje, hvor ikke 2 dage er ens. Vi samarbejder på kryds og tværs for at give vores patienter det bedst mulige patientforløb. Vi har en uformel omgangstone, og vi er gode til at hjælpe hinanden, og det giver tryghed i hverdagen. En af dine måske kommende kollegaer siger sådan her om at arbejde i afsnittet ” man får ikke bedre kollegaer”, ”det har givet mig en god faglig ballast ift. den multisyge pt”.

Gør en forskel hos os
Som sygeplejerske hos os kommer du til at varetage sygeplejen til den multisyge patient, der er indlagt i længere tid, på sengeafsnittet. I M1 er der plads til 11 patienter og derudover er der et nyoprettet daghospital, hvilket giver en spændende og varierende hverdag. En af vores kerneværdier er, at give den medicinske multisyge patient, et godt patientforløb og en sikker overgang til primærsektor.
Vi vægter tværfagligt samarbejde højt, og du vil opleve de forskellige faggrupper på matriklen, som en naturlig del af afdelingen. Du får de bedste kollegaer, der er fagligt engagerede og brænder for udvikling. Herudover kan vi tilbyde dig:
  • En varieret hverdag med mange forskellige opgaver.
  • En arbejdsplads der vægter trivsel og faglig udvikling højt.
  • En arbejdsplads hvor der er plads til forskellighed og hvor kollegial sparring er en selvfølge.
  • En arbejdsplads med masser af godt humør og humor.

Derudover er der i AMA plads til 18 patienter.

Mere om os
I Medicinsk område Hobro modtager vi overflyttede medicinske patienter fra vores eget optagerområde. Derudover tager vi del i den medicinske kapacitet på HELE Aalborg Universitetshospital. Patienterne i AMA er visiteret af egen læge/vagtlæge eller kommer fra AMK vagtcentral i Aalborg.
Der er en del ambulant aktivitet tilknyttet det medicinske område, vi har en hjertesvigts og AFLI klinik, et kardiologisk ambulatorium, medicinsk dagafsnit samt et meget stort og velfungerende medicinsk ambulatorie.
Udover medicinske patienter har vi tilknyttet en småskadeklinik beliggende i AMA, der er bemandet med en behandlersygeplejerske i dag- og aftenstid.

Om dig
Vi søger en kollega, gerne med klinisk erfaring, men det er ikke en nødvendighed, da der vil foregå oplæring til specialet. Du skal kunne holde hovedet koldt, også i pressede og akutte situationer. Vi er et nyt afsnit, og er derfor i fuld gang med at udvikle vores arbejdsgange og rutiner. Vi søger efter dig, der har lyst og mod på at være med til dette udviklingsarbejde gennem dine gode ideer og nye øjne på opgaverne. Du har fokus på den enkelte patient og det gode patientforløb.
Du trives med at have skiftende vagter i dag/aften eller dag/nat, og sætter pris på den fleksibilitet, det medfører.

Opstarten og din videre vej hos os
Der er en stabil personalegruppe i afdelingen, så du kan regne med kvalificeret oplæring, hvor du vil blive tilknyttet en mentor den første tid. Du får en grundig introduktion til og oplæring i behandling af den akutte patient og til dine opgaver, tilpasset din baggrund. Vi er en åben og udviklingsorienteret personalegruppe med et godt mono- og tværfagligt samarbejde. Vi vægter løbende kompetenceudvikling højt og der er kort vej til dine leder, som altid står klar med sparring og støtte. Vores arbejdsmiljø er præget af at vi hjælper hinanden i hverdagen, og søger råd og vejledning hos hinanden med øje for de forskellige kompetencer vi alle har.

Praktisk
Der er ansøgningsfrist den 17. december. Stillingen er en fast stilling med opstart den 1. februar 2021, eller efter nærmere aftale.
Der afholdes ansættelsessamtaler den 22. december.
Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst mellem Regionen og DSR.
Arbejdstid: Vi tilbyder fuldtid, Stillingen er på 37 timer/uge med skiftende vagter. Der arbejdes hver 2./3. weekend enten 8 eller 12 timer pr. vagt. Du har medindflydelse på, at din vagtplan kan tilpasses efter dine behov.
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte afsnitsledende sygeplejerske Rikke Sørensen på tlf. 97652461.

Læs mere her:

Om din ansættelse
På Aalborg Universitetshospital har vi besluttet, at vores sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter fremadrettet ansættes på afdelingsniveau frem for afsnitsniveau. Formålet med denne ændring handler om:
  • At skabe en attraktiv og fremtidssikret arbejdsplads, hvor du kan udvikle dig fagligt både i dybden og i bredden.
  • At skabe sammenhæng i patientforløbene inden for specialerne.
  • At styrke din faglighed og dine sygeplejefaglige kompetencer inden for det samlede speciale.
  • At give dig mulighed for fleksibilitet i arbejdsforholdene.


Dit primære ansættelsessted er M1, men du kan forvente ud fra en faglig begrundelse, eventuelt, også at skulle gøre tjeneste ved andre afsnit under Medicinsk afdeling Hobro. Det drejer sig for nuværende om følgende afsnit: AMA - Hobro og Rehabilitering M3.

Indtil videre vil du være ansat i skiftende tjenester. Arbejdstidens placering kan ændres med 4 ugers varsel, jævnfør det overenskomstmæssige varsel for ændring af vagtplaner. Nærmere information følger til ansættelsessamtalen.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til 580.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hobro.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.12.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Hobro
  • Torsdag den 17. december 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Hobro

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Hobro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Hobro over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1