Sygeplejersker/SOSU-assistenter søges til Medicinsk afdeling (AMA/M1) Hobro

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hobro

Vil du være en del af den medicinske frontlinje, hvor 2 dage ikke er ens?

Har du lyst til at varetage sygeplejen til den multisyge patient? Har du lyst til at være en del af en afdeling, hvor der både er nye og erfarne kollegaer og masser af mulighed for læring?

Hvis du kan sige ja til de ovenstående spørgsmål, så er du måske vores kommende kollega. Vi har lige nu ledige jobs i en afdeling, hvor fællesskabet er ITOP, hvor vi er dygtige til at samarbejde tværfagligt, og hvor det gode og trygge patientforløb er vores varemærke.

Sådan gør du en forskel hos os.
På M1 kommer du til at varetage sygeplejen til den multisyge patient, der er indlagt på sengeafsnittet i længere tid. Det betyder, at du kommer til at lære patienterne godt at kende, og du bliver dygtig til langtidssygepleje med primær sygepleje til komplekse patienter.

På AMA modtager du patienter visiteret fra læge/vagtlæge, AMK eller som overflyttes fra andre afdelinger i Ålborg. Den gennemsnitlige liggetid afhænger af mulighed for overflytning til sengeafsnit M1 og derfor kommer du til at varetage sygeplejen til den akutte og multisyge patient i kortere og længere forløb.

En af vores kerneværdier, i både M1 og AMA, er at give patienterne et godt patientforløb og en sikker overgang til primærsektor. Vi vægter tværfagligt samarbejde højt, og du kommer til at samarbejde med mange forskellige faggrupper i din hverdag.
Du vil blive tilknyttet et primært ansættelsessted som enten vil være i AMA eller M1, men for at understøtte sammenhængende patientforløb og kompetenceudvikling kan du eventuelt på sigt få mulighed for at skulle arbejde i et af de øvrige afsnit fx daghospital eller ambulatorium.

Vi tilbyder dig…
En unik mulighed for at få de bedste kollegaer, der findes.

Du får en varieret hverdag med mange forskellige opgaver og hvor der er stor mulighed for at få erfaring inden for det brede medicinske felt.

Du får en arbejdsplads, der vægter trivsel og udvikling højt. Du får en arbejdsplads, med plads til forskellighed, og hvor kollegial sparring er en selvfølge. Vi har det godt sammen, og vi lover dig maser af humor og godt humør.

Du får en grundig oplæring og et struktureret opstartsforløb, og du bliver tilknyttet en mentor. Du får mulighed for indflydelse på dine vagtplan via ’Min Tid’, og sidst men ikke mindst, så er vi kun 35 min syd for Ålborg centrum og vi har gode tilkørsels-forhold og parkeringsmuligheder.

Om dig
Vi leder efter dig, der:
  • sikkert har klinisk erfaring, men dette er dog ikke en nødvendighed, da du får et veltilrettelagt opstartsforløb.
  • er positiv og har lyst til bidrage med dine kompetencer til vores afsnit.
  • har lyst til at være med til at udvikle vores arbejdsgange og rutiner.
  • har lyst til læring og faglig udvikling.
  • ser muligheder frem for begrænsninger.
  • har lyst til at arbejde på et mindre sygehus, hvor tværfagligt samarbejde vægtes højt.


Om os
I Medicinsk område Hobro modtager vi døgnet rundt akutte og overflyttede medicinske patienter fra vores eget optageområde. Derudover tager vi del i den medicinske kapacitet på HELE Aalborg Universitetshospital.

Vi er et afsnit, hvor to tidligere afsnit er lagt sammen, og er derfor i fuld gang med at udvikle vores arbejdsgange og rutiner.
På M1 er der plads til 13 patienter og derudover er der et velfungerende daghospital, hvilket giver en spændende og varierende hverdag. Derudover er der en del ambulant aktivitet tilknyttet det medicinske område. Vi har en hjertesvigts- og AFLI-klinik, et kardiologisk ambulatorium, medicinsk dagafsnit samt et meget stort og velfungerende medicinsk ambulatorium.
AMA har 19 sengepladser og modtager patienter, der er visiteret af egen læge/vagtlæge, kommer fra AMK vagtcentral i Aalborg eller som overflyttes fra andre afdelinger i Ålborg. Derudover er der tilknyttet en småskadeklinik, som er bemandet med behandler sygeplejersker i dag- og aftenstid. Her har du mulighed for at varetage sygeplejen i både korte og længere forløb.

Hvis du vil vide mere
Så er du velkommen til at kontakte afsnitsledende sygeplejerske Jannie Herslund på mobil 29216859.

Praktisk
Der er ansøgningsfrist den 21/10-21. Stillingerne er faste med opstart den 1.November eller snarest derefter.
Samtaler forventes afholdt den 26. Oktober
Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst mellem Danske Regioner og DSR/FOA.

Vi tilbyder fuldtid, og der arbejdes hver 2. weekend i 8 timer pr. vagt eller hver 3. weekend 12 timer pr. vagt.
Arbejdstidens placering kan ændres med 4 ugers varsel, jævnfør det overenskomstmæssige varsel for ændring af vagtplaner.
Dit primære ansættelsessted er M1 eller AMA, men du kan forvente ud fra en faglig begrundelse og med minimum 4 ugers varsel, eventuelt også at skulle gøre tjeneste ved andre afsnit under Medicinsk afdeling Hobro dvs. rehabiliteringsafsnit M3.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hobro.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Hobro
  • Torsdag den 21. oktober 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Hobro

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Hobro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Hobro over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1