Sygeplejerske søges til delestilling i Center for Multisygdom og Sengeafsnit for akut og Multisygdom Hobro.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hobro

Vil du med som helt central nøgleperson, når vi inden længe åbner Center for Multisygdomme i Hobro, der dækker alle patienter inden for denne kategori i Nordjylland?

Vil du koordinere ambulante patientforløb med respekt for patientens tid?

Drømmer du om en afvekslende hverdag, hvor du får mulighed for at bruge og udvikle dine kompetencer?

Så er du vores nye kollega.

Hvem er vi?

Center for Multisygdomme

I Region Nordjyllands profilplan er der afsat midler til oprettelse af Center for Multisygdomme i Hobro med henblik på varetagelse af netop denne patientkategori. Center for Multisygdom etableres i samarbejde med Medicinsk afdeling, Farsø og er en udvidelse af den nuværende ambulante aktivitet i Himmerland, der i dag består af daghospital, en række medicinske ambulatorier på begge hospitaler og Diagnostisk Center samt DVT-klinik i Farsø.

Visionen for Center for Multisygdomme er, ved hjælp af en forløbskoordinator, at skabe bedre sammenhængende patientforløb for multisyge patienter, både i forhold til de forskellige involverede specialer og tværsektorielt. De patientkategorier, der skal indgå i centret, er følgende:

1) Komplekse multisyge patienter med særligt fokus på de 35-65-årige, der har familie- og arbejdsliv, der skal fungere samtidig med mange årlige ambulante besøg på hospitalet samt blodprøvetagninger og besøg hos egen læge.

2) Ældre skrøbelige patienter med mange kroniske sygdomme og højt medicinforbrug. Disse patienter oplever ofte nedsat livskvalitet og manglende sammenhæng i deres forløb.

Sengeafsnit for Akut - og Multisygdom

I Medicinsk område Hobro modtager vi døgnet rundt akutte og overflyttede medicinske patienter fra vores eget optageområde. Derudover tager vi del i den medicinske kapacitet på hele Aalborg Universitetshospital.

På Sengeafsnit for Akut - og Multisygdom, stuen (tidl. AMA) har plads til 19 patienter. Der modtages patienter visiteret fra læge/vagtlæge, AMK eller som overflyttes fra andre afdelinger i Aalborg. Derudover er der tilknyttet en småskadeklinik, som er bemandet med behandlersygeplejersker i dag- og aftenstid.

På Sengeafsnit for Akut - og Multisygdom, 5 sal (tidl. M1) er der plads til 13 patienter. Her modtages patienter fra andre afdelinger i Aalborg eller fra Sengeafsnit for Akut og Multisygdom, stuen, Hobro.

Der er derudover en del ambulant aktivitet tilknyttet det medicinske område. Vi har et daghospital, en hjertesvigts- og AFLI-klinik, et kardiologisk ambulatorium samt et meget stort og velfungerende medicinsk ambulatorium.

Patientkategorien i begge afsnit er overvejende den multisyge patient, som er indlagt i kortere og længere tid.

Vi tilbyder dig…

  • En unik mulighed for at arbejde som forløbskoordinator i Center for Multisygdom med implementering af tidsbesparende sammedags løsninger for vores multisyge patienter.
  • At være med til at udvikle funktionen som forløbskoordinator.
  • At blive en del af et sengeafsnit, hvor en af kerneværdierne er at give patienterne et godt patientforløb og en sikker overgang til primærsektor
  • En varieret hverdag med mange forskellige opgaver og hvor der er stor mulighed for at få erfaring inden for det brede medicinske felt.
  • At blive en del af et velfungerende samarbejde på tværs af Medicinsk Afdeling, og en del af et stærkt tværfagligt samarbejde med gode muligheder for faglig udvikling.
  • En arbejdsplads, hvor vi har det godt med hinanden, og der er plads til at være gode kolleger og lære hinanden godt at kende både fagligt og socialt. En arbejdsplads, der vægter trivsel og udvikling højt.
  • En grundig oplæring og et struktureret opstartsforløb, hvor du også bliver tilknyttet en mentor.
  • Mulighed for indflydelse på dine vagtplan via ’Min Tid’.
  • Gode tilkørsels-forhold og parkeringsmuligheder.

Vi søger dig, som vores kollega fordi:

  • Du har klinisk erfaring
  • Du er positiv og har lyst til at bidrage med dine kompetencer til vores afsnit.
  • Du vil være med til at opstarte og udvikle nyt Center for Multisygdom.
  • Du vægter læring og faglig udvikling.
  • Du ser muligheder frem for begrænsninger, er innovativ og kan arbejde selvstændigt, men også i teams.
  • Du har lyst til at arbejde på et mindre sygehus, hvor tværfagligt samarbejde vægtes højt.


Hvis du vil vide mere

Så er du velkommen til at kontakte afsnitsledende sygeplejerske Jannie Herslund på mobil 29216859.

Praktisk

Der er ansøgningsfrist den 20/1-22. Stillingen er fast med opstart den 1. februar eller efter nærmere aftale.

Samtaler afholdes i uge 4.

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst mellem Danske Regioner og DSR.

Vi tilbyder fuldtid eller efter ønske. Arbejdstiden vil være fordelt ligeligt mellem Center for Multisygdom og sengeafsnittet. Dog kan det forventes at der er færre timer i Center for Multisygdom i opstarten.

Stillingen er med blandede vagter, og du arbejder hver 2. weekend i 8 timer pr. vagt eller hver 3. weekend i 12 timer pr. vagt.

Arbejdstidens placering kan ændres med 4 ugers varsel, jævnfør det overenskomstmæssige varsel for ændring af vagtplaner.

Dit primære ansættelsessted er Sengeafsnit for Akut- og Multisygdom, men du kan forvente ud fra en faglig begrundelse, eventuelt også at skulle gøre tjeneste ved andre afsnit under Medicinsk afdeling Hobro dvs. rehabiliteringsafsnit M3

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hobro.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Hobro
  • Torsdag den 20. januar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Hobro

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Hobro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Hobro over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
6. september 2024 1
5. september 2024 1