Er du vores nye souschef på OK-Fonden Jelling Have?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Jelling

OK-Fonden søger en souschef, der sammen med 47 beboere og omkring 70 medarbejdere vil være med til at sætte kursen for Jelling Have i fremtiden, så vi fortsætter med at udvikle et bo- og behandlingstilbud, hvor selvbestemmelse og livskvalitet står forrest til trods for psykisk sygdom og misbrug.
Som leder har du erfaring med socialpsykiatrien og den recovery-orienterede tilgang til mennesker, hviler i dig selv og din ledelse, og har tydelige visioner for kvaliteten og udviklingen af Jelling Have, så vi også fremover kan være et attraktivt tilbud på det private marked og foretrukken samarbejdspartner for landets kommuner.

Souschef med erfaring fra socialpsykiatrien
Vi søger dig, gerne sygeplejerske, som allerede har skabt resultater inden for psykiatrien. Du har viden og kendskab til mennesker med sociale, psykiatriske, kognitive og misbrugsrelaterede problemstillinger, og du er kompetent og nærværende i det relationelle arbejde med psykisk sårbare mennesker. Du har erfaring med socialpsykiatrien, den specialiserede tværfaglige social- og sundhedsfaglige indsats samt samarbejdet med lokalpsykiatri, hospitaler mv., og du kender kompleksiteten og udfordringerne på psykiatriområdet, så du kan bidrage til, at vi lever op til gældende lovgivning og kvalitetskrav.
Du er pædagogisk og sundhedsfagligt velfunderet, såvel somatisk som psykiatrisk, og er desuden opdateret på viden og behandlingstilgange ift. psykiatriske og kognitive problemstillinger.
Sidst, men ikke mindst, har du erfaring med ledelse inden for den recovery-orienterede rehabiliterende tilgang, som er den fælles bærende tilgang til beboerne på Jelling Have.
Kort sagt: Du er en ambitiøs, kompetent og erfaren leder fra socialpsykiatrien.

Sparringspartner, der kan samle, løfte og bevæge
Som souschef er du "leder af ledere". Din primære rolle er at sikre den faglige drift og den daglige personaleledelse gennem vores afdelingsledere for vores bo-enheder. Det gør du ved at give afdelingslederne frihed og vise dem tillid til at påtage sig det daglige ansvar – og stille din sparring, viden og nysgerrighed til rådighed, når det er nødvendigt.
Med din professionelle dømmekraft og erfaring er du nærmeste daglige sparringspartner for afdelingslederne i ledelses- og behandlingsmæssige spørgsmål, dilemmaer eller ved tilspidsede situationer. De vil opleve, at du gennem dine observationer, refleksioner og spørgsmål tager initiativ til feedback og sparring og skaber motivation til løbende forbedringer og erkendelse, som bidrager til udviklingen af kompetencekapaciteten på Jelling Have.
Rollen kræver ydmyghed, tydelighed og en tro på dig selv, da du vil blive udfordret af vores dygtige ledere og medarbejdere. Det er derfor vigtigt, at du hviler i din faglighed og din egen formåen.

Ansvarsområder og opgaver
Stillingen som souschef spænder bredt og varieret. Overordnet er du ansvarlig for sundheds- og sygepleje samt behandlingsområdet, og i samarbejdet med afdelingslederne ansvarlig for at sikre en høj kvalitet i medarbejdernes pædagogiske og sundhedsfaglige arbejde.
Derudover er du også ansvarlig for uddannelse og kompetenceudvikling, introduktion, oplæring og onboarding af nyt personale. Som souschef vil du også ofte være tovholder og koordinator på tværfaglige udviklings- og projektforløb.

Du kan læse mere om souschefens ansvarsområder og opgaver i stillings- og funktionsbeskrivelsen her.

Menneske før leder
I OK-Fonden tror vi på, at den gode leder først og fremmest er et menneske, der leder
mennesker. Et menneske, der kender, leder og lever efter sine egne værdier, så andre
kan mærke effekten af dem. En leder, der VIL noget, og som bruger sin værdier, dømmekraft og medmenneskelighed. Dernæst tror vi på, at ledelse er noget vi skaber, fordi vi vil noget sammen.
På Jelling Have vil vi skabe trivsel, tryghed og udvikling for vores beboere. For at opnå det, skal vi alle sammen skabe fælles kurs, koordinering og engagement, og det har du som leder en særlig rolle i, men du kan ikke gøre det alene. Ledelse kræver følgeskab, og følgeskab kræver ledelse.

Strategisk ledelse og udviklingsmuligheder
Som souschef er du også den nærmeste daglige og strategiske sparringspartner for chefen på Jelling Have. Sammen med chefen, de to afdelingsledere for bo-enhederne og afdelingslederen for Harresø STU udgør vi den samlede ledelse. I ledergruppen giver vi hinanden sparring, inspiration og opbakning, så vi er trygge og udvikler os i vores ledelse.
Vores opgave er at skabe en fælles kurs og en koordinerede indsats, så vi trækker i samme retning og sikrer engagement og følgeskab for alle medarbejdere på Jelling Have. Det er vores fælles mål, at Jelling Have hele tiden kan imødekomme vores målgruppes behov, skabe tryghed og selvbestemmelse for det enkelte menneske samt være en attraktiv samarbejdspartner for kunder og kommuner og ikke mindst en attraktiv arbejdsplads. Det er ledergruppens opgave at omsætte og udleve OK-Fondens strategier, vision og værdigrundlag.
Rollen som souschef er desuden en mulighed for at samle erfaringer til at tage næste skridt din i ledelseskarriere. Jelling Have står overfor et kommende generationsskifte på chefposten.

Kvalifikationer og erfaring
For at komme i betragtning til jobbet forventer vi, at du har:
  • minimum 3-5 års ledelseserfaring inden for socialpsykiatrien
  • relevant mellemlang/videregående uddannelse som sygeplejerske, pædagog, lærer, socialrådgiver eller psykolog
  • ledelsesmæssig efteruddannelse i form af diplom eller master.

Løn er efter gældende overenskomst. Desuden tilbyder OK-Fonden en række attraktive medarbejderfordele, blandt andet sundhedsforsikring.
Vigtige datoer
  • Ansøgningsfrist: 08.03 2021
  • Invitation til 1. samtale: 09.03 2021
  • 1. samtale: 11.03 2021
  • 2. samtale: 22.03 2021
  • Ansættelse pr. 1. maj 2021

Vil du høre nærmere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte chef for Jelling Have Lisbeth Lomholt på tlf. 29 62 28 75.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=a75ab3bb)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Jelling.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Jelling
  • Tirsdag den 09. marts 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Jelling

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Jelling over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Jelling over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0