Visionær oversygeplejerske til intensivt afsnit C270V med en helt særlig ånd

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Forestil dig en hverdag, hvor du samarbejder med en flok ildsjæle inklusive overlæge og afdelingslæge samt klinisk sygeplejespecialist. På et afsnit, der tager ansvar, og hvor vi løfter i flok. Lyder det som noget for dig?

Vi står sammen – det er den helt særlige ånd på afsnittet

Intensivt døgnafsnit C270V er et psykiatrisk afsnit med plads til 12 patienter. Vi modtager patienter over 18 år til 70 år med forskellige psykiatriske lidelser.

C270V håndterer komplicerede patientforløb, har en høj faglighed, søger at tage problemer i opløbet og lukker ikke ned for en udfordrende opgave. Sammen justerer vi patientsygeplejen uden at gå på kompromis med fagligheden.

”Der er ikke strikse faggrænser på afsnittet. Vi ser nærmere faggrænser, som en mulighed for at byde ind med forskellige erfaringer og at inspirere hinanden. Vi bruger ressourcerne på tværs, der bliver lyttet, og det bliver taget alvorligt! Alle kommer i spil. Og det giver det ekstra, at man har lyst til at løft sig ift. læring og udvikling. ” fortæller Peter, specialinstruktør på C270V.

Vi har igennem flere år arbejdet målrettet med en recoveryorienteret tilgang, og alt personale i afsnittet arbejder fokuseret dagligt mod nedbringelse af tvang, der viser gode resultater.

Personalegruppen er lidt ud over det sædvanlige

Du bliver leder for en gruppe ildsjæle, der har mange jern i ilden – både på afsnittet og udenfor arbejdstiden. Der er en god blanding af erfarne og mindre erfarne medarbejdere, men fælles for alle er, at de er nysgerrige, selvkørende og løber med alt med stor begejstring.

”Vi kerer os om det psykiatriske speciale, og vi har enormt mange faglige diskussioner. Bølgerne kan til tider gå højt, men det er kun, fordi vi brænder for det. Vi løfter i flok. Hvis vi fx får en sygemelding, så finder vi en løsning på det sammen. Og det er fordi vores folk har en høj arbejdsmoral.” siger Lone, specialinstruktør på C270V.

Din rolle og arbejdsopgaver

Din fornemmeste opgave bliver at støtte og udvikle den enkelte og den samlede personalegruppe i forhold til at løfte kerneopgaven og sikre sikkerhed og trivsel på afsnittet.

Du bliver ansvarlig for at lede udviklingen på afsnittet og at sikre den fortsatte høje kvalitet i patientforløbene. Du har ansvar for at sikre den daglige drift i afsnittet, fastholdelse af medarbejdere samt løbende kompetenceudvikling.

Du står ikke alene

Du får et tæt samarbejde med afsnittets overlæge Johannes Krogh, der bliver din sparringspartner på alt – også ledelse og drift. Derudover samarbejder du med en klinisk sygeplejespecialist, der sørger for implementeringen af udviklingsopgaverne på afsnittet.

Herudover kan du hente god sparring fra oversygeplejerskegruppen på Frederiksbergmatriklen, som er en god blanding af nye og erfarne ledere. I samles blandt andet til daglige morgenmøder, ugentlig fælles frokost og i forbindelse med ledelsessparring for nye ledere en gang om måneden samt supervision.

Fagligt dygtig og visionær leder

Vigtigst for at få en god start i afsnittet er din stærke faglighed og visioner for afsnittet. Du får en god gruppe at læne dig op ad, og du overtager et selvkørende og velfungerende afsnit.

Vi har spurgt nogle medarbejdere fra afsnittet, hvad de søger i en ny leder, og her er et par stikord:

  • Du har en motiverende tilgang – hos os betyder det, at du samarbejder med os, værdsætter det, vi laver og er god til at give feedback.
  • Du tør tage ansvar – hvis der er noget, der ulmer, så tag det frem i lyset og snak om det.
  • Du er synlig og kan lide at sparre med os – vi søger en leder, der er tilgængelig og som kan give både med- og modspil


Er du interesseret?

Har vi vakt din interesse? Hvis du har spørgsmål, eller har lyst til at komme forbi til en kop kaffe og hilse på afsnittet, er du velkommen til at kontakte chefsygeplejerske Pia Døssing på 2790 8662.

Løn og vilkår
Løn og vilkår efter aftale. Tiltrædelse efter aftale.

Søg stillingen via link på siden senest den 2.12 2022

Vi forventer at holde samtaler den 9.12 2022.

Fremtidens Psykiatri på Bispebjerg
Psykiatrisk Center København står over for en kompleks og spændende forandring. I de kommende år samler vi centret fysisk og organisatorisk i et funktionelt, lyst og imødekommende nybyggeri på Bispebjerg, som er designet ud fra den nyeste viden om helende arkitektur- Ny Psykiatri Bispebjerg.

Indflytningen foregår i faser. I 2022 flytter afsnit ind fra Bispebjerg og Rigshospitalet som betyder, at den psykiatriske akutmodtagelse, to akutte modtagerafsnit samt to intensive afsnit samles i Ny Psykiatri Bispebjerg. I 2024 flytter yderligere afsnit ind fra Gentofte-matriklen og Frederiksberg-matrikel.

Da indflytningen sker i faser og centret skal fraflytte Rigshospitalsmatriklen i 2022 vil nogle afsnit og enheder oplever at skulle bo midlertidigt i nyrenoverede bygninger på vores Frederiksberg-matrikel. Der vil i en årrække dermed fortsat være sengeafsnit, forskning og ambulatorier på Frederiksberg-matriklen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • København Ø
  • Fredag den 02. december 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i København Ø over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2
15. august 2024 2
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1