Ambitiøs og visionær oversygeplejerske søges til Ortopædkirurgisk Afdelings Sengeafsnit 1 på Sjællands Universitetsho...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

Ambitiøs og visionær oversygeplejerske søges til Ortopædkirurgisk Afdelings Sengeafsnit 1 på Sjællands Universitetshospital (SUH).

Brænder du for at arbejde professionelt med ledelse. Så tilbyder vi en stilling som oversygeplejerske på vores ene sengeafsnit i Ortopædkirurgisk Afdeling SUH med masser af spændende opgaver og udviklingsmuligheder.

Vi søger en oversygeplejerske til vores Sengeafsnit 1 med følgende profil:

  • Du er visionær omkring den faglige udvikling af sygeplejen ift. afsnittets patientforløb.
  • Du er løsningsorienteret og kan bevare roen og overblikket i en travl hverdag.
  • Du har erfaring i personaleledelse eller erfaring fra anden relevant stilling i Sundhedsvæsenet.
  • Bred klinisk erfaring eller gerne erfaring med ortopædkirurgi.
  • Du vil sammen med afsnittets ledende overlæge tegne en tydelig faglig profil og ramme for afsnittet, til gavn for medarbejdere, patienter og pårørende.
  • Du har gode samarbejdsevner og kan samarbejde med en bred vifte af sundhedsprofessioner tværfagligt, tværorganisatorisk og tværsektorielt.
  • Du har fokus på medarbejdertrivsel og vægter det gode arbejdsmiljø højt via din ledelsesstil.
  • Ser muligheder frem for begrænsninger og er den gode rollemodel.
  • Du er åben og anerkendende i din fremtræden og kommunikation.
  • Forstår at forvalte personalemæssige og økonomiske ressourcer.
  • Du hviler i dig selv og formår at integrere din personlighed med lederrollen.
  • Du er mødestabil og prioriterer synlig ledelse i afsnittet.
  • Gerne ledelsesuddannelse på diplom eller Masterniveau. Eller har ønske om at få det.

Ortopædkirurgisk Afdeling:

Ortopædkirurgisk afdeling består af to sengeafsnit 1 og 3 samt det ambulante område med et stort ortopædkirurgisk ambulatorie, sårambulatorie, fodcenter foruden et rygcenter, der fremadrettet vil være under ortopædkirurgisk afdeling.

Akutte patienter modtages og visiteres via Akutmodtagelsen, hvorefter de indlægges på sengeafsnittene. Planlagte patienter til operation modtages i vores Dagafsnit og indlægges efter operation i sengeafsnittene. De ortopædkirurgiske patienter er komplekse, da de ofte har flere konkurrerende lidelser. Dette stiller krav til sygeplejen og den faglige tilgang med afsæt i en multimodal sygeplejeindsats. Rammen er dermed sat for en spændende hverdag med fokus på de mange forskelligartede sygeplejeopgaver.

Ortopædkirurgisk afdeling har meget fokus på trivsel og et godt arbejdsmiljø. Vores kerneværdier er: ”Høj faglighed, sammenhængskraft, fælles ansvar og familie”. Vi sætter en ære i at være dygtige til vores fag. Som afdeling på et universitetshospital har vi typisk mange specialiserede og fagligt komplekse behandlingsforløb. Afdelingen har en ambition om at være Danmarks førende ortopædkirurgiske afdeling. Vi gør en dyd ud af at være en afdeling med en faglig stolthed og et godt ry, som andre vil efterstræbe. Du vil derfor blive en del af en afdeling med et stærkt drive og høje ambitioner.

Sengeafsnit 1:

Det daglige kliniske arbejde er tilrettelagt med tildelt patientpleje, samtidig med at det tværfaglige samarbejde er en væsentlig del af afsnittet. Der er etableret et tæt samarbejde med ergoterapeuter, fysioterapeuter og diabetessygeplejersker, såvel inter- som tværsektorielt med kommunerne.

Afsnittet rummer patienter indenfor de specialiserede subspecialer med halsryg- og lænde-rygkirurgi, fod- og ankelkirurgi samt kompleks sår- og infektionskirurgi. Dertil håndteres alle former for amputationsforløb.

Afsnittet har aktuelt 24 sengepladser og har et tæt samarbejde med det andet sengeafsnit 3 i forhold til den daglige visitation. Sengeafsnittene er netop flyttet til den nye R fløj i det nye hospitalsbyggeri. Personalet er fordelt med både nyuddannede og erfarne sygeplejersker samt social- og sundhedsassistenter. Afsnittet har en væsentlig uddannelsesforpligtelse, da Ortopædkirurgisk Afdeling har en stor aktie som uddannelsessted på SUH og er den største modtager af såvel sygeplejestuderende og social- og sundhedsassistentelever.

Afsnittet vægter kompetenceudvikling højt og har blandt andet skills træning hvert år for både sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter. I samspil med lægegruppen er vi dertil i gang med at implementere faglig sektionering, som er til gavn for både personalet og patienterne. Dette giver mulighed for, at den enkelte medarbejder får mulighed for at fordybe sig og specialisere sig inden for en selvvalgt sektion. Sektionerne i afsnittet er for nuværende opdelt i en sårsektion og en rygsektion. Derudover er der planer om at op starte kompetencekort for sygeplejersker i 2023. Via den sygeplejefaglige forskningsenhed har forskning en væsentlig position i afdelingen.

Opgaver og rammer

Du får et tæt samarbejde med chefsygeplejersken og de øvrige oversygeplejersker i afdelingen, de kliniske sygeplejespecialister, vores lektor i sygepleje og den ledende overlæge for afsnittet.

Samarbejdet drejer sig blandt andet om:

  • At omsætte afdelingens vision om høj faglighed, sammenhængskraft og fælles ansvar til gavn for patienterne og forbedring af deres livskvalitet.
  • At videreføre et godt arbejdsmiljø og sikre fortsat trivsel.
  • At rekruttere og fastholde dygtige medarbejdere.
  • At tegne en tydelig sygeplejefaglig profil i afsnittet.

Dertil vil du blive en del af et veletableret og dynamisk Lederråd der består af cheflægen og chefsygeplejersken, alle oversygeplejersker, de ledende overlæger, den ledende lægesekretær, professoren, den sygeplejefaglige lektor samt ambulatorieansvarlige overlæge. Lederrådet tilrettelægger afdelingens strategi og retning og lederrådets arbejde er højt prioriteret i afdelingen.

Ledelsesmæssigt refererer stillingen til afdelingsledelsen.

Ansøgningsfrist, samtaler og ansættelsesvilkår


Der er ansøgningsfrist for stillingen den 25 maj 2023.

Vi afholder samtaler fredag den 26.maj 2022.

Yderligere information


Tiltrædelse 1. juli 2023 eller efter aftale.

Løn- og ansættelsesvilkår efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Ansøgning med CV, uddannelsesbeviser og øvrige bilag bedes sendt via link.

Referencer og børneattest indhentes ved evt. ansættelse.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til chefsygeplejerske Cristina Viktoria Andersen på tlf: 4732 3302/2230 4026 eller på mail: [email protected] Du er også velkommen til at komme på et uformelt besøg.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Køge
  • Torsdag den 25. maj 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Køge over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
20. september 2024 5
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 6
16. september 2024 6
15. september 2024 6
14. september 2024 6
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 5
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 5
21. august 2024 5