Urologi - du bliver vild med det! Sygeplejerske til Urologisk sengeafsnit D11/D13

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midt-og Vestsjælland

Afdeling med diversitet, stort patientflow og godt humør. Gå ikke glip af det…

Din måske kommende arbejdsplads?

Mit navn er Anne, og jeg er afdelingssygeplejerske på Urologisk sengeafsnit, SUH Roskilde. Jeg leder to sengeafsnit, D11 og D13, og jeg har to souschefer, der støtter op om den daglige ledelse. I vores ledelse prioriterer vi synlighed og nærvær i forhold til personalet. Vi har meget fokus på kvalitet i sygepleje og opgaveløsning, på læring og kompetenceudvikling samt et godt arbejdsmiljø – alt sammen til gavn for både personale og patienter.

Vi søger en sygeplejerske, som vil være med til at arbejde i vores sengeafsnit. Vi ønsker at vores afdeling skal kendes på at vi yder en professionel sygepleje af høj faglig kvalitet i en atmosfære præget af tillid, respekt, samarbejde og arbejdsglæde. Dette skal gerne afspejles i vores daglige arbejde med patienter, pårørende og tværfaglige samarbejdspartnere.

Da vores hverdag er præget af højt aktivitetsniveau og mange forskelligartede påvirkninger udefra, er det vigtigt for os at personalet er medinddraget i løsning af forskellige problemstillinger. Vi tror på at mange problemer bedst løses når man har flere perspektiver med i overvejelserne, og at det derved også bliver lettere at forholde sig til de beslutninger, der bliver taget.

Hvem er du?

Du er uddannet sygeplejerske. Du kan lide at have medindflydelse på dine opgaver og at arbejde med kvalitet i det daglige arbejde. Du kan forvente at blive medinddraget i overvejelser omkring både personlig og faglig udvikling, du har mulighed for at påvirke beslutninger i hverdagen, og du får mulighed for at arbejde indenfor eventuelle kompetence- eller interesseområder. Vi tror på at alle har noget at byde ind med, og du er derfor velkommen hvad enten du er nyuddannet eller har mange års erfaring.

Du værner om det gode arbejdsmiljø, og deler gerne ud af dine erfaringer – ligesom du gerne lytter, når dine kolleger deler deres. Det skaber den respekt og tryghed, som vi gerne vil have på vores afdeling, hvor vi værner om vores fællesskab og prioriterer tid til hinanden.

Hvem er vi?

Urologisk afdeling behandler patienter i alderen 18-99+ med sygdomme primært i blære, nyrer, prostata og urinveje. I sengeafsnittene modtager vi både planlagte og akutte patienter, og vores patientforløb spænder fra de korte, ukomplicerede til de længere indlæggelser med komplekse problemstillinger, herunder vores palliative forløb. Vi er den eneste urologiske afdeling i regionen, og vi har 2 sengeafsnit i Roskilde - D11 og D13, med plads til 19 patienter på hvert afsnit. Herudover har vi afdelingens store urologiske ambulatorium som nærmeste nabo, og et søsterafsnit med dagsfunktion i Næstved.

Du kan se frem til kolleger med forskellig alder og baggrund. Vi har et super godt samarbejde med læger og sekretærer i afdelingen, og vi har en Afdelingsledelse der vægter alle faggrupper i afdelingen. Vi er gode til at hjælpe hinanden, og vi har et læringsmiljø hvor alle gerne vil lære fra sig, og hvor det er tilladt at sige fra og bede om hjælp.

Du møder både SSA-elever og sygeplejestuderende hos os, samlet i vores studieunit. Vi har 2 sygeplejersker, der varetager planlægning og koordinering af uddannelsesforløbene, men alle personaler er med til at løfte opgaven med uddannelse af vores kommende kolleger. Vi planlægger dit introduktionsforløb sådan, at du i starten ikke er i vores studieunit, således at du når at falde til i afdelingen før du skal deltage i opgaven med elever og studerende.

Kolleger fortæller, hvorfor du skal komme og arbejde hos os:

Michelle, som har været sygeplejestuderende i afdelingen og startede i afdelingen som nyuddannet sygeplejerske 1. marts fortæller: ”Jeg har valgt at starte på urologisk afdeling som nyuddannet, da det er et mega spændende speciale, med gode muligheder for at udvikle sin faglige viden og praktiske færdigheder. Der er et stort patientflow, som gør at man møder mange forskellige patienter, og dermed lærer at individualisere patientforløb. Derudover er der masser af godt humør som bidrager til en god arbejdsdag”.

Liv har arbejdet som sygeplejerske i afdelingen siden 2014: ”Hvorfor kan jeg særligt godt lide at være på urologisk afdeling: Diversitet! Ikke to dage er ens, og det er aldrig kedeligt hos os. Ind imellem kan jeg faktisk føle at jeg går glip af en masse, når jeg ikke har været på arbejde. Jeg kan virkelig godt lide at man lærer noget nyt hver dag – det er ikke løgn, når jeg siger at jeg er ret vild med mit arbejde J”.

Anja, som har været sygeplejerske i afdelingen i et år siger: ”Jeg har arbejdet på forskellige afdelinger, men det urologiske speciale er nok det mest alsidige, jeg har prøvet. Der er så mange spændende akutte opgaver, og man lærer hele tiden noget nyt. Og så har vi et virkelig godt tværfagligt samarbejde med vores læger og sekretærer, hvor der er stor respekt for hinandens fagområder”.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Du vil blive ansat fra 1. juni 2021 eller efter aftale. Hvis du først er uddannet til sommer skal du endelig søge alligevel. Timetal efter ønske, dog gerne minimum 32 timer ugentligt. Vi har flest personaler ansat i blandede vagter, men er også åbne for andre muligheder. Vi kører lige nu med weekendvagt hver 3. weekend, men arbejder på at overgå til hver 4. weekend i løbet af året.

Du vil få et introduktionsprogram hvor vi tager afsæt i dit udgangspunkt. I denne periode følges du tæt af erfarne kolleger, indtil du føler dig ”flyvefærdig”, og introduktionsperioden justeres kortere eller længere alt efter dit behov.

Hvis du er blevet nysgerrig og vil vide mere om os og om stillingen, så er du velkommen til at komme forbi og hilse på – vi giver også gerne en uforpligtende rundvisning i afdelingen. Du kan ringe til mig på 93 57 59 69 eller skrive på mail: [email protected].

Du kan selvfølgelig også bare skynde dig at sende din ansøgning med det samme J

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Mange hilsner

Anne Dyrekær

Afdelingssygeplejerske, Urologisk afsnit D11 og D13


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende på Midt-og Vestsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 31.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Midt-og Vestsjælland
  • Onsdag den 21. april 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker på Midt-og Vestsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Midt-og Vestsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker i Midt-og Vestsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Midt-og Vestsjælland over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
18. september 2024 77
17. september 2024 71
16. september 2024 72
15. september 2024 76
14. september 2024 77
13. september 2024 77
12. september 2024 74
11. september 2024 72
10. september 2024 70
9. september 2024 68
8. september 2024 69
7. september 2024 68
6. september 2024 65
5. september 2024 65
4. september 2024 55
3. september 2024 51
2. september 2024 51
1. september 2024 53
31. august 2024 55
30. august 2024 54
29. august 2024 49
28. august 2024 50
27. august 2024 48
26. august 2024 51
25. august 2024 54
24. august 2024 56
23. august 2024 57
22. august 2024 64
21. august 2024 66
20. august 2024 67
19. august 2024 72