Sygeplejerske i fast stilling til afsnit M6 i Medcinsk Afdeling, Køge på Sjællands Univeristetshospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midt-og Vestsjælland

Sygeplejerske med klinisk specialfunktion inden for patienter med tarmsvigt søges til en stilling med mulighed for at skabe sammenhængende forløb og følge patienten under indlæggelse i hjemmet og ambulant

Vi er i en spændende proces, hvor vi arbejder på at optimere den sygeplejefaglige kvalitet og tilbud til patienter med tarmsvigt. I den forbindelse søger vi en sygeplejerske, der i tæt samarbejde med vores kliniske sygeplejespecialist, har lyst til at medvirke i forskellige udviklingsprojekter.

Så hvis du brænder for at udvikle sygeplejen og er fagligt kompetent og engageret, så har du en unik mulighed for at blive en del af vores team på tværs af sengeafdeling og ambulatoriet.

SUH Køge varetager den højt specialiseret funktion omkring patienter med tarmsvigt og korttarmssyndrom i Region Sjælland. Det vil bl.a. sige, at når patienterne har brug for indlæggelse visiteres de altid til os på Medicinsk sengeafsnit M6. Det er en kompleks patientgruppe, som plejes og behandles af et multidisciplinært team. Patienter med tarmsvigt kan ikke optage tilstrækkelig ernæring på almindelig vis, og der er derfor behov for livslang parenteral ernæring og væsketerapi. En af vores kerneopgaver er derfor, at oplære patienter, pårørende og hjemmesygeplejersker i håndtering af hjemmeparenteral ernæring og i.v. væsker i CVK (hickman kateter). Mange af vores patienter følger vi livslangt, og får derfor et tæt forhold til dem. Det er en givende relation, som kræver noget særligt af dig både fagligt og personligt.

Vi arbejder på, at sikre en fortsat sikker behandling i hjemmet med bl.a. bedre mulighed for oplæring, flere hjemmebesøg og undervisning af hjemmesygeplejersker. Derudover ønsker vi at optimere overgangen mellem sengeafdeling, ambulatoriet og primærsektoren.

Du vil blive tilknyttet Medicinsk sengeafsnit M6, som modtager, plejer og behandler akut indlagte og kroniske patienter inden for specialerne gastroenterologi, reumatologi og intern medicin. Når patienterne udskrives fra M6, bliver de fulgt i vores ambulatorie for medicinske mave- og tarmsygdomme, hvor du vil have mulighed for at følge op på patienterne ved selvstændige og tværfaglige konsultationer.

Vi søger en sygeplejerske, der:

  • Har lyst til at prøve kræfter med forsknings- og udviklingsarbejde i samarbejde med den kliniske sygeplejespecialist
  • Har erfaring inden for medicinsk eller kirurgisk gastroenterologi. Det er dog ikke et krav – vi tilpasser introduktion og opgaver svarende til dine ønsker og kompetencer
  • Er god til at planlægge og koordinere patientforløb
  • Har erfaring med oplæring af patienter, pårørende, sygeplejersker og hjemmesygeplejersker
  • Vil medvirke i den videre udvikling af de ambulante forløb, hjemmebesøg og et kompetenceudviklingsprogram for sygeplejersker
  • Vil bidrage aktivt til implementering af nye tiltag, herunder optimere arbejdsgange, patientforløbsbeskrivelser og kliniske retningslinjer og instrukser med evidensbaseret sygepleje

Vi kan tilbyde:

  • Et spændende speciale, hvor den sygeplejefaglige kvalitet i høj grad har betydning for patienternes livskvalitet
  • En stilling hvor du i samarbejde med kolleger og afdelingssygeplejersken får stor mulighed for at sætte dit præg på sygeplejen
  • Et oplærings- og introduktionsprogram med mentorordning planlagt ud fra dine kompetencer, ønsker og behov
  • Rammer, der giver de bedste muligheder for at yde en god og tilfredsstillende sygepleje ud fra det, der giver værdi for patienten
  • Løbende kompetenceudvikling og undervisning samt gode karrieremuligheder, da vi hele tiden stræber mod at blive endnu dygtigere
  • En afdeling præget af en flad struktur og et godt fællesskab, hvor alle kan byde ind med nye input

Stillingen er primært i dagvagt. Du skal regne med ca. 4 aftenvagter om måneden og weekendsvagt hver 3. weekend. Der er mulighed for medindflydelse på egen vagtplan.

Se vores video om Medicinsk Afdeling her
Se vores video: Projekt flere op i tid

Hvis du vil vide mere om stillingen eller ønsker at komme og se afsnittet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Helle Hornø eller klinisk sygeplejespecialist Tina Leu Christensen.

Du har også mulighed for at høre mere om afdelingen ved at skrive til vores sygeplejerske Sofie på [email protected], der har været i teamet i 1,5 år.

Vi forventer at have ansættelsessamtaler i uge 3 og ønsker ansættelse d. 1. marts 2021 eller snarest derefter.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende på Midt-og Vestsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 17.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Midt-og Vestsjælland
  • Mandag den 10. januar 2022

Lignende jobs

  • Sygeplejerske på Midt-og Vestsjælland

    Er du patientens advokat og klar til next level sygepleje? Når situationen er allermest kritisk, og patienterne har brug for next level sygepleje, er det Intensiv afsnittet, der griber dem. Vi .
    • Sygeplejerske
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Roskilde

    Har du en leder i maven? - Så læs videre for vi har en hel unik mulighed at tilbyde dig Ønsker du at bruge dine sygeplejefaglige kompetencer samt ledelsesmæssige talent til at præge og styr..
    • Sygeplejerske
    • Roskilde
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Roskilde

    Syntes du at stamcellehøst og donortapning lyder spændende, så er dette job måske noget for dig. Vi kan tilbyde dig en spændende sygeplejestilling af essentiel betydning for patienters overleve..
    • Sygeplejerske
    • Roskilde
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Roskilde

    Skal du med på vores hold i en weekend- og vagtfri stilling? Skal du arbejde i en distriktspsykiatri med et godt arbejdsmiljø? Pr. 1. september 2024 skal vi starte implementeringen af det n..
    • Sygeplejerske
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker på Midt-og Vestsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Midt-og Vestsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker i Midt-og Vestsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Midt-og Vestsjælland over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
5. juli 2024 73
4. juli 2024 73
3. juli 2024 68
2. juli 2024 64
1. juli 2024 65
30. juni 2024 65
29. juni 2024 65
28. juni 2024 62
27. juni 2024 58
26. juni 2024 57
25. juni 2024 60
24. juni 2024 63
23. juni 2024 71
22. juni 2024 73
21. juni 2024 78
20. juni 2024 77
19. juni 2024 74
18. juni 2024 71
17. juni 2024 80
16. juni 2024 85
15. juni 2024 86
14. juni 2024 83
13. juni 2024 85
12. juni 2024 84
11. juni 2024 86
10. juni 2024 87
9. juni 2024 90
8. juni 2024 91
7. juni 2024 88
6. juni 2024 89
5. juni 2024 84