Sygeplejerske søges til [xxxxx] Neurocenter Subspeciale for Tidlig Neurorehabilitering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midtjylland

En stilling som sygeplejerske ved Hospitalsenhed Midt, Subspeciale for Tidlig Neurorehabilitering, Regionshospitalet Hammel er ledig til besættelse pr. 1. november 2021. Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge.

Søger du nye udfordringer og ønsker du at få en bred sygeplejefaglig identitet, så er det måske dig vi mangler

Som medarbejder på Sengeafsnit 5, bliver du en del af et dygtigt og dedikeret team, der tværfagligt arbejder systematisk og målrettet med højtspecialiceret neurorehabilitering af patienter med erhvervet hjerneskade. Neurologien er et område i rivende udvikling, og der pågår, i tæt samarbejde med vores forskning og udviklingsafdeling, flere spændende projekter i afdelingen, som sætter fokus på kvalitetsudvikling af patientforløbene.Om stillingen på sengeafsnit 5:
Den typiske patient på Sengeafsnit 5 overflyttes direkte fra det intensive forløb, ofte med komplekse sygeplejefaglige problemstillinger. De fleste patienter på afsnittet har dysfagi, og ofte en cuffet trakealtube. Patienterne har kognitive problemstillinger, hvilket fordrer en høj grad af kreativitet, i forhold til at yde neurorehabiliterende sygepleje på et højt specialiceret niveau.

Patienterne på Sengeafsnit 5 har en indlæggelsestid på 14 dage – 6 mdr. og fra første dag har vi fokus på højtspecialiseret neurorehabilitering.

Som sygeplejerske på Sengeafsnit 5 oplæres du på sigt til at kunne varetage akutfunktionen, der rykker ud til alle Hammel Neurocenters afsnit. Akutfunktionen består af to sygeplejefaglige personaler, der har erfaring med at vurdere patienter ved hjælp af ABCDE, og kan iværksætte relevante handlinger i forbindelse med akutte situationer og hjertestop.

Formålet med akutfunktionen er:
  1. At hjælpe i forbindelse med behandling af patienter med hjertestop
  2. At hjælpe i forbindelse med behandling af patienter der ikke er ABCDE stabile
  3. At tilbyde hjælp, vurdering, optimering og behandling af akut kritisk syge patienter

Tværfagligt vil du blive tilknyttet et fast team bestående af sygeplejersker, social – og sundhedsassistenter, fysio, - og ergoterapeuter, der i fællesskab står for den daglige koordinering, sygepleje og træning af teamets tre patienter. Teamet suppleres yderligere af logopæd, socialrådgiver, neuropsykolog, læge og diætist, der har nær forbindelse til Sengeafsnit 5 og vores patienter.

Introduktion til sengeafsnit 5:
Din introduktion på Sengeafsnit 5 vil ske ved hjælp af et struktureret introduktionsprogram, hvor din tildelte mentor og den introduktionsansvarlige sygeplejersker, sammen med dig, tager ansvar for, at du bliver introduceret fyldestgørende til det komplekse og spændende speciale. Den første måned følges du med din mentor og tæller ikke med i normeringen.

Vi lægger vægt på at:
  • Du ønsker at arbejde med højtspecialiseret neurorehabiliterende sygepleje
  • Du kan se dig selv i et tæt tværfagligt teamarbejde
  • Du vægter etableringen af relation til patient og pårørende højt
  • Du ønsker at samarbejde med ofte kriseramte pårørende
  • Du har interesse for akut og instrumentel sygepleje
  • Du ønsker at bidrage til et godt arbejdsmiljø

Organisatorisk:
Vi har 10 sengepladser og til dagligt har vi et normeret fremmøde på 11 sygeplejefagligt personale i dagvagt, 7 i aftenvagt og 3 i nattevagt. Der er ergo- og fysioterapeuter i dagvagt og aftenvagt.

Vi arbejder i skiftende vagter med arbejde hver anden weekend, men der tilstræbes hver 3. Der er også mulighed for at vælge 12 timers vagter i weekender. Du skal regne med ca. 11 vagter over 6 uger i enten aftenvagter eller nattevagter. Vi bruger systemet MinTid til vagtplanlægning, så du har mulighed for indflydelse på din vagtplan.

Om Hammel Neurocenter:
Regionshospitalet Hammel Neurocenter er Vestdansk Center for den højtspecialiserede neurorehabilitering af patienter med erhvervet hjerneskadede. Det betyder, at vi besidder den højeste ekspertise inden for neurorehabilitering og modtager svært hjerneskadede patienter fra hele Vestdanmark, dvs. Jylland og Fyn. Neurorehabiliteringen er organiseret i fire specialer fordelt på kognitive og sensomotoriske sengeafsnit. Et sengeafsnit med speciale i den tidlige neurorehabilitering samt et Børn og Unge afsnit. Til hvert speciale hører desuden en klinik. Regionshospitalet Hammel Neurocenter har 84 behandlingspladser og behandler årligt ca. 700 patienter. Der er ca. 520 ansatte, heraf 60 fysioterapeuter og 60 ergoterapeuter.Om Hospitalsenhed Midt:
Hospitalsenhed Midt omfatter Regionshospitalerne Viborg, Silkeborg, Hammel Neurocenter og Skive og har ca. 4.350 ansatte samt et budget på 2,5 mia. kr. årligt.

De fire regionshospitaler danner tilsammen en hospitalsenhed, der har en stærk faglig profil og er i kraft af specialernes kompleksitet og bredde en af de bredest specialiserede hospitalsenheder i Jylland.

Se nærmere om Hospitalsenhed Midt på www.hospitalsenhedmidt.dk

Om løn- og ansættelsesvilkår:
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.

Med henvisning til ”lov om indhentelse af børneattest i forbindelse med ansættelse af personale, vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse.

Yderligere oplysninger:
  • Har du lyst at høre mere, eller at komme og besøge afsnittet, kontakt da: Afdelingssygeplejerske Stine Rose på tlf. 25540638

Din ansøgning:
Din ansøgning vedlagt kopi af eksamensbevis, CV og autorisationsID, skal sendes elektronisk og være os i hænde senest d. 26.08.2021

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Midtjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 12.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Midtjylland
  • Torsdag den 26. august 2021

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Skive

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i 7800 Skive
    • Sygeplejerske
    • Skive
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Herning

    Vi opnormerer og søger derfor en ny sygeplejerskekollega.Neurocenter Bytoften, Bytoften 75, Herning, er et botilbud til personer med erhvervede hjerneskader og/eller fysiske funktionsnedsættels..
    • Sygeplejerske
    • Herning
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Herning

    Vi søger en sygeplejerske fra den 1. august eller snarest derefter til en af vores afdelinger med 16 somatiske plejeboliger. Der er tale om en fast stilling på 31 timer pr uge, primært i dagvagt me..
    • Sygeplejerske
    • Herning
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Herning

    Der bliver flere og flere spændende og interessante arbejdsopgaver i den kommunale sygepleje. Er du uddannet sygeplejerske, og har du lyst til at arbejde i den kommunale sygepleje? Kunne du tænke d..
    • Sygeplejerske
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Midtjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Midtjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker i Midtjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Midtjylland over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
2. juli 2024 40
1. juli 2024 39
30. juni 2024 43
29. juni 2024 43
28. juni 2024 44
27. juni 2024 40
26. juni 2024 40
25. juni 2024 41
24. juni 2024 41
23. juni 2024 45
22. juni 2024 45
21. juni 2024 45
20. juni 2024 49
19. juni 2024 50
18. juni 2024 52
17. juni 2024 52
16. juni 2024 56
15. juni 2024 56
14. juni 2024 56
13. juni 2024 56
12. juni 2024 56
11. juni 2024 54
10. juni 2024 56
9. juni 2024 58
8. juni 2024 58
7. juni 2024 58
6. juni 2024 56
5. juni 2024 55
4. juni 2024 49
3. juni 2024 49
2. juni 2024 54