Skøn arbejdsplads søger sygeplejerske med klinisk vejlederfunktion

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordjylland

Er du sygeplejerske med ønske om at arbejde med klinisk vejlederfunktion, så mangler vi dig til vores spændende arbejdsplads på Bostedet Solsiden i Sindal.

Har du lyst til at gå i dybden med psykiatrisk sygepleje til mennesker med svære psykiske lidelser, og til at arbejde med dit fag, både i et lærende og i et helhedsorienteret perspektiv, - ja, så har vi en rigtig spændende stilling som sygeplejerske m/klinisk vejlederfunktion.
Bostedet Solsiden, som ligger i Sindal, har i alt 37 beboere, som hver har deres egen lejlighed. Solsidens 4 afdelinger er fordelt på 2 adresser. Beboerne har svære psykiatriske lidelser som skizofreni(nogle med samtidigt misbrug) bipolare lidelser, svær personlighedsforstyrrelse, Huntingtons sygdom, svær demens o.lign. Vi søger en sygeplejerske, der har en anerkendende og lærende tilgang til faget. Du brænder for opgaven med studerende og udviklingsopgaven i det hele taget. Der er masser af spændende muligheder for, at du som klinisk vejleder og sygeplejerske kommer til at sætte dit præg på arbejdspladsen. Du er derfor også den sygeplejerske, der møder andre med et smil, en god portion humor og som med glæde deler dit fag.
Der er mange muligheder for fordybelse på Solsiden, og du vil sammen med de studerende stå i en spændende hverdag med muligheder for, at både du og dine studerende kan sætte et fagligt præg på arbejdspladsen.

Gør en forskel hos os
Bostedet er en del af området for socialpsykiatri, hvor vi sammen arbejder på fælles metode og tilgang på tværs af bostederne. Vi har blandt andet fået tildelt et forløb med Socialstyrelsen, hvor vi skal arbejde med implementerings processer i 2021/22 i forhold til en recovery
og rehabiliterende tilgang til vores borgere.
Hvis du har særlige kompetencer eller interesseområder, er der muligheder for at sætte det i spil sammen med kollegaer og beboere og sammen med dine studerende. Du bliver således en del af en arbejdsplads, hvor der er plads til, at du kan udvikle din sygeplejefaglighed og kreativitet.
Som sygeplejerske og klinisk vejleder på Solsiden får du ansvar for den sygeplejefaglige vinkel på beboernes udfordringer, hvorfra du guider, støtter og vejleder med henblik på at højne beboernes mestringsniveau. Du vil skulle arbejde med den lange, bærende og udviklende relation, og arbejde med kompleksiteten i den korte kontakt, som dine studerende vil få. Det er en spændende brobygning, som vi gerne understøtter i det faglige miljø. Herudover kommer du til at arbejde omkring beboerens sundhedsfaglige planer, medicinjusteringer, samarbejde med psykiatrien og egen læge. Du har din daglige gang i hele huset på tværs, og er sammen med den sundhedsfaglige leder en del af at præge kulturen på Solsiden.

Vores forventninger til dig
Vi ønsker os en ny kollega, der har gode relationskompetencer, og kan skabe autentisk kontakt til andre. Du er i stand til at bevare roen og nærværet, også i svære situationer. Du er i stand til at arbejde med komplekse sygeplejefaglige og psykiatriske udfordringer eller er villig til at lære det. Du vil bidrage med godt humør, glæde og engagement i hverdagen.

Herudover skal du kunne nikke ja til flest mulige af nedenstående kompetencer:
  • At du kan initiere relevante sundhedsfaglige indsatser, og videreformidle til dine studerende,
  • At du er vedholdende og systematisk
  • At du har klinisk vejleder uddannelse (ellers vil du få den)
  • At du har en lyst til at arbejde med den studerendes udvikling og læring samtidig med, at du ser det som en helhedsorienteret indsats, både på sygeplejefaglighed og trivsel
  • At du er i stand til at skabe overblik og prioritere mellem opgaverne i dagligdagen
  • At du vil bidrage til et sundt og godt arbejdsmiljø med aktiv deltagelse i den daglige åbne og tværfaglige kollegiale refleksion sammen med dine studerende og sammen med dine kollegaer.
  • At du har gode skriftlige kompetencer, og heri evne til at dokumentere og evaluere indsatser.
  • At du vil bidrage til et godt tværfagligt samarbejde med bevidsthed om dine egne og andres kompetencer.


Opstarten og din faglige udvikling hos os
Vi forventer ikke, at du er ikke verdensmester til alt. Vi er gode til at lave strukturerede introforløb og uanset om du helt ny sygeplejerske, og drømmer om at blive klinisk vejleder eller du har mange års erfaring som sygeplejerske, så strikker vi et forløb sammen til dig.
På Solsiden har vi fokus på, at vi er hinandens bedste forudsætninger, og at det er sammen vi skaber det gode og udviklende arbejdsmiljø. Det gør vi blandt andet gennem et fælles arbejdsmiljøprojekt, som alle Solsidens medarbejdere deltager i. Det kræver tillid, ansvarlighed og åbenhed.

Derudover tilbyder vi:
  • Den fedeste arbejdsplads – synes vi selv.
  • Målrettet og individuelt tilrettelagt introforløb
  • Fast supervision i afdelingerne af ekstern supervisor.
  • Deltagelse i monofaglige møder med øvrige sygeplejersker.
  • Deltagelse i Solsidens udviklingsproces med faglige tilgange og metoder.
  • Mulighed for at sætte dit præg på kliniske vejledning sammen med kollegaer i regionens specialsektor
  • En fleksibel arbejdstidsplan og du får derved mulighed for at tilpasse arbejdet til dit familieliv.


Praktisk
Det er frit valg mellem 32-37 timer. Stillingen er med dag- og enkelte aftenvagter, der må forventes weekendarbejde hver 3. weekend.

Der er ansøgningsfrist den 15. august. Skynd dig at skrive din ansøgning. Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst mellem Regionen og DSR. Har du spørgsmål kan du kontakte tilbudsleder Gitte Vejby, mail [email protected] eller på telefon 29382278 til og med uge 29. Herefter er det muligt at kontakte afdelingsleder Kristine Arendrup, mail [email protected] 60644166 mellem 8.00 og 15.00.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 11.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Nordjylland
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Nordjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Nordjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker i Nordjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Nordjylland over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
7. september 2024 37
6. september 2024 35
5. september 2024 31
4. september 2024 28
3. september 2024 28
2. september 2024 22
1. september 2024 24
31. august 2024 25
30. august 2024 23
29. august 2024 20
28. august 2024 19
27. august 2024 19
26. august 2024 18
25. august 2024 29
24. august 2024 29
23. august 2024 31
22. august 2024 35
21. august 2024 34
20. august 2024 37
19. august 2024 38
18. august 2024 41
17. august 2024 41
16. august 2024 46
15. august 2024 45
14. august 2024 46
13. august 2024 47
12. august 2024 48
11. august 2024 48
10. august 2024 50
9. august 2024 51
8. august 2024 54