Er du én af de sygeplejersker vi mangler til vores helhedsorienterede arbejdsplads med udsigt til Limfjorden – Bosted...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Mors

Har du lyst til at gå i dybden med psykiatrisk sygepleje og til at arbejde med dit fag på en helhedsorienteret måde, hvor vores fornemmeste mål er at bidrage til, at beboerne kan mestre tilværelsen og bibeholde et godt liv?
Kærvang Fjorden består af to afdelinger. En afdeling på 1.sal hvor beboerne har svære psykiske lidelser, og en afdeling i stueetagen, hvor beboerne har svære demenslidelser. Vi søger lige nu 2 sygeplejersker, der ser muligheder for udvikling i beboernes livsproces, uanset diagnose. Du bliver ikke alene om opgaven, der er flere sygeplejefaglige medarbejdere, og vi arbejder sammen på kryds og tværs og inspirerer hinanden til fortsat udvikling.
To af dine kommende kollegaer siger sådan her om at arbejde hos os: ”hold da op, hvor er det fedt, at der er så meget fokus på personlig og faglig udvikling” / ”-her er der fokus på relationer…, og det kræver 100% opmærksomhed og nærvær i kontakten”

Gør en forskel hos os
På Bostedet Kærvang arbejdes der målrettet med at reducere beboernes behov for psykofarmaka og tilbyde noget andet i stedet for PN – dette er blandt andet nærvær og 100% opmærksomhed. Du bliver en del af dette arbejde, og det forventes, at du deltager i forskellige mono- og tværfaglige sammenhænge vedr. de udviklingsprojekter, Kærvang deltager i på regions- og landsplan. Hvis du har særlige kompetencer eller interesseområder, er der masser af mulighed for undervisning af kollager og beboere i specifikke emner. Du bliver således en del af en arbejdsplads, hvor udvikling har en stor plads i hverdagen.
Som sygeplejerske på Kærvang får du ansvar for den sygeplejefaglige vinkel på beboernes udfordringer, hvorfra du guider, støtter og vejleder med henblik på højere beboernes mestringsniveau omkring det sygeplejefaglige. Relationsarbejdet er en forudsætning for, at indsatsen kan lykkes. Herudover kommer du til at arbejde omkring beboerens sundhedsfaglige plan, medicinjusteringer, kontakt og ledsagelse til læge/sygehus, FMK m.m. Du har daglig ansvar for max 3-4 beboer, men over tid lærer du alle beboerne at kende på tværs af de forskellige teams og afdelinger. Der arbejdes med helhedsorienteret hjælp og støtte til daglig livsførelse, samvær og almindelige huslige gøremål, hvor fokus er på hjælp til selvhjælp.

Vores forventninger til dig
Vi ønsker os to nye kollegaer, der har gode relationskompetencer, og at du kan skabe autentisk kontakt til andre. Du er i stand til at bevare roen og nærværet, også når beboeren har det svært. Du er i stand til at arbejde med komplekse sygeplejefaglige og psykiatriske udfordringer eller er villig til at lære det. Du vil bidrage med godt humør, glæde og engagement i hverdagen. Herudover skal du kunne nikke ja til flest mulige af nedenstående kompetencer:
  • At du har gode skriftlige kompetencer.
  • At du er vedholdende, systematisk og er indstillet på at finde nye kreative veje til etablering af bærbare relationer mellem mennesker.
  • At du vil bidrage til et sundt og godt arbejdsmiljø med aktiv deltagelse i den daglig åbne og tværfaglig kollegiale refleksion.
  • At du vil bidrage til et godt tværfagligt samarbejde med bevidsthed om dine egne og andres kompetencer.

    Opstarten og din faglige udvikling hos os
    Vi forventer ikke, at du er ikke verdensmester til alt. Vi er gode til at lave strukturerede introforløb, og
    vi strikker ét introforløb sammen til netop dig – uanset om du helt ny sygeplejerske eller har mange
    års erfaring. På Kærvang har vi fokus på, at vi er hinandens bedste forudsætninger, og at det er sammen vi
    skaber det gode og udviklende arbejdsmiljø. Det kræver tillid, ansvarlighed og åbenhed. Du får gode og
    kompetente kollegaer, nogle er helt nye mens andre har mange års erfaring.

    Derudover tilbyder vi:
  • Målrettet og individuelt introforløb over 14 dage med tilknyttet mentor.
  • Daglig fælles medarbejderrefleksion (kaldes filtrering) i dagtid og aftentid.
  • Fast supervision i afdelingerne af ekstern supervisor.
  • Deltagelse i faglige dage hver 8. uge og teammøder hver 8.uge.
  • Deltagelse i monofaglige møder med øvrige sygeplejersker.
  • Struktureret undervisning de anvendte teoretiske/praktiske metoder på Kærvang. Kursusforløb over 2 år tilbydes alle fastansatte (opstart september 2020)
  • Undervisning i validering som metode.
  • Varetagelse af ansvarshavende funktion på hele Kærvang efter konkret vurdering.
  • Mulighed for at lægge vagtønsker ind i ”min tid” appen, som gør arbejdsplanen fleksibel for den enkelte og derved mulighed for at tilpasse arbejdet til familieliv og fritid

Mere om os
Bostedet Kærvang – Fjorden er et regionalt social-psykiatrisk botilbud til voksne mennesker med svær psykisk sårbarhed i form af skizofreni, bipolar lidelse, personlighedsforstyrrelse, dobbeltdiagnoser eller
svær demens sygdom. Kærvang består af 3 afdelinger, Kærvang Midtbyen med 20 lejligheder og Kærvang Fjorden stuen med 13 lejligheder og Kærvang Fjorden 1.sal med 12 lejligheder. Kærvang tilbyder også dagtilbud og bostøtte.
Kærvang er en lærende organisation hvor medarbejdergruppen er tværfagligt sammensat med bl.a. sygeplejersker, ergoterapeuter, social og sundhedsassistenter og pædagoger. Kærvang er uddannelsessted for social og sundhedsassistentelever, sygeplejestuderende og pædagogstuderende.

Kærvangs formål er at skabe de bedste muligheder for, at beboerne kan leve livet godt.
Du kan læse mere om Kærvang på

Praktisk
Det er frit valg mellem 30-35 timer. (mulighed for fuld tid, hvis dette ønskes). Stillingen på 1.sal (mennesker med sindslidelser) er i dag- og aftenvagter, der må forventes weekendarbejde hver 2. weekend.
Stillingen i stueetagen (mennesker med demenslidelser) er i ren dagtid på hverdage. Der må forventes enkelte weekendvagter samt enkelte helligdage hen over året.
Stillingen i stueetagen er en nyoprettet stilling. Da stillingen er ny og under udvikling, skal det forventes at der vil være både vil være praksisnært arbejde i afdelingen for mennesker med demens og dage med administrativt og kvalitets/udviklings arbejde på tværs i organisationen. Overblik, evne til formidling og undervisning, og gode skriftlige evner er et krav.)

Skriv gerne i din ansøgning, hvilken stilling du er interesseret i.
Der er ansøgningsfrist onsdag den 16.09 2020. Vi afholder samtaler mandag den 21.september mellem kl. 9-14. Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst mellem Regionen og DSR. Har du spørgsmål til stillingerne kan du kontakte afdelingsleder Mia Schnefeldt Sørensen på 21 25 26 43.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Mors.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.8.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Nykøbing Mors
  • Onsdag den 16. september 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Nykøbing Mors

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Nykøbing Mors over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Nykøbing Mors over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0