Spændende uddannelsesstilling i akut sygepleje mellem Lungemedicinsk afdeling J1 og FAM.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Vil du tilegne dig kompetencer inden for ABCDE så har du nu muligheden i denne uddannelsesstilling mellem Lungemedicinsk afdeling J1 og FAM Odense.

Lungemedicinsk J1 er mere end patienter med KOL. Du får kompetencer i både den akutte og kroniske respiratoriske tilstand via introduktionsprogrammer og du får mulighed for, at opnå viden, forståelse og færdigheder for hele patientforløbet. Samtidig er der mulighed for at påvirke patientens forløb og have indflydelse på samarbejde på tværs af FAM og J1.

Så er du sygeplejerske med lyst til at tilegne dig disse kompetencer og udvikle din sygepleje til såvel den akutte som den kroniske patient, så er det dig vi leder efter til denne spændende uddannelsesstilling mellem FAM og afdeling J.

Du bliver ansat i et toårigt uddannelsesforløb med efterfølgende fastansættelse i J1.

De første 10 måneder er du i J1. Herefter er du 8 måneder i FAM for slutteligt at vende retur til J1 for at afslutte det to-årige introduktions- og uddannelsesprogram.

Du bliver oplært i begge afdelinger og vil efter det to årige introduktions- og oplæringsprogram have en bred og indgående viden og indsigt i såvel pleje og behandling til den akutte samt den kroniske patient med respiratoriske lidelser.

Du vil derudover også stifte bekendtskab med pleje og behandling af andre medicinske lidelser, mens du er ansat i FAM.

En uddannelsesansvarlig sygeplejerske fra hver afdeling vil være tilknyttet dig. De vil sammen med det øvrige mentorteam følge dig samt medvirke til at sikre gode overgange mellem de respektive afdelinger. Foruden fælles undervisning på tværs af afdelingerne og løbende evalueringssamtaler, vil vi sikre din tilknytning til begge afdelinger ved at invitere dig til de faglige samt sociale arrangementer, der må være i de respektive afdelinger.

Vi ønsker os kolleger, der:

◾ I handling og holdning formår at sætte patienten først.

◾ Har en positiv indstilling og et godt overblik samt vilje til at udøve sygepleje med høj faglig kvalitet.

◾ Er initiativrig og fagligt nysgerrig.

◾ Omstillingsparate og mod på at arbejde i afdelinger med et stort patient flow.

◾ Har evnen til at prioritere i en til tider opgavefyldt klinisk praksis inden for de givne rammer

◾ Har lyst til at indgå i et bredt tværfagligt samarbejde med en god omgangstone og stor omsorg for hinanden.

Vi tilbyder:

◾ Et spændende og selvstændigt job

◾ Et stærkt tværfagligt arbejdsmiljø, hvor faglighed og sparring prioriteres højt.

◾ Struktureret oplæringsprogram og fokus på kompetenceudvikling

◾ Store personlige og faglige udviklingsmuligheder

En uddannelsesstilling giver dig en unik chance for at tilegne sig bred viden og erfaring med at arbejde på tværs af to spændende afdelinger for derigennem at få kendskab til hele patientforløbet.

Fælles akutmodtagelsen FAM:

I FAM modtager vi 200 akutte patienter i døgnet, som kommer enten via egen læge, med ambulance, med helikopter eller fra gaden, det drejer sig om: Akutmodtagelse af alle medicinske og kirurgiske voksne patienter, traumemodtagelse af svært tilskadekomne patienter fra hele Region Syddanmark, visiteret skadestue og 43 FAM senge.

Vi arbejder struktureret med hurtig udredning, diagnosticering med henblik på iværksættelse af rette behandling til hver enkelt patient. Vi tilbyder kvalitet og høj faglighed med mulighed for tværfaglig sparring. Vi arbejder tæt sammen tværfagligt i FAM, men også på tværs af afdelinger. Sammen med de øvrige afdelinger koordineres de bedste forløb for alle patienter i FAM, men også på OUH.

Arbejdsgangene i FAM er struktureret i patientforløb. Vi har medicinske patientforløb, kirurgiske patientforløb, neurologiske patientforløb og ortopædkirurgiske patientforløb, hvor også skadestuen hører under. Du vil få mulighed for at udvikle dine akutte kompetencer, og vil primært blive knyttet til medicinske patientforløb.

J1, Lungemedicinsk sengeafsnit:

Lungemedicinsk sengeafsnit har 11 senge og samarbejder med FAM, vores eget ambulatorium, andre sengeafsnit på OUH og fra andre sygehuse i regionen omkring de lungemedicinske forløb.

Lungemedicinsk Afdeling J på Odense Universitetshospital er Region Syddanmarks mest specialiserede lungemedicinske afdeling, som varetager udredning og behandling af alle typer lungesygdomme for borgere bosat i regionen.

For enkelte højtspecialiserede lungesygdomme modtager Lungemedicinsk Afdeling J patienter fra andre regioner.

På Lungemedicinsk Afdeling J er patienten altid i centrum. Patienten skal have en oplevelse af tryghed og høj faglighed. Vi søger bevidst at holde patienten informeret omkring anbefalede tiltag i.f.m. udredning og behandling i trygge rammer med mulighed for tilstedeværelse af pårørende således, at en kvalificeret fælles beslutning om den videre plan kan gennemføres.

På Lungemedicinsk Afdeling J skabes den tillidsfulde stemning for patienten igennem et unikt tværfagligt samarbejde mellem læger, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, sekretærer, farmakonomer, serviceassistenter og fysioterapeuter, som alle søger at give patienten en respektfuld oplevelse af, at vi ønsker at hjælpe dem bedst muligt igennem deres sygdom.

På Lungemedicinsk Afdeling J ynder vi at uddanne og rekruttere dygtige medarbejdere, og dagligt udfører og øger vi forskning inden for flere lungesygdomme m.h.p. hele tiden at kunne optimere og tilbyde den mest hensigtsmæssige diagnostik og behandling for den enkelte patient.

I stræben efter at være Danmarks bedste lungemedicinsk afdeling fokuserer Lungemedicinsk Afdeling J ligeledes på uopdyrkede diagnostiske områder samt komplicerede lungemedicinske tilstande for altid at kunne levere højeste faglighed.

Vi har arbejdet hver 2 weekend men fra uge 48 2021 har vi reduceret vores weekendarbejde. På 12 uger arbejder du 5 weekender, og vi arbejder på at alle de medarbejdere som ønsker det i fremtiden kommer til at arbejde hver 3. weekend.

Yderligere information:

Tiltrædelsesdato: 1. december 2021 eller efter aftale.

Du er velkommen til at kontakte afdeling J1, OUH afdelingssygeplejerske Pia Ringkvist på mobil 23 49 63 78 for yderligere information og vi tilbyder gerne en rundvisning på J.

Afdeling J´s hjemmeside er ved at blive revideret, men du kan besøge FAM's hjemmeside her, eller se en film om hvordan det er at være ansat i FAM her.

Du er desuden velkommen til at ringe til afdelingssygeplejerske Marianne Toft, FAM OUH på mobil 2463 3367

Der er ansøgningsfrist tirsdag den 12.oktober 2021 og vi forventer at afholde samtaler torsdag den 14. oktober 2021, hvor der er repræsentation fra henholdsvis J1 og FAM.

Region Syddanmark benytter prøvetid og ansættelse er betinget af, at vi kan indhente blank børneattest.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Odense C
  • Tirsdag den 12. oktober 2021

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Odense C

    Senior-ressourcepersoner til Odense UniversitetshospitalVil du gøre en forskel på arbejdsmarkedet med arbejdsopgaver og timetal, der er tilpasset dine behov? Og har du lyst til (igen) at indgå i .
    • Sygeplejerske
    • Odense C
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Odense C

    Motiveres du af at udvikle sygeplejen i samarbejde med gode kollegaer i et godt arbejdsmiljø med en faglig stolthed og lyst til nytænkning?Kan du lide at være involveret i mange udviklingsproje..
    • Sygeplejerske
    • Odense C
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Odense C

    Sjældent opslået stillingVi søger en ambulantsygeplejerske til en fast stilling på 37 timer ugentlig i vores spiseforstyrrelsesteam i [xxxxx]sk ambulatorium i Odense. Afdelin..
    • Sygeplejerske
    • Odense C
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Odense C

    I Sengeafdelingen i Respirationscenter Syd (RCS) søger vi en sygeplejerske til i en fast stilling – ønsker du, at have tid til din patient og mulighed for, at fordybe dig i fagligheden, så læs vide..
    • Sygeplejerske
    • Odense C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Odense C over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
2. juli 2024 16
1. juli 2024 14
30. juni 2024 14
29. juni 2024 14
28. juni 2024 14
27. juni 2024 14
26. juni 2024 19
25. juni 2024 18
24. juni 2024 20
23. juni 2024 25
22. juni 2024 25
21. juni 2024 26
20. juni 2024 33
19. juni 2024 34
18. juni 2024 34
17. juni 2024 35
16. juni 2024 36
15. juni 2024 36
14. juni 2024 36
13. juni 2024 39
12. juni 2024 38
11. juni 2024 37
10. juni 2024 27
9. juni 2024 28
8. juni 2024 28
7. juni 2024 27
6. juni 2024 25
5. juni 2024 28
4. juni 2024 31
3. juni 2024 25
2. juni 2024 26