Afdelingssygeplejerske med psykiatrisk erfaring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødovre

Om jobbet

Ældrecenteret Broparken søger en afdelingssygeplejerske i en nyoprettet stilling. Du skal have erfaring fra en psykiatrisk afdeling. Hvis du har ledelsestalenter til at sætte rammen i et udviklende og udfordrende miljø, så glæder vi os til at høre fra dig.

Du bliver en del af et velfungerende ledelsesteam med to afdelingssygeplejersker, en teknisk servicechef, en servicechef og en forstander. Vi arbejder sammen på tværs af Ældrecenteret og udmønter vores værdier i praksis.

Broparken er beboerens hjem, hvor respekt, værdighed og tryghed mærkes af beboere, pårørende og ansatte. Vi sætter fagligheden højt ud fra en respekt for beboernes tidligere liv og nuværende behov.

Målgruppen
Afdeling B2 modtager borgere med psykiatriske diagnoser (eks. skizofreni, paranoide psykose, mani/depressiv, frontallap syndrom / skade og adfærds forstyrrelser forårsaget af alkohol). Vores beboere kan ikke opholde sig i egen bolig pga. sociale vanskeligheder og tilpasningsproblemer i forhold til samfundets muligheder og begrænsninger. Der er 12 individuelle boliger på B2.

Din profil

B2 søger en uddannet sygeplejerske med stor psykiatrisk erfaring. Du er god til at tale med mennesker på en ligeværdig måde og har fokus på relations dannelse. Ledelsesmæssigt kan du lede differentieret og sætte alles kompetencer i spil.

Herudover forventer vi at du

  • har erfaring fra primærsektor og det at arbejde i en politiskstyret organisation
  • kan arbejde i et ledelsesteam hvor vi sætter pris på forskelligheder og altid bakker hinanden op.

Derfor skal du vælge os

Behandling og pleje
Den psykiatriske indsats dækker over et stort og mangfoldigt behandlingsspektrum. Det omfatter terapeutisk, medicinsk behandling, psykoterapeutisk behandling og miljøterapeutisk indsats. Ved siden af behandlingen er der desuden en plejefaglig, socialpsykiatrisk og aktivitetsmæssig indsats af afgørende betydning - afpasset efter det individuelle behov. I det terapeutiske miljø er der fokus på b.la. fælles møder, aktiviteter i grupper og individuelle tiltag, motiverende adfærdsterapi med udgangspunkt i beboernes ressourcer, behov og netværk.

Vi er i gang med at skabe en ny struktur for at styrke det målrettede tilbud på B2 og har bland andet fra 1. september indgået en aftale med en psykiater, der vil være en af vores faste samarbejds- og sparringspartner.

Formålet med botilbuddet
Målet er at skabe et socialpsykiatrisk botilbud der i form og indhold henvender sig til svært integrerbare psykisk syge. På grund af deres udadreagerende adfærd mangler vores beboere evne til at indgå i strukturerede forhold.

Det skal være en boform, hvor den enkelte oplever tryghed, stabilitet, medindflydelse og medansvar for egne forhold.

Det er afgørende at forstå vigtigheden af at styrke/bevare det sociale mønster og ressourcer. Udgangspunkt tages i egenomsorg.

Løn og ansættelsesvilkår

I henhold til gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation. Det er en fultidsstilling med start hurtigst muligt.

Hvis du vil vide mere

Se mere på www.rk.dk . Du er også velkommen til at kontakte forstander Marianne Løvdahl på telefon: 36 37 80 03.

Arbejdssted: Ældrecenteret Broparken, Slotsherrens Vænge 2.

Ansøgning

Send din ansøgning online med relevante bilag og referencer, så vi har den senest 15. juli 2021. Klik på knappen 'Ansøg online'/'Søg jobbet' for at sende din ansøgning.

Ansættelsessamtaler uge 29 og 30, 2021.

Om os

Rødovre Kommune har fra 1. januar 2021 indført røgfri arbejdstid. Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge jobbet. Vores medarbejdere tilbydes en trivsels- og sundhedsordning med bl.a. fysioterapi, helbredstjek og massage.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Rødovre
  • Torsdag den 15. juli 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Rødovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Rødovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Rødovre over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
15. september 2024 6
14. september 2024 6
13. september 2024 6
12. september 2024 6
11. september 2024 6
10. september 2024 7
9. september 2024 7
8. september 2024 7
7. september 2024 7
6. september 2024 7
5. september 2024 6
4. september 2024 4
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 1
17. august 2024 2
16. august 2024 2