Sygeplejerske søges til Medicinsk Ambulatorium – Dialyseafsnittet på Bornholms Hospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rønne

Synes du at kombinationen af dialysearbejde med arbejde på sengeafsnit eller i specialiseret funktion i andre ambulatorier lyder interessant, og kunne du tænke dig at blive en del af et engageret team, så har du chancen nu.

Vi har et ønske om at sikre en bredere personaledækning og dermed større robusthed til vores dialyseafsnit og andre specialiserede områder. Derfor er vores vision i dialyseafsnittet, at vi i kombinerer dialysearbejdet med arbejde på sengeafsnit eller i specialiseret funktion i andre ambulatorier.

Der planlægges 4-5 vagter hver 5. uge, dag/aften/nat efter aftale, heri indgår en weekend vagt på sengeafsnit eller i ambulatorie. Dialyseafsnittet er en del af Afdeling for Medicinske Sygdomme, som betjener alle medicinske specialer, så kombinationsmulighederne er mange.

Afdeling for Medicinske Sygdomme
Vi er ca. 150 medarbejdere og ledere i hele afdelingen, der dækker sengeafsnit med 34 stationære senge fordelt i fire grupper, et daghospital, specialeambulatorier samt et dialyseafsnit.

Afdelingen ledes af ledende oversygeplejerske og ledende overlæge. Medicinsk Ambulatorium er ledet af en afdelingssygeplejerske og en assisterende afdelingssygeplejerske.

Vi besøges hver sommer af mange dialysepatienter fra både ind og udland til gæstedialyse, derfor vil flere ansættelser i kombinationsstillinger sikre fornuftig ferieafvikling samtidig med, at der er flere patienter der kan behandles om sommeren.

I dialyseafsnittet dialyseres kroniske patienter, mandag – lørdag i dagtimerne. Typisk er vi 3- 4 sygeplejersker på arbejde samtidigt. Oplæring i specialet finder sted i afdelingen og har en varighed af 8 uger. Under oplæringen vil du være tilknyttet en kontaktsygeplejerske som sikrer teoretisk – praktisk oplæring, samt sikrer supervision og refleksion. I oplæringen vil der indgå et studiebesøg af 2-3 dags varighed enten på Frederiksberg Hospitals eller Rigshospitalets dialyseafdeling.

Om dig
Du er en tillidsskabende og ansvarsfuld sygeplejerske. Erfaring fra arbejde med dialysepatienter vil være en kvalifikation, men ingen betingelse. Din kompetenceprofil vil være med til at sætte retning for, hvilken anden funktion du vil kunne indgå i.

Vi ønsker desuden en kollega, som:

  • er mødestabil
  • bidrager positivt til arbejdsmiljøet med høj, professionel arbejdsmoral, og som kan se værdien i tæt samarbejde
  • brænder for gode, sammenhængende patientforløb for den enkelte patient

Som uddannelsessted for sygplejestuderende prioriterer vi vores uddannelsesansvar højt, og alle forventes at have en positiv indstilling til, at have studerende med under vingerne.

Hvis du kan se dig selv i dette miljø og kan bidrage til et godt team, så ser vi dig gerne som kollega.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår følger den til en hver tid gældende overenskomst.

Stillingen er på 37 timer pr uge, men kan også ønskes på et mindre timetal. Forventet startdato er den 1. marts 2022 eller efter aftale.

Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse skal, ved ansættelse i Region Hovedstaden, opfylde kravet til sprogkompetencer* i dansk på anden vis.

Er du nysgerrig?
Hvis du er blevet nysgerrig og ønsker flere oplysninger, så kontakt os endelig og lad os give dig et indblik i mulighederne på Bornholms Hospital. Du er meget velkommen og vi tager gerne en uforpligtende samtale over en kop kaffe.

Afdelingssygeplejerske Dorte Hansen, mail [email protected] eller telefon 38 67 10 07

Oversygeplejerske Peter Juul Jensen, mail: [email protected] eller telefon 38 67 10 06

Ansøgningsprocedure
Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV gennem vores online rekrutteringssystem.

Ansøgningsfristen er senest søndag den 18. januar 2022 og vi holder samtaler i uge 3 eller 4.

Læs om Bornholms Hospital på www.bornholmshospital.dk

Om livet på Bornholm: Bornholm er på mange måder noget særligt. Vi har vandfald, klipper, havets brusen og det fineste sand. Alt sammen inden for kort afstand. Vi nyder øens mange kvalitetsfulde råvarer. Kultur- og fritidslivet markerer sig med musik- og madfestivaller, lokale havkajak- og vinterbadeklubber skyder op, og vi er beriget med imponerende oplevelsesrige gå- og cykelruter. Aldrig længere væk end det er overkommeligt at tage ud i det fri og kombinere hverdagen med fritid, venner og velvære. Og alt dette samtidig med at København og adgangen til storbyen kun er kort tid væk.

Hvis du ikke allerede har kendskab til Bornholm, kan du få gode råd ved at besøge siden www.næstestopbornholm.dk

Læs om Bornholm på facebooksiden ”Næste stop Bornholm”, www.brk.dk eller www.bornholm.info

*Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Rønne.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Rønne
  • Tirsdag den 18. januar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Rønne

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Rønne over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Rønne over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
4. oktober 2024 4
3. oktober 2024 3
2. oktober 2024 3
1. oktober 2024 3
30. september 2024 3
29. september 2024 3
28. september 2024 3
27. september 2024 4
26. september 2024 4
25. september 2024 4
24. september 2024 3
23. september 2024 3
22. september 2024 3
21. september 2024 3
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 4
15. september 2024 7
14. september 2024 6
13. september 2024 6
12. september 2024 6
11. september 2024 7
10. september 2024 7
9. september 2024 7
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 5
4. september 2024 5