Lungemedicinsk specialeansvarlig sygeplejerske til Bornholms hospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rønne

Medicinsk afdeling søger Specialeansvarlig lungemedicinsk sygeplejersketil hjerte og lungeafsnittet. Vores lungemedicinske team består af dedikerede sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter, der til dagligt arbejder sammen om komplekse patientforløb. Ud over lungesygdom yder vi pleje og behandling til multisyge, intern medicinske patienter. Er du nysgerrig på mere, så inviterer vi gerne på en snak og en kop kaffe. Er du på øen kan det hurtigt arrangeres og bor du udenfor øen og går i overvejelser om at rykke dine teltpæle hertil, så kan vi godt finde på at sende dig en billet hertil.

Ansvarsportefølje indeholder blandt andet sikring og udvikling af fagligt niveau, introduktion af nye medarbejdere, udvidelse af samarbejde og udveksling med ambulatorie og lungemedicinske afdelinger i den øvrige region m.m.

Lungegruppen har et bredt lungemedicinsk fokus, sammen med de to lokale lungemedicinere ønskes styrket fagligt fokus på specialet. Bornholm har mange kronisk syge lungepatienter. Hjertegruppen modtager patienter i telemetriovervågning til udredning og behandling.

Om os
Bornholms Hospital er et akuthospital under Region Hovedstaden og er øens eneste hospital. Patientgrundlaget på Bornholm er relateret til øens ca. 40.000 indbyggere og dertil mange turister og deltidsbornholmere, der bruger Bornholm. Det er derfor en præmis, at der konstant er udsving i patientantal, sygdomsgrad og diagnoser i vores hverdag.

Vores patientkompleksitet gør at vi er sammen om at skabe et fælles højt fagligt niveau, tæt tværfagligt samarbejde og koordinering. Vi har et nært tværfagligt samarbejde, bygget op om tavlemøde og nært kendskab til kolleger i afsnittet og på tværs af hospitalet.

Afsnittet er opdelt i 4 teams med hver deres speciale.

  • Kardiologi/multisygdom med central overvågning
  • Lungesygdom/multisygdom
  • Onkologi/multisygdom
  • Afsnit for lindrende behandling (hospice og palliation), der samarbejder med Diakonissestiftelsens hospice

Afsnittet modtager patienter døgnet rundt, ligesom elektive patienter indlægges til udredning.

Om dig

Din baggrund og kompetencer får indflydelse på opgaver og udformning af stillingen. Men vi ser gerne at du:

  • har erfaring med lungemedicin
  • formår at bevare overblik og evner at prioritere sygeplejehandlinger i en omskiftelig sammenhæng, hvor patientens behov og ønsker hurtigt kan ændre sig
  • kan bidrage positivt til arbejdsmiljøet med en positiv indstilling til at vi løfter og arbejder sammen, og som kan se værdien i tæt samarbejde mellem forskellige faggrupper
  • er mødestabil
  • sammen med dit team vil være ambassadør for ordentlig, fundamental sygepleje

Vi tilbyder dig en stilling hvor

  • vi alle arbejder for at fastholde en god arbejdsplads med et arbejdsmiljø vi kan se os selv i, og lærer af vores fejl.
  • vi arbejder benhårdt for en spændende, udfordrende og meget omskiftelig dagligdag med et engageret personaleteam samt en synlig ledelse
  • der er gode muligheder for personlig udvikling og faglige udfordringer

Vi vil have særligt fokus på at nyansatte vil blive tilkoblet en mentor, for at sikre en individuel faglig stærk oplæring.

Yderligere oplysninger

Har vi vækket din interesse og vil du gerne vide mere om stillingen så tøv ikke med at kontakte oversygeplejerske Peter Juul 38671006 [email protected] eller assisterende afdelingssygeplejerske Marlene Mikkelsen på telefon 3867 1051 eller mail: [email protected].

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd, og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Stillingen er i udgangspunktet på fuld tid i skiftende vagter, men er fleksibel.

Ansættelsessted er Bornholms Hospital, Ullasvej 8, 3700 Rønne.

Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse skal, ved ansættelse i Region Hovedstaden, opfylde kravet til sprogkompetencer* i dansk på anden vis.

Ansøgningsprocedure

Send din ansøgning, CV, uddannelsesbeviser samt dokumentation for relevant erfaring senest den 12. juli. Samtalerne bliver afholdt løbende.

Vi tager gerne en uforpligtende samtale, hvis du har overvejelser om ansættelse nu eller senere. Lad os give dig et indblik i mulighederne på Bornholms Hospital.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning gennem vores online rekrutteringssystem.

Læs om Bornholms Hospital på www.bornholmshospital.dk

Om livet på Bornholm: Bornholm er på mange måder noget særligt. Vi har vandfald, klipper, havets brusen og det fineste sand. Alt sammen inden for kort afstand. Vi nyder øens mange kvalitetsfulde råvarer. Kultur- og fritidslivet markerer sig med musik- og madfestivaller, lokale havkajak- og vinterbadeklubber skyder op, og vi er beriget med imponerende oplevelsesrige gå- og cykelruter. Aldrig længere væk end det er overkommeligt at tage ud i det fri og kombinere hverdagen med fritid, venner og velvære. Og alt dette samtidig med at København og adgangen til storbyen kun er kort tid væk.

Hvis du ikke allerede har kendskab til Bornholm, kan du få gode råd ved at besøge siden www.næstestopbornholm.dk

Læs om Bornholm på facebooksiden ”Næste stop Bornholm”, www.brk.dk eller www.bornholm.info

*Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis. Danskprøven skal bestås med samme karakterkrav, som Sundhedsstyrelsen kræver af sundhedspersonale fra lande uden for EU, for at de kan få dansk autorisation.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Rønne.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Rønne
  • Tirsdag den 12. juli 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Rønne

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Rønne over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Rønne over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
15. september 2024 7
14. september 2024 6
13. september 2024 6
12. september 2024 6
11. september 2024 7
10. september 2024 7
9. september 2024 7
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 5
4. september 2024 5
3. september 2024 4
2. september 2024 5
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 5
26. august 2024 5
25. august 2024 5
24. august 2024 6
23. august 2024 6
22. august 2024 7
21. august 2024 7
20. august 2024 6
19. august 2024 6
18. august 2024 4
17. august 2024 4
16. august 2024 4