Vil du være med til at sikre faglig kvalitet og målrettet udvikling af sygeplejen indenfor dobbeltdiagnosespecialet?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Vi leder lige nu efter vores nye kollega, der skal varetage funktionen som klinisk sygeplejespecialist på Psykiatrisk Center Sct. Hans afsnit M22. Så hvis du interesserer dig for udvikling af de sygeplejefaglige kompetencer i afsnittet og motiveres af muligheden for reel indflydelse på kvaliteten i den kliniske praksis, så vil vi meget gerne høre fra dig.

Lidt om jobbet og dine ansvarsområder

Som klinisk sygeplejespecialist bliver din kerneopgave at medvirke til udvikling af sygeplejegruppens teoretiske og kliniske kompetencer, samt sikre og udvikle dokumentation og evalueringen af den kliniske sygepleje. Du får dermed et medansvar for at øge fagligheden og kvaliteten i afsnittet og bidrage til udvikling af dine kollegaers kompetencer gennem sidemandsoplæring, vejledning og undervisning.

Du vil fungere som rollemodel og faglig ekspert for sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter i afsnittet. Dette med henblik på at øge den sygeplejefaglige kvalitet i praksis. En af dine opgaver bliver derfor også at arbejde med kvalitetsforbedringer samt indtænke og implementere nye initiativer på baggrund af forskningsbaseret praksis.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med afsnittets ledelse, der består af afdelingssygeplejersken, de assisterende afdelingssygeplejersker og overlægen.

Vi udvider med et nyt behandlingstilbud

I november 2020 udvidede vi afsnit M22 med et nyt kognitivt indslusnings- og stabiliseringsafsnit, det første afsnit af sin slags i landet, som med udgangspunkt i vores kognitive pleje- og behandlingsstrategier skal tilbyde vores målgruppe tidligere behandling.

Som klinisk sygeplejespecialist kommer du derfor også til at arbejde med arbejdsgange og faglig kvalitet ift. det nye behandlingstilbud.

Lidt om vores spændende speciale og hvad vi kan tilbyde dig

  • Holistisk tilgang til dobbeltdiagnoseproblematikkerne. Den helt store udfordring for patienter med både en psykisk lidelse og et misbrug er at finde et behandlingssted, der favner begge sygdomme og behandlingsbehov. Det tilbyder vi! Afdeling M er førende i Danmark indenfor pleje og behandling af patienter med dobbeltdiagnoseproblematikker. ”Vi har fokus på det hele menneske og integrerer behandlingen.” – Sygeplejerske, afdeling M
  • En terapeutisk tilgang til behandlingen. Vi er en afdeling, der arbejder ud fra en fælles behandlingsfilosofi, hvor kognitiv adfærdsterapi er fuldt integreret i tilgangen til patienterne og kulturen på afsnittet. Vi tilbyder dig derfor allerede indenfor de første par måneder at starte op på en ni måneders sideløbende uddannelse i kognitiv adfærdsterapi (KAT). KAT er en miljøterapeutisk metode til at inddrage patienten i egen behandling gennem oplæring i teknikker, der styrker selvværdet og giver indsigt i egen sygdom.
  • Frivillig indlæggelse & tid til fordybelse. Patienterne er frivilligt indlagt og ved gennem forsamtaler, hvad forløbet indebærer. Du kommer derfor til at arbejde med patienter, der er motiverede for at udvikle sig og opbygge en stabil hverdag. Behandlingsforløbene er på op til 3 måneders varighed. Du får dermed mulighed for at arbejde indgående med patienterne samt følge op og handle på udsving i forløbet.
  • Storslået natur og mangfoldige aktiviteter. Udover at vores historiske bygninger og skønne placering ud til Roskilde fjord og Boserup skov, skaber en glæde og ro, benytter vi også omgivelserne til aktiviteter med patienterne. Dette kan være alt fra daglige sportsaktiviteter, gå og cykelture, udflugter og meget mere.


Vores forventninger til dig

Du kender det psykiatriske speciale godt og forstår kompleksiteten i de problemer, patienterne har, og som personalet skal støtte dem i at håndtere. Du brænder for at udvikle den kliniske praksis og interesserer dig for den seneste forskning.

Du har nemt ved at samarbejde med mange forskellige faggrupper, og du har gode formidlingsevner både i tale og skrift. Du er vant til og trives med at undervise, vejlede og støtte kollegaer.

Din baggrund

For at blive taget i betragtning til stillingen skal du være autoriseret sygeplejerske med minimum 5 års psykiatrisk erfaring og gerne den psykiatriske specialuddannelse. For at blive ansat som klinisk sygepleje specialist skal du have en relevant master eller kandidatuddannelse. Er du motiveret og kvalificeret til opgaven, tilbyder vi gerne muligheden for at tage en videreuddannelsen gennem os.

Løn- og ansættelsesvilkår

Vi tilbyder en fuldtidsansættelse, hvor du kun indgår i normeringen ved spidsbelastninger.

Ansættelse er efter gældende overenskomst med et årligt tillæg for integreret funktion. Stillingen ønskes besat fra 1. august 2021 eller efter aftale.

Vi glæder os til at høre fra dig

Er du interesseret? Så søg via linket på siden senest d. 6. juni 2021. Du bedes uploade CV og andre relevante dokumenter sammen med din ansøgning. Vi indkalder løbende til samtaler.

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen og afsnittet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske, Ann-Sophie B. Colberg på 30944800 eller [email protected].

I Region Hovedstadens Psykiatri ønsker vi et sikkert og sundt arbejdsmiljø, der bidrager til, at alle medarbejdere får de bedste betingelser for at udvikle sig og trives. I den forbindelse tilbyder vi røgfrie arbejdspladser, løbende vedligeholdelsestræning og spændende karriereveje.

Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Roskilde
  • Søndag den 06. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Roskilde over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
18. september 2024 18
17. september 2024 17
16. september 2024 20
15. september 2024 20
14. september 2024 20
13. september 2024 20
12. september 2024 20
11. september 2024 21
10. september 2024 20
9. september 2024 20
8. september 2024 21
7. september 2024 21
6. september 2024 20
5. september 2024 19
4. september 2024 17
3. september 2024 15
2. september 2024 14
1. september 2024 14
31. august 2024 14
30. august 2024 13
29. august 2024 11
28. august 2024 11
27. august 2024 11
26. august 2024 12
25. august 2024 13
24. august 2024 13
23. august 2024 14
22. august 2024 15
21. august 2024 15
20. august 2024 14
19. august 2024 19