Er du en erfaren sygeplejerske, der går og overvejer om ledelse kunne være noget for dig?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Så bliv assisterende afdelingssygeplejerske på et stabilt afsnit med høj faglighed, nysgerrighed overfor nye måder at gøre tingene på og et tæt samarbejde om såvel egen, patienternes og afsnittets udvikling? På R4, Psykiatrisk Center Sct. Hans, tilbyder vi en spændende stilling, hvor du i tæt parløb med afsnitsledelsen, får mulighed for at udvikle dine lederkompetencer og blive en del af et engageret lederteam.

Din rolle og ansvarsområder som assisterende afdelingssygeplejerske Udover dine sygeplejefaglige opgaver bliver du en central sparringspartner for afsnitsledelsen. Som assisterende afdelingssygeplejerske har du overblikket og står for den daglige tilrettelæggelse af arbejdet på afsnittet.

Sammen med afdelingssygeplejersken og den kliniske sygeplejespecialist får du ansvaret for den faglige ledelse og sikrer, at der ydes den bedst mulige pleje og behandling til afsnittets patienter.

Arbejdsopgaver:

  • Daglig koordinering af teamets arbejdsopgaver.
  • Understøtte ledelsen med administrative opgaver.
  • Fordeling af medarbejderressourcer og udarbejdelse/opdatering af tjenesteplanerne ift. vagtdækning.
  • Planlægning og varetagelse af introduktionen af nye medarbejdere i samarbejde med den kliniske sygeplejespecialist.
  • Varetage det daglige forbedringsarbejde og driften af sygeplejen.

I foråret 2022 flytter vi i nyrenoverede og større lokaler på matriklen, hvor du får et medansvar for at forberede og sikre en god og stabil flytteproces.

Vi tilbyder Du vil blive ansvarlig for aktivitetsgruppen, bestående af dig, og afsnittets 2 ergoterapeuter. Aktiviteterne udspringer af patienternes ønsker og behov, hvilket bl.a. kan være fisketur, røgeri, malerværksted, målrettede ture ud af huset mm. Der skal være mulighed for at lære noget nyt, mens man er her.

Faglig udvikling og sparring i ledelsesrollen. I afsnittet er du med i udviklingsgruppen bestående af dig, afdelingssygeplejersken, den kliniske sygeplejespecialist, en specialuddannet psykiatrisk sygeplejerske og psykologen. Hertil indgår du i erfagruppen for assisterende afdelingssygeplejersker.

En medarbejdergruppe der udviser stor omsorg for hinanden, og som betragter respekt som et nøgleord både i tilgangen til den enkelte patient og i det kollegiale samarbejde. Vi prioriterer samarbejde højt, og vi bruger hinanden til at udvikle praksis og egne kompetencer.

Fokus og behandlingstilgang på R4 Vi har plads til 18 patienter og modtager patienter, der efter indlæggelse i lukket afsnit, vurderes parate til at tage del i ansvaret for eget liv og fremtid. Patienterne er derfor stabile, når de kommer til afsnittet og fokus er på rehabilitering.

Vores sub-speciale er at modtage patienter med en udvisningsdom, hvilket er situationen for ca. halvdelen af vores patienter. Vi har dermed et flerkulturelt og flersprogligt miljø, hvor du bl.a. også kommer til at arbejde med rehabilitering, i forhold til at kunne give den bedste støtte til et nyt liv i et hjemland.

Vi arbejder recovery- og helhedsorienteret og ud fra en kognitiv miljøterapeutisk referenceramme, patientforløbsbeskrivelser, samt de ønsker og behov som patienter og pårørende har.

Kvalifikationer
  • Du er nysgerrig på en karriere indenfor ledelse.
  • Du har overblik og interesserer dig for drift.
  • Du interesserer dig for den gode implementering af udviklingstiltag.
  • Du er kreativ og ser muligheder indenfor rammerne, med fokus på kerneydelsen.
  • Du er loyal overfor ledelsen og vægter refleksion og nuancering højt.

For at blive taget i betragtning til stillingen skal du være autoriseret sygeplejerske med mindst to års psykiatrisk erfaring.

Løn- og ansættelsesvilkår Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst. Vi er indstillet på at forhandle tillæg, som svarer til dine kompetencer.

Stillingen er til besættelse den 1. december 2021 eller efter aftale.

Vi glæder os til at høre fra dig Søg via linket på siden senest den 19. oktober 2021. Vi indkalder løbende til samtaler.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske, Birgitte Carlsen på tlf. 38642392.

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på: "Job i Psykiatrien". Er du blevet nysgerrig på retspsykiatrien, kan du læse mere om specialet og finde medarbejderfilm og -interviews på: www.psykiatri-regionh.dk/nyt-job-retspsykiatri

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Roskilde
  • Tirsdag den 19. oktober 2021

Lignende jobs

  • Sygeplejerske på Midt-og Vestsjælland

    Er du patientens advokat og klar til next level sygepleje? Når situationen er allermest kritisk, og patienterne har brug for next level sygepleje, er det Intensiv afsnittet, der griber dem. Vi .
    • Sygeplejerske
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Roskilde

    Har du en leder i maven? - Så læs videre for vi har en hel unik mulighed at tilbyde dig Ønsker du at bruge dine sygeplejefaglige kompetencer samt ledelsesmæssige talent til at præge og styr..
    • Sygeplejerske
    • Roskilde
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Roskilde

    Syntes du at stamcellehøst og donortapning lyder spændende, så er dette job måske noget for dig. Vi kan tilbyde dig en spændende sygeplejestilling af essentiel betydning for patienters overleve..
    • Sygeplejerske
    • Roskilde
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Roskilde

    Skal du med på vores hold i en weekend- og vagtfri stilling? Skal du arbejde i en distriktspsykiatri med et godt arbejdsmiljø? Pr. 1. september 2024 skal vi starte implementeringen af det n..
    • Sygeplejerske
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Roskilde over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
5. juli 2024 23
4. juli 2024 23
3. juli 2024 23
2. juli 2024 22
1. juli 2024 22
30. juni 2024 22
29. juni 2024 22
28. juni 2024 19
27. juni 2024 16
26. juni 2024 16
25. juni 2024 16
24. juni 2024 17
23. juni 2024 19
22. juni 2024 21
21. juni 2024 23
20. juni 2024 22
19. juni 2024 20
18. juni 2024 20
17. juni 2024 22
16. juni 2024 22
15. juni 2024 23
14. juni 2024 22
13. juni 2024 22
12. juni 2024 21
11. juni 2024 23
10. juni 2024 25
9. juni 2024 26
8. juni 2024 26
7. juni 2024 25
6. juni 2024 24
5. juni 2024 22