Oversygeplejerske til Distrikt Syd, Psykiatrien Vest Slagelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Distrikt Syd dækker distriktspsykiatrierne i Sorø, Ringsted og Slagelse, og varetager regionsfunktion for oligofreni og affektive lidelser.

Vi søger en oversygeplejerske pr. 1. januar 2023 eller snarest herefter.

Som oversygeplejerske indgår du i fælles afsnitsledelse med en specialpsykolog, som er din daglige sparringspartner og kollega i Distrikt Syd. Vi arbejder hen mod en tredelt ledelse, hvor ledelsesopgaven vil blive delt mellem overlæge, oversygeplejerske og specialpsykolog.

Ledelsesopgaven er sammen med den øvrige ledelsesgruppe blandt andet at være daglig leder for ca. 35 medarbejdere af forskellige faggrupper, hertil kommer udviklings og driftsopgaver.

Som oversygeplejerske bliver du en del af Psykiatrien Vests ledergruppe, hvor der er mulighed for faglig og ledelsesmæssig sparring. Der refereres til afdelingsledelsen.

Distriktspsykiatrien er et psykiatrisk behandlingstilbud til borgere over 18 år, som lider af skizofreni, stemningssygdom, kroniske paranoide psykoser og andre psykiske lidelser.

Distriktspsykiatrien i Region Sjælland er i gang med at ændre vores arbejdsmetode til principperne i F-ACT. F-ACT skal være fuldt implementeret i 1. kvartal 2024. Vores Distriktspsykiatriske enhed har 4 FACT teams –og de er på forskellige stadier i implementeringen. Det betyder, at du som leder skal være åben, nysgerrig, vedholdende og anerkendende. Det er en stor og sjov opgave at sikre omlægning af arbejdet så kvaliteten og den oplevede patienttilfredshed øges. I denne proces vil der også være hjælp fra b.la. konsulenter, som rådgiver og støtter op om implementeringen.

I Psykiatrien Vest arbejder vi med datastyret ledelse. Det betyder, at vi har faste overordnede mål, delmål og arbejder med målstyringstavler. Dette er gennemsyret i hele vores organisation og involverer både medarbejdere og ledelserne. Eksempler på mål i 2022 er b.la. Kordinerende indsatsplansmøder (KIP), forhåndstilkendegivelser, udekørende patientbesøg og Recovery.

Vores største fokus er at sikre ordentlig inddragelse af patienterne og de pårørende –og har derfor også fokus på arbejdsgange der styrker en sammenhængende psykiatri, samarbejdet internt med sengeafsnittene og eksternt med kommunerne med udgangspunkt i patienterne og de pårørendes behov.

Hverdagen i Distriktspsykiatrien er præget af en behandlingskultur, hvor patienterne og deres pårørende bliver mødt med en høj grad af faglighed, respekt og tillid med fokus på håb og muligheder.

Vi tilbyder dig

En spændende lederstilling med stor selvstændighed og en arbejdsplads i konstant udvikling. Du skal være med til at nytænke arbejdsgange, strukturer og faglige miljøer. Der vil være opmøde på alle tre geografier (Slagelse, Ringsted og Sorø)

Dine faglige kvalifikationer

Du er uddannet sygeplejerske og har psykiatrisk erfaring.

Vi forventer, at du har

  • Ledelseserfaring og -kompetencer
  • Kan arbejde med og i konstante forandringer, og se mulighederne i nye tiltag
  • Har godt overblik over ressourcestyring
  • Har lederuddannelse og gerne specialuddannelse i psykiatrisk sygepleje

Dine personlige evner

  • Overblik i den komplekse hverdag
  • Kan arbejde selvstændigt, struktureret og skabe handling på beslutninger
  • Kan skabe engagement og arbejdsglæde
  • Har lyst til at initiere sygeplejefaglig udvikling i tæt sammenhæng med de øvrige faggrupper
  • Ser og udvikler medarbejdernes kompetencer og bringer dem i spil

Yderligere information

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til chefsygeplejerske Lotte Helveg, tlf. 93 57 64 46 og cheflæge Birgitte Welcher, tlf. 93 57 00 83

Samtaler vil blive afholdt den 10. november 2022

Funktionsbeskrivelse for stillingen kan rekvireres.

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst. Psykiatrien i Region Sjælland indhenter referencer og straffeattest (§22) ved alle ny ansættelser.

Du kan læse mere om Psykiatrien i Region Sjælland her

Du bliver en del af Psykiatrien Vest:
Et hospital i udvikling med ca. 430 ansatte og hovedfunktioner for voksne over 17 år inden for akutmodtagelse, døgn-, og ambulante funktioner. Psykiatrien Vest har specialfunktioner inden for behandling af affektive tilstande, traumatiserede flygtninge, PTSD og oligofreni. Vi har etableret en Fusionsklinik/Steno-diabetes-psykiatrienhed og har partnerskabsaftaler med Holbæk og Slagelse sygehuse. Vi har egen forskningsenhed med en professor i psykoterapi og flere ph.d. studerende. Derudover indgår vi i en del projekter, der skal sikre tættere samarbejde med vores kommuner. Vi arbejder målrettet med at få nedbragt anvendelsen af tvang. Vores ønske er en psykiatri med fokus på recovery, inddragelse af patienter og netværk, faglighed, etik, uddannelse og arbejdsmiljø.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Slagelse
  • Mandag den 07. november 2022

Lignende jobs

  • Sygeplejerske på Midt-og Vestsjælland

    Trives du i et arbejde med korte patientkontakter? Så er du måske den sygeplejerske, vi søger? OPVÅGNINGSAFSNITTET søger sygeplejerske pr. 1. september 2024, 37 timer pr. uge eller efter af..
    • Sygeplejerske
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Slagelse

    Selvstændig sygeplejerske til kardiologisk ambulatorie NSR Brænder du for det kardiologiske speciale - Så har du her muligheden for at indgå i vores personaleteam tilknyttet kardiologisk ambula..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske på Midt-og Vestsjælland

    Ambulatorium for Lungesygdomme. Ønsker du en anderledes hverdag, hvor den sygeplejefaglige indsats er i højsædet og vægter du afveksling i hverdagen, så har vi lige stillingen til dig. Vi er ved..
    • Sygeplejerske
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Roskilde

    Er du sygeplejerske med høj faglighed og motiveres af at gøre en forskel for børn og unge, så har vi stillingen til dig. Vi søger en engageret og dygtig sygeplejerske til en spændende og udford..
    • Sygeplejerske
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Slagelse over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
30. juni 2024 9
29. juni 2024 9
28. juni 2024 9
27. juni 2024 9
26. juni 2024 8
25. juni 2024 7
24. juni 2024 7
23. juni 2024 7
22. juni 2024 7
21. juni 2024 6
20. juni 2024 6
19. juni 2024 6
18. juni 2024 5
17. juni 2024 8
16. juni 2024 8
15. juni 2024 8
14. juni 2024 7
13. juni 2024 9
12. juni 2024 8
11. juni 2024 8
10. juni 2024 9
9. juni 2024 9
8. juni 2024 9
7. juni 2024 10
6. juni 2024 10
5. juni 2024 9
4. juni 2024 7
3. juni 2024 7
2. juni 2024 7
1. juni 2024 9
31. maj 2024 9