Dygtig tandplejer søges til Greve Kommunes Tandpleje

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve Kommune, Greve

Ønsker du at være del af en Tandpleje med fokus på forebyggelse, og vil du medvirke til at styrke tandsundheden blandt børn og unge i Greve Kommune? Så er dette måske en stilling for dig.

Lidt om dig:

Du må meget gerne have erfaring med Børne- og Ungetandpleje. Du arbejder kvalitetsbevidst og samvittighedsfuldt med stort fokus på forebyggelse. Du har lyst til at arbejde selvstændigt og ansvarligt, men er også en teamplayer, der kan indgå i tæt samarbejde med de øvrige kollegaer fra alle Tandplejens faggrupper.

Lidt om os:

Greve Kommunes Tandpleje varetager tandsundheden for ca. 11.600 børn og unge, samt 120 specialtandplejepatienter. Hele Tandplejen er samlet i et flot, nyere klinikhus med 16 klinikker, heraf 5 ortoklinikker og 1 specialklinik.

Tandplejen er beliggende centralt i Greve Kommune. Vi samarbejder med de andre afdelinger i Center for Børn og Familier, bl.a. Sundhedsplejen.

I Greve Kommunes Tandpleje er vi 32 medarbejdere, heraf 5 erfarne og dygtige tandplejere. Gruppen af tandplejere er gode til at sparre med hinanden og samarbejder løbende med udvikling af materiale, brochurer mv. Tandplejerne indgår i gruppen af behandlere, der i det daglige kalibrerer og deler viden med hinanden. Vi lægger stor vægt på dette bl.a. ved faglige møder i behandlergruppen.

Du vil også arbejde tæt sammen med Tandplejens dygtige klinikassistenter, der vil assistere dig i det daglige.

Vi arbejder med journalsystemet SolteqTand samt røntgenprogrammet Romexis. Det vil selvfølgelig være en fordel at kende til disse fagsystemer.

Vi arbejder løbende med at bevare Tandplejen, som en attraktiv arbejdsplads med fokus på et godt psykisk og fysisk arbejdsmiljø. Vi værdsætter godt sammenhold og højt humør. Arbejdsglæde og hjælpsomhed er vigtige faktorer når vi løser opgaver i fællesskab med barnet/den unge i centrum.

Stillingen er fuldtid, men andet er også muligt. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Hver anden torsdag vil du arbejde kl. 10-17, øvrige dage er arbejdstiderne 8-15.

Hvis du ønsker flere oplysninger, så kan du kontakte overtandlæge Marie Korsholm tlf. 43 97 91 91/ mail [email protected] eller TR for tandplejerne Tine Bæk tlf. 43 97 33 33.

Er dette en stilling for dig? Send din ansøgning og vedhæftede relevante bilag via linket. Ansøgningsfrist torsdag den 10. november 2022. Ansættelsessamtaler forventes afholdt onsdag den 16. november 2022.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Tandplejer og klinikassistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Tandplejer og klinikassistent
  • Greve

Lignende jobs

  • Tandplejer og klinikassistent i Frederiksberg

    Vil du gøre en forskel hver dag? Tandplejer søges til vores dedikerede Godt Smil team i Frederiksberg. Vi søger en dygtig tandplejer til at supplere vores team på 9 tandlæger, 5 tandplejere, .
    • Tandplejer og klinikassistent
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Tandplejer og klinikassistent i København S

    Klinikassistent til det hyggelige Islands BryggeEr du en erfaren klinikassistent? Holder du af at assistere ved stolen? Og er du frisk på også at give et nap med i receptionen ved travlhed..
    • Tandplejer og klinikassistent
    • København S
    Få mere info
  • Tandplejer og klinikassistent i Taastrup

    Tandplejer til splinterny klinikEr du vores nye stjerne-tandplejer? En tandplejer med passion for forebyggelse, diagnosticering og PA-behandling? Og drømmer du om at udøve dit fag i nye omg..
    • Tandplejer og klinikassistent
    • Taastrup
    Få mere info
  • Tandplejer og klinikassistent i Rødovre

    Om jobbetVi har brug for klinikassistenter med godt håndelag og overblik som kan lide at arbejdet med børn og unge og det ortodontiske arbejde i en travl hverdag. Erfaring og rutine inden for ortod..
    • Tandplejer og klinikassistent
    • Rødovre
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som tandplejere og klinikassistenter i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte tandplejer og klinikassistent i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal tandplejere og klinikassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte tandplejere og klinikassistenter i Greve over tid

Dato Alle jobs som tandplejere og klinikassistenter
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2