Klinikassistenter til tandlægevagten i Sønderborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sønderborg

Vil du være med til at drive en tandlægevagt i Sønderborg?

Den Regionale Tandpleje i Region Syddanmark søger et antal erfarne klinikassistenter til på skift at betjene vagtordningen, der vil få til huse i Den Regionale Tandplejes klinikker på Sønderborg Sygehus.

Vagten blev etableret i 2006 og har fungeret siden med ca. 20 klinikassistenter og 10 tandlæger tilknyttet i Odense og Esbjerg.

Vagten etableres snarest muligt, og den skal være en del af Tandlægevagten, som ligeledes er i Esbjerg og Odense. Ud over Sønderborg starter vagten også op i Kolding. Vagten drives af Den Regionale Tandpleje som en del af den eksisterende vagtordning i Region Syddanmark. Tandlægevagten har sit eget ydernummer knyttet til klinikchefen i Regions-tandplejen.

Vagten yder akut tandlægehjælp til voksne og børn i form af smertebehandling og behandling i forbindelse med mindre tandskader mv. Vagten i Sønderborg har som udgangspunkt åben fra kl. 11-12 på lørdage, søn- og helligdage samt jule- og nytårsaftensdag. Patienter, der møder op inden for dette tidsrum, skal behandles, så du kan forvente arbejdstid ud over åbningstiden. Telefonen betjenes fra klinikkerne i Esbjerg og Odense fra kl. 9-12.

Vagten i Sønderborg bemandes med 1 tandlæge og 1 klinikassistent pr. vagt. Vi søger derfor tilknyttet mindst 5 – 6 klinikassistenter til på skift at betjene vagten efter en vagtplan. Der tages, så vidt det er muligt, hensyn til den enkeltes ønsker ved vagtplanlægningen. Der udarbejdes vagtplan for 26 uger ad gangen, så du i god tid kender dine vagter – der er desuden mulighed for at bytte vagter personalet imellem.

Ansøgere med erfaring i brug af it og gerne Aldente vil blive foretrukket. Ansættelse vil ske efter gældende overenskomst.

Hvis du har spørgsmål til vagten, kan I kontakte chefkonsulent Susanne Bloch, tlf. 9944 0856, e-mail [email protected] eller klinikchef Lone Pedersen Forsberg på tlf. 9944 0857, e-mail [email protected]

Vil du være med til at sikre patienter et tilbud om akut tandbehandling uden for normal kliniktid, hører vi gerne fra dig senest den 31. maj 2020.

Grundet situationen med COVID-19 er det på nuværende tidspunkt ikke muligt at oplyse, hvornår der vil blive afholdt samtaler.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Tandplejer og klinikassistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Sønderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Tandplejer og klinikassistent
  • Sønderborg
  • Mandag den 04. maj 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som tandplejere og klinikassistenter i Sønderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte tandplejer og klinikassistent i Sønderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal tandplejere og klinikassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte tandplejere og klinikassistenter i Sønderborg over tid

Dato Alle jobs som tandplejere og klinikassistenter
26. august 2024 1
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2