Audiologisk Salgskonsulent - Danmark

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Allerød

HØREAPPARATER – INNOVATIVE LØSNINGER – TEKNOLOGISK FØRENDE PRODUKTER

Kundernes professionelle sparringspartner
Med reference til Nordic Head of Tender, KAM & Sales, og som et vigtigt medlem af det danske salgsteam, har du ansvaret for salg af Widex høreapparater og tilbehør til nye og eksisterende private kunder i Danmark.

Du elsker formidling, salg og kundeservice. Derfor styrker du Widex’ salg ved at afdække, forstå og møde kundernes behov. Gennem relevant sparring med og rådgivning af vores private kunder promoverer du fordelene ved Widex’ produktløsninger både i forhold til dem og i forhold til deres kunder. I sammenhæng hermed gennemfører du salgsmøder, undervisningsseancer, præsentationer og yder løbende support ved tilpasning af høreapparater.

Du arbejder selvstændigt og proaktivt med dine kunde- og salgsindsatser. Du arbejder målrettet med dine distrikts- og kundeplaner, bygger løbende mødepipeline og sætter ambitiøse mål for dig selv og dine kunder. Du opdaterer som en selvfølge Customer Relationship Management (CRM) databasen for at holde relevant information om dine kundeaktiviteter opdateret.

Du er naturligvis i tæt dialog med dine kolleger, både dem der er i dit team, og dem der støtter dig fra hovedkontoret. Tilsammen med de øvrige Nordiske salgsteams deler du erfaringer og ideer på de løbende salgsmøder.

Stærkt udgangspunkt i det audiologiske miljø
Du har en relevant faglig baggrund som audionom, audiologiassistent, eller lignende hvorved du evner at kommunikere på et højt fagligt niveau med din målgruppe. Endvidere har du som minimum nogle års relevant erfaring med salg og tilpasning af høreapparater.

Med din viden og situationsfornemmelse kan du kommunikere med alle i det audiologiske miljø. Du har en god kommerciel forståelse og motiveres af dialogen med dine kunder, at træne dem og skabe optimale løsninger for dem. Du er troværdig, nærværende og energisk i dine interaktioner og du udstråler generelt gå på mod og lyst til mere – du er åben, nysgerrig og pålidelig.

For at få det optimale ud af samarbejdet med andre i organisationen er det vigtigt at du behersker engelsk i skrift og tale og er fortrolig med brug af IT. Det er en forudsætning, at du har kørekort og du må påregne at køre mange kilometer hver dag, også selvom du kan arbejde fra hjemmekontor. Der må forventes 2-4 rejsedage med overnatning pr. måned i forbindelse med møder eller for at støtte dine kollegaer rundt om i landet.

Karriere i en innovativ virksomhed
Med udgangspunkt i dine personlige og faglige kvalifikationer får du en grundig introduktion til jobbet samt løbende uddannelse og træning i dit produktområde. Hertil kommer gode udviklingsmuligheder i en dynamisk organisation med korte beslutningsveje. Lønpakken inkluderer fast løn, bonusordning, pension med sundhedssikring, fri bil, telefon og pc.

Optimalt set bor du i trekantsområdet eller på Fyn, men det er vigtigst at du er den rigtige medarbejder, uanset bopæl.

Ansættelsesvilkår og løn der modsvarer dine kvalifikationer. Tiltrædelse snarest. Stillingen er en fuldtidsstilling

Kontakt
Vi vil gerne modtage din ansøgning og CV så snart som muligt, dog senest 20. september 2019 Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Nordic Head of Tender, KAM & Sales, Jeppe Parving, på mobil: 6018 1477.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Teknisk sundhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Allerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Teknisk sundhedsmedarbejder
  • Allerød
  • Fredag den 20. september 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som teknisk sundhedsmedarbejdere i Allerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte teknisk sundhedsmedarbejder i Allerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal teknisk sundhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte teknisk sundhedsmedarbejdere i Allerød over tid

Dato Alle jobs som teknisk sundhedsmedarbejdere
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1