Paramedicinere eller ambulancebehandler med potentiale som paramediciner til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordjylland

Paramedicinere eller ambulancebehandler med potentiale som paramediciner til Region Nordjylland

Vil du med på holdet i en veldrevet, faglig stærk og god virksomhed, så bliv paramediciner i Region Nordjylland

Hvor skal du arbejde
Lige nu er vi 41 paramedicinere og 2 ambulancebehandlere i regionen fordelt på ni baser.

Vi søger en paramediciner eller en ambulancebehandler med potentiale som paramedciner til akutlægebilsbase Thisted pr. 1. januar 2022.

Alle paramedicinere har tjeneste på andre baser end den primære. Det kan være som del af rotation mellem akutlægebil og paramedicinerbil eller ved dækning af ferie og sygdom.

Om at være paramediciner i Region Nordjylland
Som paramediciner ved Den Præhospitale Virksomhed i Region Nordjylland, er du med til at sikre den bedst mulige hjælp og tryghed til borgerne i samarbejde med ambulancetjenesten.

Den primær opgave er kørsler til akutte patienter. Andre arbejdsopgaver kunne eks. være sundhedsrelaterede opgaver på basen og ikke akutte opgaver i tværsektorielt samarbejde mellem kommune og region. Det betyder, at du møder mange typer af mennesker og har en afvekslende hverdag, hvor kommunikation og godt menneskekendskab er vigtige elementer.

Udover kørende paramediciner, er der mulighed for at have vagter som sundhedsfaglig visitator i AMK-vagtcentralen. Du kommer dermed til at være med på begge sider af telefonen, når der opstår en akut livstruende situation i Nordjylland; i vagtcentralen og på stedet. Vi arbejder i Den Præhospitale Virksomhed med, at paramedicinerne skal have en større rolle i de akutte beredskaber. Vi ser det som en styrke at have erfaring fra begge verdener, derudover giver det en god fleksibilitet for medarbejderen og virksomheden.

Som paramediciner skal du være med til at sikre en høj faglighed og kvalitet i arbejdet med den akutte patient samt ved ikke akutte opgaver.

Vagtformen på bilerne er primært døgnvagt. Der er rotation mellem akutlægebil og Paramediciner/akutbil. Det vil sige, at personale tilknyttet akutlægebil skal afvikle ca. to måneder på en paramedicinerbase og omvendt skal personale tilknyttet paramedicinerbaser afvikle ca. to måneder på akutlægebil.

Vagtformen på AMK-vagtcentralen er som udgangspunkt 3 holdskift, der skal forventes rotation på 3-4 måneder fordelt henover året.

Om dig
Du er uddannet paramediciner, er ofte alene i bilen og den første på stedet, så det er afgørende, at du er fagligt og mentalt stærk.

Vi forventer, at du har erfaring med og interesse i arbejdet med mennesker og kan udvise empati samt tale med alle typer mennesker.

Som person er du struktureret, omstillingsparat, selvstændig og handlekraftig i din opgaveløsning, tager ansvar for dine opgaver, bevare overblikket i stressede og uforudsigelige situationer. Du kan kommunikere i skrift og tale på dansk samt tilegne dig viden på engelsk.

Du kan indgå i et tværfagligt team og bidrage med et højt fagligt engagement og er udviklingsorienteret.

Med baggrund i stillingens indhold er det et krav, at du har en god personlig fremtræden, hvor du både er pålidelig, rummelig og serviceminded.

Endvidere stiller vi følgende krav
Du har en godkendt uddannelse som paramediciner
Du har en god fysik, der matcher jobbet
Du har ren børne- og straffeattest
Du har kørekort til minimum kategori B – C1 eller D1

Om os
Region Nordjylland har siden 1 januar 2020 stået for driften af regionens 3 akutlægebiler i Aalborg, Thisted og Hjørring, 5 paramedicinerbiler i Farsø, Hobro, Frederikshavn, Skagen og Brovst og akutbilen i Hals.

Vi ser os selv som en spændende og innovativ ny organisation, hvor vi vægter Indflydelse, Tillid, Ordentlighed og Professionalisme (ITOP). Du er med til præge udviklingen i et miljø med høj grad af tværfagligt samarbejde og fokus på udvikling, kvalitetsarbejde og forskning, samt arbejdsmiljø.

Ansøgningsfrist og ansættelsesproces

Ansøgningen sendes sammen med relevante bilag ved at bruge linket nedenfor.

Vi beder dig sende følgende bilag sammen med din ansøgning:
- Dokumentation for kørekort (for- og bagside).
- CV
- Svendebrev
- Dokumentation for øvrig godkendt uddannelse Paramediciner eller anerkendelse fra
Sundhedsstyrelsen / Styrelsen for Patientsikkerhed på eventuel dispensation til at virke på paramedicinerniveau.
  • Autorisations ID

Du bedes angive i din ansøgning, om du er interesseret i rotation på AMK-vagtcentralen i Aalborg.

Løn og ansættelsesforhold
Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende FOA overenskomst.

Yderligere information
Ved spørgsmål om stillingen kan du kontakte Sektionsleder Lars Borup på tlf. 24662892 eller mail [email protected] eller, Enhedschef Kenneth Lübcke på tlf. 21498015 eller mail [email protected]

Du kan læse mere om Den Præhospitale Virksomhed her:

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Teknisk sundhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 14.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Teknisk sundhedsmedarbejder
  • Nordjylland
  • Torsdag den 11. november 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som teknisk sundhedsmedarbejdere i Nordjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte teknisk sundhedsmedarbejder i Nordjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal teknisk sundhedsmedarbejdere i Nordjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte teknisk sundhedsmedarbejdere i Nordjylland over tid

Dato Alle jobs som teknisk sundhedsmedarbejdere
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 3
15. juni 2024 5
14. juni 2024 5
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3