Godschaufførelev til Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse i Hjørring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Hjørring

#Forsvaret.dk #Værdatkæmpefor#Erhvervsuddannelse

STOP MED AT LEDE! HER ER DIN NYE ELEVPLADS - Kunne du tænke dig at være den nye elev som Forsvaret ønsker at give en alsidig og spændende uddannelse indenfor godschauffør faget? Så er Forsvaret parat til at give dig en spændende erhvervsuddannelse i Hjørring. Vi synes derfor, at du skal gå til tasterne og sende din ansøgning og CV.

Om os

Vi er en arbejdsplads med en fri og uformel tone i hverdagen og med gensidig respekt for hinanden. Vi har en god sundhedspolitik, og vi dyrker det sociale samvær som en vigtig værdi for os. Distributionsafdelingen er en del af Supply Chain Divisionen, hvor der i alt er 950 medarbejdere fordelt over hele landet.

Om stillingen

Uddannelsen strækker sig mellem 2,5 år og 3,5 år afhængig af uddannelsesbaggrund. Uddannelsen vil primært foregå på virksomheden. Der vil typisk være fem skoleophold på en erhvervsskole. Du starter i praktik på vores terminal i Hjørring, hvor du i en periode på ca. 4 måneder vil lære de grundlæggende færdigheder indenfor vejgodstransportuddannelsen. Vi vil give dig en masse opgaver og nogle brede rammer, hvor du kan prøve dine talenter af og få en spændende hverdag, så du får en god uddannelse. Der vil være aften arbejde ca. hver 5 uge.

Om dig

Du har folkeskolens 9./10. klasses afgangsprøve samt grundforløbet indenfor vejgodstransportuddannelsen. Derudover skal du have én ren straffeattest, og forventes opretholdt under hele ansættelsen.

Ansvarlighed og kvalitet er vigtige værdier i Forsvaret, og vi forventer, at du vil være med til at tage ansvar, og i høj grad præge de opgaver du bliver stillet over for. Det kræver, at du lægger energi i din uddannelse hos os, og at du er en engageret og initiativrig person, som kan lide at samarbejde med andre. Det er vigtigt, at du evner at arbejde selvstændigt, og du har lyst til at arbejde i en moderne virksomhed.

Er du over 25 år, eller bliver du det inden start på uddannelsen, skal du vedlægge en
realkompetencevurdering (RKV) fra en erhvervsskole. Er du i tvivl om kravene, bedes du kontakte en erhvervsskole.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer. Du vil blive ansat efter gældende organisationsaftale mellem rengøringsassistenter, sanitører, specialarbejdere og visse erhvervsuddannede m.fl. i staten mv. (3F). Aflønning sker med en start løn på 11.611,01 kr. pr. måned for elever under 25 år. Er du derimod over 25 år, vil lønnen være 21.173,68 kr. pr. måned. Lønnen er opgivet i oktober 2021 niveau.

Som ansat i forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder bl.a. at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne godkendelse hele ansættelsestiden.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Kontakt og ansøgning
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Erland M Jensen på telefon 25 55 22 30.

Spørgsmål vedrørende løn og ansættelsesvilkår kan rettes til HR-konsulent Mathias F. på telefon 72 81 91 21.

Sådan søger du
Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter i PDF format, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Ansøgningsfristen er d. 26. september 2021
Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 41.
Stillingen er til besættelse 1. november 2021 eller snarest.

Om SUPPLY CHAIN DIVISION (SCD)
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) har, som styrelse under Forsvarsministeriets koncern, det overordnede ansvar for koncernens materiel- og informatiksystemer fra ’vugge til grav’.
FMI har ca. 1.900 medarbejdere. Omkring 1.400 er civile, imens 500 er militære.
Ca. 950 af FMI’s 1.900 medarbejdere er ansat i Supply Chain Division (SCD). Medarbejderne er fordelt på ca. 45 adresser rundt i hele landet med hovedsæde i Aarhus. SCD er en moderne logistisk virksomhed, som dagligt forsyner de danske soldater med alt fra snørebånd til køretøjer. Opgaverne er mange og spænder blandet andet over lagerstyring, forsyningskapacitet og lokalindkøb. SCD er en serviceorienteret virksomhed, som lægger stor vægt på kundeorientering og konkurrencedygtighed.

Se mere om Forsvaret som arbejdsplads på Forsvaret.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Transport", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Transport
  • Hjørring
  • Søndag den 26. september 2021

Lignende jobs

  • Transport i Thisted

    Fast chauffør til trucktrailer i Bulk-Transport A/S Er du vores kommende chauffør? Vi søger en fast chauffør, der skal køre med trucktrailer. Vi forventer at du:  Har erfaring med truck .
    • Transport
    • Thisted
    Få mere info
  • Transport i Aalborg

    Chauffører til specialdesignet vaskesystem. På grund af stigende efterspørgsel søger vi for vores kunde, en ny kollega til deres dygtige team. Vi søger en chauffør til at håndtere allround opga..
    • Transport
    • Aalborg
    Få mere info
  • Transport (vikar) i Aars

    Transport søges til organisation/virksomhed i 9600 Aars
    • Transport
    • Aars
    Få mere info
  • Transport i Aalborg

    Transport søges til organisation/virksomhed i Aalborg
    • Transport
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som chauffører i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte transport i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal chauffører.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte chauffører i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som chauffører
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 3
19. juni 2024 3
18. juni 2024 3