Luftfartsinspektør til tilsyn med CAMO og luftdygtighed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Vil du være med til at sikre stabil og sikker luftfart sammen med andre ildsjæle? Har du erfaring og stor interesse for styring af luftdygtighed - så er det måske dig vi søger.

Trafikstyrelsen søger en dygtig og engageret kollega til kontor for luftfart.
Sammen med ca. 110 engagerede kollegaer skal du være med til at tage hånd om regulering og tilsyn med sikkerheden i den civile luftfart i Danmark.

Du vil indgå i et team med omkring 30 dygtige og engagerede kollegaer som ud over Part-CAMO og luftdygtighed fører tilsyn med OPS, Part-CAO, Part-145 og Part-21 samt gennemfører godkendelsesforløb og vejleder branchen. Vi arbejder alle for at gøre en positiv forskel inden for luftfart.

Uddannelsesforløb
Indledningsvis gennemgår du et uddannelsesforløb, som vil blive tilpasset ud fra din baggrund og erfaring. Uddannelsesforløbet er en kombination af interne og eksterne kurser samt selvstudie og sidemandsoplæring. Du vil blive klædt på til embedsmandsrollen og få indsigt i bl.a. forvaltningsloven og offentlighedsloven.

Din hverdag som luftfartsinspektør
Den rette profil vil blive tilbudt en stilling som luftfartsinspektør primært inden for CAMO-området.
Som luftfartsinspektør vil du have ansvaret for et antal organisationer som din primære opgave. Det betyder, at du blandt andet skal:

  • planlægge, gennemføre og dokumentere tilsyn
  • behandle ansøgninger fra organisationerne
  • vejlede om relevant lovgivning
  • udarbejde interne procedurer

Udover de primære opgaver, vil der typisk være opgaver, som kræver en stor grad af tværfaglig koordination (mellem de forskellige luftfartsområder) og ikke mindst standardiseringsaktiviteter.

Teamet arbejder desuden med national- og international regeludarbejdelse, interne procedurer og informationsmateriale, hvor du kan blive inddraget som fageksperten.
Udover et varieret og udfordrende job, som kræver højt fagligt niveau, lægger vi vægt på løbende kompetenceudvikling. Det betyder for din hverdag, at du vil skulle deltage i faglige møder og fagligt relevante kurser.

CAMO-organisationerne er placeret i Danmark, men i forbindelse med kurser og tilsyn må der påregnes en vis rejseaktivitet.

Hvem er du?
Det er vigtigt, at du har mod på udfordringer, kan arbejde selvstændigt og struktureret, og kan holde overblikket i en hverdag, hvor tempoet kan være højt. Vi lægger også vægt på, at du:

  • kan samarbejde på tværs af faggrupper
  • er ambitiøs og leverer høj kvalitet
  • er velformuleret i skrift og tale, både på dansk og engelsk
  • formår at se det væsentligste i en sag
  • har en fornemmelse for, hvordan en moderne ”embedsmand” gør en forskel gennem såvel tilsyn som vejledning

Vi forventer, at du har en baggrund som flymekaniker, ingeniør eller tilsvarende. Vi ser det som en fordel, hvis du har erfaring med CAMO, styring af luftdygtighed, luftdygtighedseftersyn, kvalitetsstyring, auditering og sikkerhedsledelse. Herudover vil administrativ erfaring eller sans herfor blive vægtet højt.

Lyst, mod og energi er en daglig nødvendighed, når du skal sætte dig ind i faglige områder og problemstillinger. Din viden og erfaring skal du kunne omsætte til konkrete resultater, og dermed bidrage til en stabil og sikker luftfart i Danmark.

Hvad kan du forvente af dine kommende kolleger?
Vores team består bl.a. af flymekanikere, jurister og ingeniører. Vi har en uformel omgangstone og højt til loftet.

Du vil få engagerede kolleger, som tager ansvar, viser omsorg og hjælper hinanden. Selvom vi har en spændende og til tider udfordrende hverdag, prioriterer vi at bibeholde et godt arbejdsmiljø, der også rummer plads til fritid og familieliv.

Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er en fast stilling på 37 timer. Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem den pågældende faglige organisation og Finansministeriet. Lønniveauet for stillingen er ca. 38.000 ekskl. pension. Pensionsbidraget udgør 18% og er fuldt ud arbejdsgiverfinansieret.

En betingelse for ansættelse er, at du kan sikkerhedsgodkendes til niveau FORTROLIGT, og at du kan opretholde denne under din ansættelse.

Stillingen er til besættelse pr. 1. februar 2022 eller hurtigst muligt.

Yderligere information
Du kan få mere at vide om stillingen hos luftfartsinspektør John Schwarz på tlf. 4178 0515 eller kontorchef Michael Dela på tlf. 7221 8800.

Ansøgning
Send os din ansøgning senest den 5. januar 2022.

Der anvendes test og cases i forbindelse med ansættelsesprocessen.
Ansættelsessamtaler forventes gennemført i uge 3 og 4.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Transport", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Transport
  • København V
  • Onsdag den 05. januar 2022

Lignende jobs

  • Transport (elev) i Kastrup

    TRAFIKASSISTENT ELEVER TIL SAS GROUND HANDLING DENMARK A/STil Skandinaviens førende Ground Handling virksomhed - SAS Ground Handling Denmark A/S søger vi Trafikassistent elever SAS Ground H..
    • Transport
    • Kastrup
    Få mere info
  • Transport (elev) i Kastrup

    LUFTHAVNSOPERATØR LÆRLINGE TIL SAS GROUND HANDLING DENMARK A/STil Skandinaviens førende Ground Handling virksomhed - SAS Ground Handling Denmark A/S søger vi Lufthavnsoperatør Lærlinge. SAS..
    • Transport
    • Kastrup
    Få mere info
  • Transport i København

    Vi søger løbende flyveledere til vores kontroltårne og til område- og indflyvningskontrollen. Så er du færdiguddannet som flyveleder, og har du et gyldigt flyveledercertifikat, så skriv dig op i vo..
    • Transport
    • København
    Få mere info
  • Transport i København S

    Chauffør til Bygma KøbenhavnVi søger en erfaren kranchauffør til Bygma København – vores nye topmoderne trælast- og logistikcenter, som åbnede d. 1 april 2023, hvor kunderne primært er profe..
    • Transport
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som chauffører i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte transport i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal chauffører.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte chauffører i København V over tid

Dato Alle jobs som chauffører
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0