Fast dag chauffør hos Caspers Taxi søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ølstykke

Vi søger en ny fast chauffør til at være med i vores team.

Servicemindet og rutineret taxichauffør søges til faste dagvagter i hverdagene.

Da en af vores gode stabile faste dagmænd har valgt selv at blive taxivognmand, søger vi hans afløser, med forventet opstart inden for de nærmeste uger.

Den faste bil er i øjeblikket Mercedes E-klasse, på sigt forventer vi det bliver en Mustang Mach-E el-bil, med lang rækkevidde, og meget hurtig opladning.

Da den faste aftenmand har bopæl i Hellerup (køre onsdag, torsdag aften, samt har bilen for sig selv i weekenden), vil ansøgere som har bopæl tæt derpå være at foretrække, da det er bedst for den faste aftenmand, alternativt skal skiftestedet være i Hellerup.

Vi ønsker som vognmandsvirksomhed at være en af de bedste og tilbyde en god arbejdsplads, hvor chaufførerne ønsker at være i mange år. Dette gør vi blandt andet ved at lægge vægt på, at vores vogne fremstår gode og i orden, ved at følge overenskomsten. Vi arbejder efter KA's overenskomst, det betyder fast minimums lønordning, pension + evt. ekstra provision m.m.

Vi har døgnvagt på telefonen, så du kan som chauffør altid få hjælp, hvis det er nødvendigt.

Derudover kan vi tilbyde rabatordninger hos nogle af landets store butikskæder.

Som chauffør hos os er du selv med til, at vognen bliver vedligeholdt.

Meget af vores planlægning og kommunikation forgår via vores hjemmeside, samt interne Facebook gruppe, så det vil bestemt være en fordel både for dig samt os, at du er vant til computer samt Facebook.

Vi lægger vægt på god kommunikation, ansvarlighed, tillid og godt humør.

Som helt ny Dantaxi chauffør skal du for at få job hos os have godkendte BAB 1 & 2 kurser samt have bestået Dantaxis opstarts prøve for nye chauffører.

Hvis du mener, at du kunne være vores næste chauffør så send os en mail på [email protected] med info om at det er stillingen som fast dagmand du søger, samt info om dit chaufførnr., fødselsdato, adresse samt kontakt oplysninger (Husk telefonnummer) Og husk at beskrive lidt om dig selv samt din erfaring, gerne via CV.

Hvis du ønsker yderligere informationer, kan du evt. se mere på vores hjemmeside www.casperstaxi.dk eller kontakte Casper på tlf. 22771973

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hilsen, Caspers taxi

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Transport", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ølstykke.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Transport
  • Ølstykke
  • Onsdag den 05. januar 2022

Lignende jobs

  • Transport i Helsinge

    Kan du køre lastbil med kran og kroghejs? Bulls Byg og Anlæg søger en chauffør til Volvo FH16 650 med Hiab 302 fra 2023 Opgaver skal der udføres: Kranopgaver med grab og palleåg Kørs..
    • Transport
    • Helsinge
    Få mere info
  • Transport i Helsinge

    Kan du køre lastbil med kran og kroghejs? Bulls Byg og Anlæg søger en chauffør til Scania R580 med epsilon skovkran med fjernbetjening (2015)Opgaver skal der udføres: Fast kørsel af ha..
    • Transport
    • Helsinge
    Få mere info
  • Transport i Hillerød

    Chauffør til autotransport søges til Nordsjælland.Som chauffør til autotransport for [xxxxx], vil dine primære ansvarsområder omfatte sikker og pålidelig transport af biler og autodele t..
    • Transport
    • Hillerød
    Få mere info
  • Transport i Værløse

    vi søger en chaufføre i Helsingør område til flextrafik garanti kørsel Mandag - Fredag fra 05:00 - 14:45 Til jobbent kræves: -Taxa kørekort - Førekort - BAB 1 og 2 - Første hjælp l..
    • Transport
    • Værløse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som chauffører i Ølstykke

Herunder ser du udviklingen i udbudte transport i Ølstykke over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal chauffører.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte chauffører i Ølstykke over tid

Dato Alle jobs som chauffører
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1