Engageret kollega til understøttelse af studieadministrative processer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du indsigt i studieadministration og studieadministrative forretningsprocesser på de videregående uddannelsesinstitutioner? Har du erfaring med implementering af it-systemer? Har du lyst til at bistå uddannelsesinstitutionerne med rådgivning og brugersupport efter ibrugtagning af et nyt studieadministrativt system – esas, så er du måske vores nye kollega.

Vi skaber fundamentet for fremtiden
Viden former fremtiden. I Uddannelses- og Forskningsministeriet arbejder vi for at skabe værdi i samfundet gennem fremragende uddannelse og forskning. Vi skaber et solidt fundament for de videregående uddannelser og forskningen i Danmark, så nye idéer kan spire og skabe vækst.

Om stillingen
Du bliver en del af kontoret for Studie- og Tilskudsadministrative Systemer, der bl.a. har ansvaret for udvikling, vedligeholdelse, levering og teknisk drift af specialudviklede fagsystemer såsom SIS, STADS og DANS, der anvendes til studieadministration på universiteter, professionshøjskoler og andre videregående uddannelsesinstitutioner.

Vi er i gang med at udvikle et nyt system - esas - til erstatning for det nuværende system SIS, som anvendes på professionshøjskoler, erhvervsakademier og maritime uddannelsesinstitutioner. Arbejdet foregår efter den agile udviklingsmetode i tæt samarbejde med uddannelsesinstitutionerne og leverandøren.

Projektet forventer pilotudrulning på tre uddannelsesinstitutioner i foråret 2020 med efterfølgende udrulning til yderligere 18 institutioner i løbet af 2020/21. Du bliver en del af det team, der har til opgave at bistå institutionerne ved overgangen til esas, herunder at levere brugersupport og vejledning til brugerne samt bidrage til den løbende udvikling af systemet.

I kontoret er vi ca. 40 engagerede medarbejdere med forskellig uddannelsesmæssig baggrund.

Dine opgaver bliver bl.a. at:

  • rådgive institutionerne mundtlig og skriftligt om anvendelsen af esas, herunder indgå i brugersupporten
  • deltage i arbejdsgrupper, herunder være tovholder på diverse projekter til vedligeholdelse og udvikling af esas
  • deltage i test af esas
  • bistå i forbindelse med uddannelse af brugerne.

Jobbet kræver gode samarbejdsevner og en struktureret tilgang til opgaverne.

Er du vores nye kollega?
Du har en relevant uddannelse gerne kombineret med erfaring fra uddannelsessektoren. Du har erfaring med digitalisering af arbejdsgange i større it-projekter, gerne i en studieadministration og kendskab til agile it-udviklingsforløb.

Vi lægger særlig vægt på, at du:

  • har gode analytiske evner
  • arbejder systematisk og struktureret og har et godt overblik – også når der er mange bolde i luften
  • kan arbejde selvstændigt og tage ansvar
  • evner at kommunikere på en måde, der er tilpasset modtageren
  • er velformuleret både mundligt og skriftligt
  • er fortrolig med Excel, Jira og Visio (eller tilsvarende systemer)
  • er team-spiller og bidrager til et godt arbejdsmiljø.

Det er en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring med studieadministrative arbejdsprocesser samt indsigt i reglerne omkring informations- og persondatasikkerhed.

En ambitiøs og social arbejdsplads
Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener nemlig, at en god kultur med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes. Derfor er her plads til grin i den travle hverdag. Samtidig får du gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.

Løn og ansættelsesvilkår
Du ansættes i Uddannelses- og Forskningsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

I løbet af 2020 vil arbejds- og tjenestested blive ændret til Haraldsgade 53, 2100 København Ø.

Vi forventer at holde to samtalerunder. Første samtalerunde afholdes i uge 50 og anden samtalerunde i uge 51. Mellem første og anden samtalerunde gennemføres der personlighedstest.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Uddannelses- og Forskningsministeriet er medlem af foreningen Nydansker.

Om Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte
I Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte har vi ansvaret for dialog, rådgivning og tilsyn med de institutioner, der ligger under ministeriet. Derudover har vi blandt andet ansvaret for Statens Uddannelsesstøtte, udbetaling af tilskud og bevillinger til institutioner og forskere samt udvikling og drift af studieadministrative it-systemer. Vi arbejder tæt sammen med resten af Uddannelses- og Forskningsministeriet, og vi bringer vores viden og indsigt i anvendelse i forhold til politikudvikling, analyser, og ministerbetjening. Et godt samarbejde internt og eksternt er afgørende for, at vi løbende kan udvikle området og skabe de bedste rammer for videregående uddannelser, forskning og innovation i Danmark. Vores mål er at levere rådgivning og service af høj kvalitet samt at skabe værdi ved at løse vores opgaver effektivt og i dialog med de relevante aktører.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Uddannelsesvejleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Uddannelsesvejleder
  • København K

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som uddannelsesvejleder i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte uddannelsesvejleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal uddannelsesvejleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte uddannelsesvejleder i København K over tid

Dato Alle jobs som uddannelsesvejleder
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0