Ambulancesyd søger ambulancebehandlerelever

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Odense SØ

Er du typen, som træder til når andre tøver, og har du en drøm om at blive fagligt stærk inden for et felt, hvor du gør en forskel for andre mennesker? Har du erfaring med at arbejde tæt med og kommunikere med andre mennesker, og befinder du dig godt i situationer, hvor du har ansvar, skaber tryghed og skal bevare roen og overblikket?

Så er det dig, som Ambulance Syd søger.

Vi forventer at ansætte 24 nye ambulancebehandlerelever fordelt på vores uddannelsesstationer i vores 3 delområder - Fyn, Sønderjylland og Sydvestjylland - med løbende opstart i 2022. Dette betyder, at de udvalgte elever vil starte på forskellige datoer i løbet af hele 2022.

Om stillingen
Som ambulancebehandlerelev får du en unik uddannelse, der primært handler om at være der for andre mennesker. I løbet af din elevtid, som består af både skole og praktik, vil du få faglig viden og en god portion praktisk erfaring, som gør dig i stand til efter endt elevtid at yde akutbehandling til patienter. De kundskaber som du opbygger under uddannelsen er også med til at sikre, at du kan skabe ro, tryghed og bevare overblikket i dine kommende arbejdssituationer, hvor mennesker ofte er utrygge og bange. Du skal lære at arbejde struktureret, roligt og fattet i ustrukturerede sammenhænge.

Du vil gennem din uddannelse få kyndig vejledning fra vores team af dygtige praktikvejledere og vil i din dagligdag indgå i et team af engagerede kollegaer. Du kan forvente en spændende og alsidig arbejdsdag, hvor det at gøre en forskel for andre mennesker er et fast element.

Om dig
Vi sætter en ære i, at de medarbejdere som bemander vores ambulancer, udviser professionalisme og yder den bedst mulige behandling og service over for patienter og pårørende. Derfor stiller vi høje krav til både din personlighed og din evne til at tilegne dig ny viden.

Du skal kunne kommunikere med alle typer mennesker og kunne udvise empati. Du har påviselig erfaring med og interesse for at arbejde med mennesker og gerne inden for det sundhedsfaglige område. Du er struktureret, selvstændig og handlekraftig, samt reflekterende i din opgaveløsning og tager ansvar for dine opgaver.

Som organisation vil vi hele tiden gerne udvikle og dygtiggøre os. Det samme forventer vi af vores medarbejdere. Derfor skal du være ambitiøs og egenhændigt søge viden, samt brænde for at videreuddanne og dygtiggøre dig inden for faget.

Ambulancefaget kan til tider være hårdt, og du skal derfor være god til både at forstå og håndtere egne og andres følelser, samt være i fysisk god form og have et helbred, der er foreneligt med jobbet som ambulanceredder.

Yderligere stiller vi følgende krav til dig:

  • Du kan udtrykke dig tydeligt og klart på dansk (mundtligt såvel som skriftligt)
  • Du har minimum en 9. klasses afgangseksamen og har gerne gode kundskaber i naturvidenskabelige fag - såsom matematik og fysik
  • Du behersker engelsk på brugerniveau. (mange fagbøger er på engelsk)
  • Du behersker IT på brugerniveau.
  • Du har erhvervet dit kørekort (til almindelig bil) mindst 3 år før uddannelsesstart.
  • Du kan fremvise en ren børneattest og en straffeattest forenelig med jobbet som ambulanceredder.
  • Du er fyldt 21 år ved uddannelsesstart.

Vi tilbyder
Vi tilbyder uddannelse i en innovativ ambulancetjeneste, hvor der er mulighed for selvstændig opgaveløsning i en god kombination af samarbejde og dialog med dygtige kollegaer. Hverdagen vil bære præg af nye udfordringer i en virksomhed, der er lydhør over for idéer og nytænkning.

Vi tilbyder et unikt miljø med et helt særligt stærkt sammenhold.

Uddannelsen er specifikt målrettet det præhospitale område og indeholder en spændende kombination af teori og praktik.

Rekrutteringsproces
Vi læser løbende de indkomne ansøgninger og udvælger til sidst de ca. 95 kandidater, som bedst matcher vores opstillede krav. Disse kandidater inviteres til en fysisk testdag (besked herom sker senest den 16. september 2021) og heraf udvælges ca. 45 kandidater til den endelige optagelsesdag. Efter optagelsesdagen laves en samlet vurdering af de resterende kandidater, og af dem tilbydes de 24 kandidater, som bedst matcher vores opstillede krav, en elevplads.

Fysisk test
I hvert af vores lokalområder (Sydvestjylland, Fyn og Sønderjylland,) afholdes en fysisk testdag (henholdsvis 21., 22. og 23. september 2021), som består af en række fysiske prøver - alle stopprøver - hvilket betyder, at alle prøver SKAL bestås for at gå videre i forløbet. Dagen byder også på en kort samtale.

Af de kandidater, som består alle stopprøver, udvælger vi i alt 48 kandidater, som går videre til den endelige optagelsesdag. De kandidater, som bestod alle stopprøver, men ikke går videre i processen, får hurtigst muligt besked herom.

Læs mere om de fysiske tests her: http://www.ambulancesyd.dk/wm502733

Optagelsesdag
De ca. 45 kandidater, som går videre fra den fysiske testdag, indkaldes til en optagelsesdag, som foregår den 6. oktober 2021. Dagen er et heldagsarrangement.

Optagelsesdagen indeholder blandt andet samarbejdsøvelser og en personlig samtale.

Udvælgelsen
Efter optagelsesdagen udvælges de 24 kandidater, som vi vurderer bedst imødekommer vores opstillede krav. De tilbydes en elevplads hos Ambulance Syd og starter op på forskellige datoer i løbet af 2021 på uddannelsen til ambulancebehandler. Dette betyder, at der kan gå mere end et år, fra man udvælges, til man starter på uddannelsen. De kandidater, som ikke tilbydes en elevplads, modtager hurtigst muligt efter optagelsesdagen en mail herom.

Søg stillingen
Kan du opfylde ovenstående krav, og brænder du for at blive ambulancebehandler, ser vi frem til at modtage en motiveret ansøgning, som beskriver, hvorfor du er vores kommende ambulancebehandler, sammen med nedenstående dokumentation.

Du bedes navngive dine dokumenter/filer, så de passer til deres indhold.

  • Dokumentation for kørekort (for- og bagside) eller screenshot fra app
  • Dokumentation for godkendt uddannelse – herunder dokumentation for at du efterlever de faglige krav, som stilles ovenfor.
  • CV inkl. vellignende billede

Modtager vi ikke ovenstående dokumentation, vil din ansøgning ikke komme i betragtning.

Under ansøgningen bliver du stillet over for en case, som vi vil bede dig give din umiddelbare løsning på. Din vurdering og besvarelse inddrages i den samlede vurdering af din ansøgning.

I løbet af din ansøgning skal du ligeledes tage stilling til, hvilket område du er mest interesseret i at arbejde i: Sønderjylland, Sydvestjylland eller på Fyn. Vi må dog pointere, at vi ikke på forhånd kan love, at de udvalgte kandidater tildeles en plads i det område, som de har ønsket.

Du søger ved at klikke på knappen ”Søg stillingen”

Ansøgningsfrist er den 18. august 2020.

Vi modtager altid mange ansøgninger til vores elevstillinger, og da vi læser ansøgningerne grundigt igennem, tager det tid at gennemlæse dem alle. Vi ved at alle som søger vores elevpladser venter spændt på et svar, men vi beder om tålmodighed. Alle ansøgere modtager senest den 16. september 2021 svar på, om de er gået videre i processen.

Såfremt du er blandt de kandidater, som efter endt ansættelsesproces er udvalgt til at blive elev hos Ambulance Syd, vil du blive forespurgt en børneattest, samt en straffeattest forenelig med arbejdet som ambulanceredder.

Du kan læse mere om ambulancebehandleruddannelsen og skolerne vores elever går via følgende links:

https://www.ug.dk/uddannelser/erhvervsuddannelser/teknologibyggeriogtransport/ambulancebehandler

https://www.ambulancebehandler.nu

http://rescuecenter.dk/uddannelser/

https://unord.dk/erhvervsuddannelser/byggeri-teknologi/ambulancebehandler/

Om virksomheden
Ambulance Syd er en del Region Syddanmark, som i august 2016 hjemtog opgaven for akut ambulancekørsel og liggende patienttransport.

Vi har hovedkontor i Odense, og derudover er vi placeret på 39 stationer, som er fordelt i delområderne Fyn, Sønderjylland og Sydvestjylland. Vi har ca. 725 fuldtidsansatte fordelt på ca. 620 ambulancereddere og -elever, ca. 60 sygetransportreddere og 45 medarbejdere i administrationen. Læs mere om Ambulance Syd her: http://www.ambulancesyd.dk/wm500553

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ufaglært", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SØ.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ufaglært
  • Odense SØ
  • Onsdag den 18. august 2021

Lignende jobs

  • Ufaglært i Hele Danmark

    Vores kunde har meget travlt. Derfor søger vi nu flere ufaglærte medarbejdere til længere nedrivningsvikariater i København. Vores forventninger til dig: Du er fysisk robust Du har måske..
    • Ufaglært
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Ufaglært i Odense C

    Er du en dygtig specialarbejder M/K med hænderne rigtig skruet på er det dig vi søger. Arbejdsopgaver: Samling af, udendørs bænke - opsætning skilte - lægning af belægningsten -forfalden hå..
    • Ufaglært
    • Odense C
    Få mere info
  • Ufaglært i Odense C

    Vi søger en alsidig og pålidelig håndmand til at assistere vores samarbejdspartners maskinføre i Odense og det omkringliggende område. Som håndmand vil du være ansvarlig for at støtte maskinførerne..
    • Ufaglært
    • Odense C
    Få mere info
  • Ufaglært i Odense NV

    Vi søger er alsidig frisk prrson til at indgå i vores team af medarbejdere indenfor de forskellige fag. Du vil få en afvekslende hverdag hvor ikke to dage eller opgaver vil være ens. Det vil være e..
    • Ufaglært
    • Odense NV
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som ufaglærte i Odense SØ

Herunder ser du udviklingen i udbudte ufaglært i Odense SØ over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ufaglærte.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ufaglærte i Odense SØ over tid

Dato Alle jobs som ufaglærte
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0