Veterinærsygeplejerske søges til Anicura Holbæk Dyrehospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

Har du lyst til at arbejde under ordnede forhold? Til en struktureret hverdag, med en ugentlig fridag, ingen vagtforpligtigelser og med meget lidt overarbejde? Sammen med et godt team af dyrlæger og veterinærsygeplejersker, der hjælper hinanden med at opretholde det gode humør og et sundt arbejdsklima? Hvor vi holder pauser sammen 2 gange om dagen NÆSTEN hver dag? Hvor du kan udvikle dig i et ambitiøst arbejdsfællesskab med mulighed for efteruddannelse? Et sted hvor vi holder flere årlige sociale sammenkomster?

Så er det nu du skal handle!

Vi søger en veterinærsygeplejerske til en nyopslået fast stilling på ca. 30 timer gerne med start fra 1. maj.

Dit VSP team kommer til at bestå af 7 andre VSP’er med faguddannelser som Tænder, Anæstesi, Rehabilitering og Adfærd samt 1 snart 2 VSP elever.

Du vil både komme til at arbejde med tænder, assistere ved operationer, overvåge anæstesi m.v og også have dage, hvor du står i receptionen og tager imod kunderne, rådgiver omkring foder m.m.

Rengøring af klinikken bliver foretaget af et rengøringsfirma.

Vi forventer at du møder med godt humør, er ambitiøs og har kundeservice som en af dine kompetencer. Du skal kunne håndtere en til tider travl hverdag med et stort patientflow.

AniCuras ambition er at være den mest attraktive arbejdsgiver indenfor dyrlægebehandling. Vi dedikerer tid og ressourcer til udvikling af vores medarbejdere, idet vi ved, at høj medarbejdertilfredshed er nøglen til at nå vores mål om at være bedst på markedet inden for medicinsk kvalitet og kundeservice. Personlig og professionel udvikling er en naturlig del af at arbejde hos AniCura. AniCura Continuing Education (ACE) er et uddannelsestilbud med en række kurser hvert år, der finder sted forskellige steder i Europa. Kurserne dækker alle veterinære områder og professioner og afholdes af velkendte eksterne lektorer og certificerede undervisere.

Vil du blive en del af vores familie?

send din ansøgning til

Ansøgningsfrist d.15.3.22

Har du brug for yderligere oplysninger, så ring på tlf. 59437367 og bed om at tale med chefveterinærsygeplejerske Marlene Schwartz eller klinikchef Flemming Samsøe


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Veterinær", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Veterinær
  • København SV

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som veterinærer i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte veterinær i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal veterinærer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte veterinærer i København SV over tid

Dato Alle jobs som veterinærer
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1