F86 - Afklaring og beskæftigelse søger en voksenunderviser til beskæftigelsesområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Vores Underviserteam har fået flere opgaver og har derfor brug for en dygtig og engageret voksenunderviser med lyst til at undervise og vejlede ledige og sygemeldte borgere på Frederiksberg.

Stillingen er en 1 årig tidsbegrænset stilling på 30 timer/ugen og med tiltrædelse 1. januar 2019.

F86 – en del af Jobcenter Frederiksberg
I Jobcenter Frederiksberg arbejder vi målrettet med rekruttering og opkvalificering af vores ledige og sygemeldte borgere til arbejdsmarked og uddannelse.Som led i indsatsen arbejder vi med Branchepakkeforløb og Brancheværksteder på F86.

Disse indsatser er en del af vores ”Job i fokus” strategi, hvor vi sigter mod at skabe et match mellem borger og virksomhed ud fra virksomhedernes efterspørgsel på arbejdskraft. Nærmere oplysninger om F86: www.frederiksberg.dk/f86.

Underviserteamet
Underviserteamet er en del af Center for Aktiviteter på F86. Teamet underviser Frederiksberg Kommunes ledige og sygemeldte borgere i jobsøgnings- og beskæftigelsesrettede emner.

Borgerne henvises til vores tilbud af deres jobkonsulent og vores undervisningstilbud kan være kombineret med andre mestrings- eller beskæftigelsesrettede tilbud. Desuden varetager teamet fra 1. januar undervisning i Branchepakkekonceptet for ny ankomne flygtninge, indvandrere og familiesammenførte i Frederiksberg Kommune.

Underviserteamets kerneopgave er, sammen med borgeren, at skabe nye muligheder for hans eller hendes tilknytning til arbejdsmarkedet.

Arbejdet
Som underviser i Underviserteamet bliver du en del af et team på 7 undervisere, en faglig koordinator og en teamleder. Alle underviserne har forskellige faglige baggrunde og spidskompetencer, men arbejder tæt sammen om at løse de fælles opgaver.

Vores målgruppe møder med forskellige kompetencer og udfordringer og kan have komplekse baggrunde og udfordringer. Det kræver derfor forskellige pædagogiske tilgange at udvikle beskæftigelsesmulighederne hos den enkelte borger.

Formålet med vores brancherettede undervisningstilbud er, at den enkelte borger hurtigst muligt bliver klar til at deltage i virksomhedsrettede indsatser og/eller opnår kvalifikationer til at indgå i job eller uddannelse på ordinære vilkår.

Din primære opgave bliver at undervise på vores Branchepakke introduktionsforløb, hvor der undervises i opgaver og faglige krav indenfor 6 brancher med mangel på ufaglært arbejdskraft, samt andre beskæftigelsesrelevante temaer som bl.a. ”CV på Jobnet”, ”Den personlige ansøgning” og ”Roller, vaner og rutiner”.

Derudover består dine opgaver af individuelle vejledninger i jobsøgning og CV, samt udfyldning af progressionskort, korrespondance med vores samarbejdspartnere og andre administrative opgaver.

Teamet har en bred vifte af samarbejdspartnere blandt de øvrige aktører på vores område og vi forventer, at du er engageret og byder ind i forhold til samarbejdet og udvikling af vores opgaver.

Nærmere oplysninger om Branchepakke konceptet: www.frederiksberg.dk/borger/arbejde-og-uddannelse/jobordninger-ledige/branchepakkeforlobIntroduktionsforløb til Branchepakkerne.

Vi vægter, at du

  • Har erfaring med voksen- og øvelsesbaseret undervisning
  • Har viden om, og erfaring med arbejdsmarkedet – gerne fra beskæftigelsesrettede indsatser
  • Er tydelig i din kommunikation og undervisning, og gavmild med din viden
  • Kan motivere og inspirere borgeren til at arbejde med sig selv i forhold til at nærme sig arbejdsmarkedet
  • Har lyst til at arbejde med modstand, improvisere og arbejde i et udfordrende undervisningsmiljø
  • Har erfaring med formidling og vejledningsteknikker
  • Kan arbejde tværfagligt og ser et tværfaglig samarbejde som en styrke
  • Har lyst til tæt intensiv borgerkontakt med til tider konfronterende borgere
  • Har lyst til at arbejde i en politisk og rammestyret organisation
  • Løbende kan udvikle og evaluere undervisningen sammen med dine kollegaer
  • Kan undervise en bred målgruppe, med humor og nærvær
  • Kan dokumentere dit arbejde, og har kendskab til IT på brugerniveau

Vi kan tilbyde

  • Et fagligt højt niveau og engagerede kollegaer
  • Et spændende, udviklende og udfordrende job
  • Et inddragende og relevant undervisningsmiljø, med tydelige og respektfulde rammer
  • Mulighed for et tværfaglig samarbejde med andre faggrupper
  • Ekstern supervision
  • Flextid


Løn og ansættelsesforhold
Ansættelse sker efter gældende overenskomst og efter principperne i Ny Løn.

Er du interesseret i yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Lene O. Bramsen 28 98 38 45, underviser Nils Dige Vinther 28 98 37 09 og faglig koordinator Louise Thomsen 28 98 38 00.

Ansøgning
Ansøgninger pr. almindelig post modtages ikke!

Ansøgningsfrist
Søndag d. 17. november 2019, kl. 12.00

Samtale
Der afholdes ansættelsessamtaler i uge 48

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener knap 104.000 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Voksenunderviser", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 1.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Voksenunderviser
  • København
  • Søndag den 17. november 2019

Lignende jobs

  • Privatundervisere, mentorer og lærere søges

    [xxxxx] leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for e..
    • Voksenunderviser
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som voksenundervisere i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte voksenunderviser i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal voksenundervisere i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte voksenundervisere i København over tid

Dato Alle jobs som voksenundervisere
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2

Værd at vide når du søger job som voksenunderviser i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer