Vandløbssagsbehandler til Aabenraa Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aabenraa


Vi søger en sagsbehandler, som har lyst til at arbejde med sagsbehandling på vandløbsområdet i en erhvervsvenlig kommune med godt 1000 km øst- og vestvendte vandløb.

Lokalt er der stort politisk fokus på vandløbsområdet, og nye krav og forandringer, som både giver udfordringer og udviklingsmuligheder, hører med til dagligdagen. Du skal kunne agere i krydsfeltet mellem afvandingsinteresser og sikring mod oversvømmelser på den ene side og natur- og miljøinteresser på den anden side.

Som vandløbssagsbehandler forventer vi, at du kan stå fast på, at gældende lovgivning overholdes, også i konfliktfyldte situationer. Samtidig skal du være i stand til at skabe god kontakt til lodsejere, entreprenører og andre interessenter omkring vandløbene og være åben for at finde relevante og måske nye måder at løse konkrete problemer på. Solid faglig viden kombineret med dialogskabende og tydelig kommunikation er derfor vigtige egenskaber hos vandløbsmedarbejderen.

Du vil være en del af vandløbs- og klimagruppen, der består af fem medarbejdere. Gruppens opgaver dækker sagsbehandling vedrørende vandløbsloven, vedligeholdelse og tilsyn vedrørende offentlige vandløb, klimatilpasning og kystbeskyttelse.

Stillingen hører til i Team Natur & GIS i afdelingen Byg, Natur & Miljø. Teamet har 20 medarbejdere og en teamleder og varetager også opgaver inden for bl.a. naturbeskyttelse, vandplaner, grundvand og GIS.</p Dine opgaver vil være

  • at behandle ansøgninger og udarbejde afgørelser med hjemmel i vandløbslovgivningen, herunder f.eks. at behandle restaurerings- og reguleringsprojekter og ansøgninger om minivådområder, kontrollere vandløbsregulativer, foretage besigtigelser relateret til sagsbehandlingen og bestille og kontrollere entreprenør- og rådgiveropgaver
  • at indgå i gruppens sparring omkring vandløbsvedligeholdelsen
  • at inde gode løsninger for vandløbsrelaterede problemer i dialog med lodsejere og andre interessenter
  • at bidrage til teamets øvrige projekter og opgaver, herunder f.eks. foretage vurderinger af vandindvindingers påvirkning af vandløb og indgå i tværfaglige arbejdsgrupper som vandløbsfagperson

Stillingen er præget af mange forskelligartede henvendelser og opfølgninger, og det er derfor væsentligt, at du har en ubesværet tilgang til data, struktur og dokumentation og kan fungere i en ofte uforudsigelig og foranderlig hverdag.

Vi foretrækker en person med erfaring vedrørende vandløbsadministration. Hvis du ikke kan løfte alle opgaver, skal du have forudsætningerne enten på baggrund af din uddannelse eller via din erfaring fra andre ansættelser.

Vi forventer, at du

  • er cand. scient., SLING, ingeniør eller har en anden relevant uddannelse
  • har erfaring med vandløbssagsbehandling og vandløbslovgivning og kan lide at gå i dybden med juridiske problemstillinger
  • har en solid viden om IT-værktøjer, især GIS, og gerne erfaring med brug af VASP og Scalgo
  • har viden om vandløbenes biologi og fysiske forhold samt hydrologi og forståelse af hydrauliske data
  • arbejder systematisk og har fokus på at prioritere og færdiggøre opgaverne
  • kan finde gode løsninger i dialog med lodsejere og andre interessenter
  • er god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt
  • både kan arbejde selvstændigt, og kan inddrage andre og sparre med gruppen omkring opgaverne
  • har kørekort.

Løn- og ansættelsesvilkår
Der er tale om en fuldtidsstilling med løn og ansættelsesvilkår i forhold til gældende overenskomst.

Vi har flekstid, og der er mulighed for, at hjemmearbejde kan blive en del af din hverdag. Ansættelsestart er den 1. november 2021 eller tidligere. Ansættelsesstedet er rådhuset, Skelbækvej 2, 6200 Aabenraa.

Kontakt
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte vandløbsmedarbejder Anders Kjær Skau på tlf. 2911 9045, mail [email protected], eller teamleder Tine Fricke på tlf. 7376 7785, mail [email protected].

Ansøgning
Ansøgningsfristen er den 5. september 2021. Send din ansøgning og relevante bilag via linket.

Ansættelsessamtaler finder sted torsdag den 9. september 2021.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=5b3a711d)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Aabenraa.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Aabenraa
  • Onsdag den 04. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Aabenraa

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Aabenraa over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Aabenraa over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 3
18. juni 2024 3
17. juni 2024 3
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2