Contract Manager til Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse - Ballerup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Er du analytisk af natur, og har du kommerciel forståelse? Vil du arbejde med kontrakter for mange millioner kroner i en af landets absolut største og mest alsidige virksomheder? Så er du måske på vej til et spændende job som Contract Manager hos Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse i Ballerup.

Om os

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er Forsvarsministeriets centrale indkøbsorganisation på Materiel- og IT-området. Vi er en af Danmarks allerstørste indkøbsorganisationer, og vi stræber efter at være blandt de bedste i staten indenfor vores felt.

I sektionen for Kontraktadministration har vi ansvaret for opretholdelse af kontraktuelle forpligtigelser. I dette indgår bl.a. den daglige kontraktstyring og administration af Forsvarets største materielanskaffelseskontrakter.

Vi har høje faglige ambitioner og sætter et skærpet fokus på effektiv kontraktstyring. Her er du med til at præge udviklingen i kontraktens livscyklus i samarbejde med projektledere, leverandører, jurister, transportører, samt medarbejdere i økonomiafdelingen.

Du indgår i et team med otte engagerede medarbejdere, der alle sidder sammen i et storrumskontor i Ballerup. Vi er en spændende arbejdsplads med en uformel omgangstone og engagerede kolleger. Danmarks engagement i internationale operationer gør, at vi har en travl og udfordrende hverdag.

Vi har et godt sammenhold og et miljø hvor vi prioriterer sociale arrangementer højt. Herudover tilbyder vi idrætsfaciliteter, fleksible arbejdstider og arbejdsgiverfinansieret frokostordning, mv.

Om stillingen

Du bliver en del af et velfungerende team og indgår i et tæt samarbejde med de øvrige sagsbehandlere, for at bidrage til at sikre en koordineret og velstruktureret opgaveløsning, der skaber værdi for vores forretning.

Du skal varetage og have hovedfokus på et komplekst arbejdsområde indenfor anskaffelser gennem Foreign Military Sales (FMS), hvilket er en aftaleløsning med United States Government. Du skal sikre, at vores indgåede kontrakter kommercielt og betalingsmæssigt efterleves, du bliver inddraget i høringssager og du skal deltage aktivt i tværorganisatorisk proces- og kompetenceudvikling vedrørende kontraktstyring.

Du får et spændende og afvekslende job med fleksible, initiativrige og kompetente kolleger, som synes, at det er sjovt at gå på arbejde, også når det går stærkt.

Om dig

Du har en kontoruddannelse gerne suppleret med en akademiuddannelse indenfor indkøb/økonomi eller tilsvarende.

Vi forestiller os, at du har mange års erfaring og et stort kompetenceniveau fra en anden offentlig myndighed eller større virksomhed indenfor kontraktstyring af komplekse anskaffelser, i særdeleshed Government to Government aftaler samt høringssager.
Du har økonomisk og kommerciel forståelse og har særdeles gode kommunikative egenskaber både på dansk og engelsk i skrift og tale.

Det er afgørende, at du er proaktiv, detaljeorienteret, struktureret og har helhedsforståelse. Du er driftsikker, hvilket kommer til udtryk ved at du er moden, ansvarlig og selvstændig i din løsning af opgaver. Vi ser gerne, at du har flair for Excel og forståelse for økonomiske nøgletal samt kendskab til SAP, især MM-modulet. Som person er du energisk og besidder gode samarbejdsevner.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten). Stillingen er indplaceret som Afdelingsleder-1. Alt efter dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Hertil kommer en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Ansøgere skal kunne sikkerhedsgodkendes samt kunne opretholde denne under hele ansættelsesforløbet.

Har du spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at ringe til sektionschef Tina Christoffersen på tlf. 72 81 40 81.

Spørgsmål vedr. løn- og ansættelsesforhold kan rettes til Forsvarsministeriets Personalestyrelse HR-konsulent Anett Kronborg på tlf. 32 66 57 01.

Send en ansøgning via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Ansøgningsfristen er den 22. marts 2020. Samtaler afholdes løbende, og vi opfordrer derfor til, at du søger snarest.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) har, som styrelse under Forsvarsministeriets koncern, det overordnede ansvar for koncernens materiel- og informatiksystemer fra ’vugge til grav’. FMI har ca. 1.900 medarbejdere. Omkring 1.400 er civile, imens 500 er militære. Knap 850 af FMI’s ca. 1.900 medarbejdere er placeret i domicilet i Ballerup.
FMI’s hovedopgave er at anskaffe, vedligeholde og videreudvikle materiel til hele Forsvarsministeriets koncern, lige fra kampvogne, skibe og jagerfly til IT-udstyr, feltrationer og lommeknive. Til at gøre dette administrerer FMI årligt ca. 9 mia. kr. svarende til ca. 1/3 af det samlede forsvarsbudget. Pengene bliver brugt til at yde den bedst mulige støtte til især de udsendte styrker og operative enheder, da det er støtten hertil, som altid er i centrum.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Ballerup
  • Søndag den 22. marts 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
19. september 2024 10
18. september 2024 11
17. september 2024 11
16. september 2024 12
15. september 2024 12
14. september 2024 13
13. september 2024 13
12. september 2024 12
11. september 2024 13
10. september 2024 14
9. september 2024 13
8. september 2024 15
7. september 2024 15
6. september 2024 10
5. september 2024 8
4. september 2024 8
3. september 2024 8
2. september 2024 8
1. september 2024 14
31. august 2024 14
30. august 2024 13
29. august 2024 12
28. august 2024 11
27. august 2024 11
26. august 2024 11
25. august 2024 11
24. august 2024 11
23. august 2024 11
22. august 2024 9
21. august 2024 8
20. august 2024 8