Afdelingssekretær til Akutberedskabet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Dygtig afdelingssekretær med blæksprutte-kompetencer søges til Region Hovedstadens Akutberedskab

Er du udadvendt, servicemindet og omhyggelig? Sætter du en ære i, at opgaverne bliver løst professionelt og effektivt?

Trives du i en omskiftelig hverdag i et udfordrende og spændende miljø? Og er du måske lidt blæksprutteagtig?

Så er det nok dig, vi leder efter som afdelingssekretær i Administrationen hos Akutberedskabet.

Hvem er vi?

Region Hovedstadens Akutberedskab har til formål at skabe et sammenhængende akutsystem for borgerne. Vores opgaver består bl.a. af at modtage opkald til Akuttelefonen 1813 og 1-1-2 og disponere ambulancer og akutlægebiler. Akutberedskabet står også for planlægning og operativ ledelse af regionens tværgående sundhedsberedskab.

Vi er uden tvivl en organisation i udvikling med bl.a. en ny organisering pr. 1. august 2022, en ny direktion fra foråret 2022 og insourcing af dele af ambulancedriften fra den 1. februar 2023. Der sker rigtig meget – og det er aldrig kedeligt.

Dine cirka 25 kollegaer i Administrationen er en blandet flok af jurister, kommunikatører, risiko managers, projektledere, sekretærer, receptionister og ledelseskonsulenter. Ind imellem alt det faglige og de ofte korte deadlines tager vi os tid til både fælles frokost, en kop kaffe og elastiktræning. For jo – det er vigtigt ikke at gro fast på kontorstolen.

Vi er en rummelig arbejdsplads, hvor der bliver taget hensyn til, at arbejdsliv og familieliv balancerer. Vi lægger i høj grad vægt på en positiv, humoristisk og uformel omgangstone, for det er vigtigt at grine med sine kolleger hver dag.

Vi har i det daglige også et stort ansvar for selv at tilrettelægge og prioritere den konkrete opgavevaretagelse, og der er selvfølgelig mulighed for hjemmearbejde og fleksible arbejdstider.

Hvilke opgaver skal du løfte?

Du vil som afdelingssekretær få et bredt samarbejde med kollegaer i hele Akutberedskabet og indgå i et fagligt fællesskab med sekretærerne i afdelingerne 1813, 1-1-2 og Ambulance.

Din kerneopgave som afdelingssekretær er at understøtte Administrationen med forskellige administrative opgaver, og det er her dine blæksprutte-kompetencer kommer i spil:

  • Klargøring af mødemateriale i vores dagsordenssystem FirstAgenda (vi lærer dig op, hvis du ikke allerede kender systemet)
  • Booking af møder og bestilling af mødeforplejning
  • Sikre, at vores mødelokaler er præsentable og klar til brug
  • Sikre, at medlemmerne af vores direktion har den praktiske hjælp i hverdagen, som de har brug for, i tæt samarbejde med direktørens PA
  • Bestilling af rejser samt rejseafregninger
  • Planlægning af besøg og modtagelse af eksterne gæster
  • Vedligeholdelse af distributionslister
  • Hjælpe til i receptionen ved behov

Hvem er du?

Akutberedskabet er en politisk styret organisation med store ambitioner, hvor det ofte går stærkt. Du skal derfor kunne bevare overblikket samtidig med, at du har øje for detaljen og det gode samarbejde – også når der er mange opgaver og korte deadlines. Du er struktureret og planlægger frem i tiden, ligesom du er fleksibel og indforstået med en arbejdsdag, hvor opgaverne pludselig kan skifte.

Du vil få en stor kontaktflade og vil være mange af dine kollegaers go-to person med diverse administrative og praktiske spørgsmål. Det er derfor vigtigt, at du har et godt humør og er samarbejdsorienteret, hjælpsom og trives i sådan en position.

Du må meget gerne være proaktiv i forhold til, hvor og hvordan du bedst kan bidrage for at få afdelingen til at køre optimalt.

Det vil være en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring med ledelses- og afdelingsbetjening fra eksempelvis centraladministrationen, region, kommune eller en interesseorganisation.

Vi investerer i dig og din trivsel

Vi kan tilbyde en spændende og alsidig stilling med både faglig og personlig udvikling, og du får rig mulighed for at præge indholdet i stillingen.

Som en del af jobbet vil du også blive godt introduceret til dine kollegaers arbejdsopgaver, da vi vægter tværfagligt samarbejde højt.

Derudover kan vi tilbyde dig en arbejdsplads med masser af grin og en god stemning.

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle, der kan se sig selv i stillingen, til at søge.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår aftales i henhold til gældende overenskomst og ud fra dine kvalifikationer.

Akutberedskabet har primært til huse på Telegrafvej 5 i Ballerup, hvor du også får arbejdsplads.

Send din ansøgning allerede nu

Din ansøgning skal være os i hænde senest d. 04. oktober 2022. Vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt og senest den 1. december 2022.

Vi afholder 1. samtaler den 11. oktober og 2. samtaler den 14. oktober. Hvis du bliver indkaldt til samtale, kontakter vi dig mandag den 10. september. Der kan indgå test i ansættelsesforløbet.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte stabschef for Administrationen Tanja Kepser (tlf. 2015 9730). Vi glæder os til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Ballerup
  • Tirsdag den 04. oktober 2022

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af at være den, der følger op, altid er et skridt foran og som skaber struktur og fremdrift? Har du erfaring med processtyring og ledelsessupport – gerne fra en større international virksomhed? Er du en naturlig tovholder og kan fungere som kontorets koordinator?
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København SV

    Vil du være med til at sikre en tryg og smidig genhusning af beboere? Er du serviceminded og god til at tale med forskellige mennesker og vil du være med til at gøre en forskel? Så er dét lige dig .
    • Administrativ medarbejder
    • København SV
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København SV

    Er du nyuddannet og ivrig efter at starte din karriere inden for planning and order management og supply chain? Er du klar til at tage ansvar i en dynamisk rolle, hvor hver dag byder på nye udfordr..
    • Administrativ medarbejder
    • København SV
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
2. juli 2024 8
1. juli 2024 5
30. juni 2024 6
29. juni 2024 6
28. juni 2024 6
27. juni 2024 7
26. juni 2024 7
25. juni 2024 6
24. juni 2024 6
23. juni 2024 6
22. juni 2024 6
21. juni 2024 5
20. juni 2024 6
19. juni 2024 8
18. juni 2024 5
17. juni 2024 4
16. juni 2024 5
15. juni 2024 5
14. juni 2024 6
13. juni 2024 6
12. juni 2024 6
11. juni 2024 6
10. juni 2024 7
9. juni 2024 7
8. juni 2024 7
7. juni 2024 7
6. juni 2024 7
5. juni 2024 6
4. juni 2024 5
3. juni 2024 4
2. juni 2024 4